375

Фен

преди 13 години

Тея гербаджии незнят и това,че са бременни,та държава ще управляват ?

374

Анонимен

преди 13 години

Палаво девойче. Путкокариеристче.

373

Анонимен

преди 13 години

кой ли я е навървил

372

tulski

преди 13 години

Жена ти сигурно не смееш, да я покажеш на публично място, ама иначе си критик.

371

един българин

преди 13 години

До: една българкаАбе то бива бива, ама това ... я погледни на снимката как изглежда момата пък тогава коментирай!Тая ако я видя в местната бакалия няма да си купя хляб, салам и сирене от нея а ще отида в съседния магазин да намеря по-свястно изглеждаща продавачка!И това не важи само за жените! Жена/мъж няма никакво значение!Аз имам една колежка, която изглежда сто пъти по-добре от тази и е само с инженерно образование без да заема ръководна длъжност! До последно не разбрах че е забременяла.

370

Анонимен

преди 13 години

Калинче, второто може ли да е от мене?!

369

мен

преди 13 години

Вината на Калинчето е не че е забременяла, а че е дала фалшив болничен лист! Преценила е , е че ни й трябват парите от майчинството-тя за времето за което е крила че бременна си е "спечелила"много повече парички! Направете си вие сметка колоко са тези пари , че не може да се махне от поста си 1 месец по-рано!

368

Шурето

преди 13 години

До Баджо: Абсолютно си прав, приятелю, ама много точно си го казал.

367

Цв

преди 13 години

Един ден като имаш деца (или ако вече имаш, в което се съмнявам, съдейки по коментара), покажи им написаното от теб. Да видят каква майка простачка имат ;)А относно Калина - наистина ли мислите, че 9 месеца се е разхождала из офисите, без никой да види, че надува корема. Толкова сте повърхностни, вярвате на всичко, което пише, а не можете да помислите малко. Всичко е било постановка... Не случайно в много големи фирми, при започване на работа, питат дали имате планове за деца.

366

vaia

преди 13 години

Както и да го гледаме, както и да го въртим - това си е СТРАХОТНИЯ И ПОРЕДЕН ГАФ! А, другите подобни - предстоят!

365

za 370

преди 13 години

Samo GERB..........a momata bih i azabremenil i az :)

364

ranarsa

преди 13 години

Да!Бойко обича да работи с жени!Те обаче имат един недостатък-могат да забременяват!..........Впрочем имат и повече от един недостатък.Например Ана-Мария трудно би забременяла, но.........нестава за министър!

363

Лола

преди 13 години

От къде я намериха тази тъпачка! Та и шеф на земеделието я направиха е бах ти. Поне да беше хубавичка , а тя и грозна на всичкото отгоре. И *** и грозна и некадърна.Че и деца тръгнала да ражда.Е бах ти и децата.

362

Баджо

преди 13 години

Така става като назначенията са по шуробаджанашка линия.Две неща са очевадни :1.Момата изобщо не е на мястото си , а подставено лице , където се усвояват милиарди европари.2.Бащата на момата е Първи пожарникар на София и авер на ББ.Другите изводи си ги правете сами.

361

2 българки

преди 13 години

мДАА,НЕ РАЗДУХВА ИЛИ СЕ СРАМУВА КОЙ Е БАЩАТА?аЙ СИКТИР ОТ ВСИЧКО ДА ПРАВИТЕ ПИАР,що никой не излезе да каже-за фалшив болничен еди си какво,за несправяне с работата еди какво,и как се крие корем с бебе на 8-9 месеца,ай сиктир бе,*** цирка..

360

една българка

преди 13 години

абе вие не сте нормален народ!!! защо да тръби наляво и надясно жената, че ще ражда, като много от знаменитостите, които даже продават правата над снимките!и без друго цари такава дискриминация на жени с деца или в детеродна възраст, че нямам думи, и на интервю за работа да те питат кога смяташ да забременееш , за да знаят дали да те назначат...и идея си нямате, колко е по-трудно да си жена в този мъжки свят, защо да е престъпление това, че искаш да работиш за държавата си? честно, възхищавам й

359

До Леон

преди 13 години

Не е *** бе човек.Нимфоманка някаква,така говорят.И ще плащаме,и пак ще плащаме и пак за много други назначени такива.

358

Анонимен

преди 13 години

Долу ГЕРБ!

357

Leon

преди 13 години

е то бива, бива, ама чак пък толкова... сега на тази *** ние ли трябва да й плащаме болничните / сигурно по 2000 лв. на месец/. аман от такива тарикати и подлизурковци... ПИША С ГРЕШКИ ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ ТАКИВА *** - ГОСПОД ДА ГИ НАКАЗВА С МАКСИМАЛНИ БОЛЕСТИ!

356

Стойко

преди 13 години

Ай стига с тази нимфоманка от квартала бе.Беше като учебен "автомобил".Как я назначиха там.......дълко за преразказване.