50

абв

преди 13 години

Разбира се, че не са играчки. Чукът и отвертката също не са играчки, дори са доста по-опасни от газовия пистолет. Имах предвид, че когато в медиите се спомене пистолет, никой се се замисля "какъв пистолет - газов ли, боен ли, преправен газов ли", а всеки си мисли за КНО, което е доста грешно. Върхът на тъпотията беше "огнестрелната рана", получена след "прострелване" с газов пистолет, за която четох в някаква статия.

49

DDD

преди 13 години

И какво като е газов, пак е оръжие. Преди време в моя вход 1 съсед звъннал на вратата на дръг съсед, онзи погледнал през шпионката, а първия гръмнал с газов пистолет. Резултатът - едно око по-малко :( Това не са играчки :(

48

Анонимен

преди 13 години

*** изперкалият геймър...

47

stefan

преди 13 години

abв , аре да си гледаш работата , а :) ?

46

абв

преди 13 години

Какъв ти куршум - стреляно е с газов или въздушен пистолет. Изстрел в лицето от упор с огнестрелно оръжие си е смъртоносен отвсякъде. Просто журналистите не разбират от оръжия и или пишат глупости за тях, или просто пропускат информация :)

45

Анонимен

преди 13 години

Къде е куршума?

44

абв

преди 13 години

Търговци? Някакви хора по цял ден гледат в точка и реват, когато дойде клиент да им разваля рахатлъка, щото нямало да купи нещо веднага. Гении просто - това не са търговци, а търтеи. Колко от вас са работили с американски клиенти? Имате ли представа що за *** са те? Как за всяка дреболия ти крещят и искат шефа ти? Но си длъжен да си учтив, защото са КЛИЕНТИ и ИМАТ ПРАВО, защото конкуренцията е жестока. Сега отидете пак да се оплачете от българина. Нещастници!

43

vonoto

преди 13 години

ma go e strelql na centara be, ne v magazin, taka izliza??

42

до Чичовото, 44

преди 13 години

Извинявай, но преди 20 години колко и кои хора имаха толкова пари?! Комунисти и тем подобни. На редовия човек не му бяха позволени такива суми по сметките, почваха се проверки от милиция откъде ги има, как ги е получил. Така че не се връзвам на приказките за честното начало тук- където и да се обърна "успешният" бизнес все е в ръцете на комунисти и отрочетата им. Затова няма оправия тук

41

kiko

преди 13 години

ooooh, ohhh, sedq i se 4udia i se maia- terminal1 ili terminal2.................

40

От опит

преди 13 години

Работил съм в БГ и Германия като продавач на едно и също нещо, от една и съща марка. Клиенти *** има навсякъде, но в България почти всеки 3-4 е ненормален ***. Смърди на чесън и няма 1 левче за кафе, но винаги е разбирач и "цар" :) Няма втора толкова селска държава просто :)

39

до 13 (ръца-пръца)

преди 13 години

Този човек го е купил от някой друг такъв като тебе, който като е дошъл в магазина му се е циганил за най-високата цена и естествено не му е носил гаранционната си карта. Ти какво очакваш за 5-10 лева разлика в цената (което не бива бъркаш с печалба)да ти даде 2 години гаранция, защото като нови тези дискове били с 3 години :)Всяко нещо трябва да има логика. Този човек е застанал да ти продава дискове за да си храни детето, няма да стане милиардер от това, затова малко повече уважение !!!

38

до Клиент

преди 13 години

ти пък ако си мислиш,че някой те брои за клиент се лъжеш жестоко

37

ico33

преди 13 години

търговец съм повече от 13 години и то прилично добър...разбрах няколко неща..да си обичам работата ,да съм позитивен и естествено усмихнат и ведър към всичките си клиентите през целия работен ден ,да не позволявам негативните клиенти да ми развалят настроението ,да не ми влиаят личните проблеми...повярвайте има резултат ....който не може да го направи просто да смени професията търговец ..простичко е:))

36

Клиент

преди 13 години

*** ;)) Такива като теб продават цигари и вафли пред гарата от 20 години и така наречения бизнес не е мръднал с 1 сантиметър от тогава. И мога да кажа че работиш за лудо по 15 часа на ден, утре ще умреш и ако мислиш че БИЗНЕСЪТ ти ще ми липсва - се лъжеш дълбоко..

35

Иво

преди 13 години

Продавача се опитал да направи "хедшот" но явно неуспешно :D

34

Честен частник

преди 13 години

От 1990 година до ден днешен се занимавам с търговия. Ама не съм получил партиен куфар, нито държавни поръчки. Всичко съм постигнал сам. С по 15 часа работа, 7 дни в седмицата !На базата на големия си опит, мога да кажа, че българина е изключително неприятен клиент - без пари, но с много изисквания и претенции. Такива селски тарикати, които се мислят за "царе" ги пращам директно при конкуренцията, защото те късат нерви, губят време и водят само до загуби. Хайде, ***, почвай с минусите!

33

Анонимен

преди 13 години

"Търговец отстреля клиент"БРАВО НА ЧОВЕКА !

32

Търговец

преди 13 години

Какъв клиент си ми те бе байо ?! Краката ти миришат за моя магазин. Че и право винаги имал. Алоооо, я марш там където е мястото на плебеите !

31

Анонимен

преди 13 години

Клиента им право когато има пари.Ако няма пари - няма право,защото той не е никакъв клиент,а поредния клошар дошъл да се заяжда.