32

ххх

преди 13 години

Стабилен е Путин . Пожелавам му много сили и здраве за да продължи много плавното демократизиране на това толкова изстрадало от 1917 г. насам общество . Бързата демокрация там е невъзможна. Иначе подозренията за корупция са сериозни.На Запад някой журналисти пишат ...къде са милиардите на Путин? Ами да ги кажат къде са , нали имат супер спец.служби и има демокрация в обществото.

31

Анонимен

преди 13 години

Проекта за електрификация е разработван още 1910 г. от царското правителство, после почват войните и го замразяват. Комунистите не просто са откраднали идеята, както всичко друго.

30

Анонимен

преди 13 години

BLQT

29

bgdnes40

преди 13 години

premahnat po prinzip

28

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

..."Глупости! Русия е стотици пъти по-демократична и от България например."..........................................................................................................................Ама да - хиляди пъти...

27

там на Путин ВЯРВАТ

преди 13 години

Рускиньо,на вид си Руса Кина, държиш се като Черна Пена а се праиш на Украинка намазана с със свинска мас срещо комарите...абе ти у ред ли си? Защо студентите от милиционерското училище не се снимаха по пищови и издадът възпоменателен календар за Путин, ами точно журналесите се фанаха на въдицата. Идеята е платена, календарът е платен и тампоните с които са запушили течовете от хралупите са платени от тези които внушиха на Политковская, че е супер ацтуална, полезна и че каквото и да ии се случи че ще ии организират подобаващо погребение. Даже и от Герб налиса специалисти по Гробовете, щели да идат.На руснаците им предстои излизане от кризата защото имат ВОДА, ПЕТРОЛ, ЗЕМЯ И ЕНЕРГЕТИКА.тая дума за енергетиката, излиза че по-голям капиталист от ЛЕНИН няма защото той въведе проектът ЕЛЕКТИФИКАЦИЯ на страната им.а колкото до Политковская, баси аморалното и кичовско обвързване на нейният живот и нейната смърт с този календар. Това е тя , проститутската журналистика, лъснала *** и дупопут насред Москва, ама Москва на *** невярва. НА ПУТИН В МОСКВА , да там на Путин ВЯРВАТ!И не ми се праи на рускиня, когато си от некое софийско село останало бе ток и топла вода...

26

Пламен

преди 13 години

liz-anderson.livejournal. KOM /76145.html(офф, аман, сега 5 теста трябва да направя, вместо да публикувате линковете в статията...)

25

СИБАНКЯ

преди 13 години

Могат дао се зададат още въпроси в календара! Например-кой уби генерал Лебед, кой уби Литвиненко, кой уби полските държавници при Смоленск, колко е банковата сметка на Путин и тн.Бая въпроси има към него!

24

рускиня

преди 13 години

Извинявайте ама вие в ред ли сте? Календар и ездаден към рождения ден на Путин а не да се почете Политковская. Макар че дали има точно за какво да я венцедлавим не съм сигурна

23

нина

преди 13 години

Глупости! Русия е стотици пъти по-демократична и от България например.

22

Демократ

преди 13 години

Е значи да се готвим за новината "Студентки от журналистическия факултет на Московския държавен университет бяха намерени самоубити"л

21

Анонимен

преди 13 години

kalendara trabva da e koi okrade RUSIA dosta ot kradzite jiveat v zamazi za po 200 milona v ANGLIA.

20

Анонимен

преди 13 години

Какви ключови думи написа, за да ти излезе? И аз искам да видя руските момичата.

19

Патриот

преди 13 години

На тая студентка ще и кажа само ,че Ходроковски е глобалистки *** бачкащ за ротшилдови !Путин разкара много от *** на англо-американската *** ограбващи Русия,затва почнаха да пискат ,че бил много лош!

18

Случаен

преди 13 години

Разгледахте ли календара? Майко, какви мацки...

17

Друг

преди 13 години

В отговор се появява и Календар за питащите - "Кой обича чеченци ?", "Кой иска да е на гейпарад ?", "Коя неправителствена организация плаща най-добре ?", "Знам ли какво искам ?" и т.н.

16

КГБ

преди 13 години

Тези студенти да не питат много, че да не четат близките им скоро - Група студенти бяха намерени самоубити всеки с по 5-6 куршума в тила или че са заминали на дъъъъълга ваканция в сибирските каменоломни.

15

Политковская. Каква

преди 13 години

кoгатo чевъртата власт се превърне в жълта власт, тoгава триперът плъзва надолу oт ушите, пoд нoктите се въдят пичите въшки, а в хралупите пoд епилиранят баир на Венера се разхoждат сифилис, лепра и спинът. мухите накацали пo oглoзганите безсрамни устни са там не за да пoдскажат кoя *** е бoлна и oт диабед, а за да снесът в мъртвилoтo пoредната дoза яца и развъдят каквиди от плъзналите червеи..Никой в денят на смъртта на Политковская не непписа абе аджеба, тази жена какво е публикувала, дайте стиховете ии, разказите ии, очерците ии , есетата ии, книгите ии.Уважението към починалият не се състои в това група курвета да си покажат червените мастилници, и гневните ***, а да почетеш починалият като цитираш наследството му- в този случай репортажите.от цялата куревска история, по-скоро истерия, във вестниците четем за една дузина млади журналистически *** и Путин, не че има връзка с звученето на имената и професията на им, ама никъде нищо невидях за тази Политковская. Каква е тя, какво литературно наследство е оставила. Ако е написала наръчник на журналистическата проституция и това е дело, но мерси!

14

Анонимен

преди 13 години

sega she razberem dali e chesten choven ako vkarat LUJKOV v zatvora za dlajnostni prestaplenia v osobenno golemi razmeri znachi e naroden chovek i chesten no ako ne go vkarat tozi prestapnik Lujkov znachi ne mu viarvam.

13

петър

преди 13 години

Вовката няма грешка, тази държава с демокрация не се управлява, той и Димата си знаят.