221

ДУПКАТА

преди 13 години

Ми вие ги вдигате вече 20 години, е, запушихте ли я? ДУПКАТА?

220

Българин

преди 13 години

"Адашът" 218 право казва. Очевидно е какво трябва да се направи - да бъдат принудени ушеви и чиновници да плащат осигуровки (това ще донесе към половин милиард в бюджетът на НОИ), да бъде спряна пожизнената издръжка на краставите *** - (това ще спести над милиард), както и да се повиши възрастта за пенсиониране на непотребните ушеви прасета от 45 на 60. Не виждам смислена причина туфлеци, дето цял ден си барат орехчетата, да са категория труд....

219

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА на най-комунистическата партия БКП-ГЕРБ и конфискуване на милиардите на Бойко и Цветелина в полза на България!!!

218

др.Хаус

преди 13 години

На въпрос на журналисти дали това е отстъпление от предизборното обещание на ГЕРБ за 5- процентно намаление на осигурителната тежест премиерът отговори: "Ще я свалим, когато мине кризата".А преди седмица ББ каза-Излезнахме от кризата,ръст 0,5%Вчера каза че пари за здраве са отишли за пенЦии,Дянков каза тва са глупости-КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ЛЪЖЕ,или са шизофреници или аз полудявам??

217

ГЕРБЕР

преди 13 години

Продължавай в същия дух Бойко, тая държава се нуждае от твърда ръка като твоята. Ти си единствения премиер от 20г. насам, който мисли за държавата и не я краде.

216

Анонимен

преди 13 години

Не, не са достатъчни тия неща, които казваш. Хазната никога няма да се напълни, докато крадат от нея. Да спрат да ни крадат парите - и за здраве, и за пенсии, и за безработица, и всичките други данъци. Тогава ще има пари. Ама те се ненакрадоха. За лекарства на децата им до десето коляно да не стигнат! Да се гърчат като червеи тия, които ни правят живота мизерия! Амин!

215

G

преди 13 години

Ей, смотано ченге. Ние пък си вдигаме багажа и се махаме. Разбра ли мутро?! Наш'то МВР ни пазело..........за да не избягаме.

214

Българин

преди 13 години

Г-н Борисов, 3% от 0 си е пак 0.Дребният и среден бизнес фалира или е пред фалит.Отбелязвам го, защото имам неприятното усещане, че не го знаете. Намерете начин да увеличите доходите на хората и да намалите хората на "хранилка" , едва тогава хазната ще се напълни!

213

Анонимен

преди 13 години

Тука има, тука нема.

212

Стоянов

преди 13 години

Аз пари на тая държава НЕ давам , когато държавата се сети за мен тогава ще се сетя и аз за нея !!!

211

Шпек Народен

преди 13 години

Много скоро ГЕРБ ще опита вкуса на народа.

210

KU4E

преди 13 години

То 2012 и 2014 са далече, тоя къде се слага! Да не мисли, че тогава пак ще е управляващ!

209

me

преди 13 години

Кога имаше вий го окрадохте ... са нема от дека да са крадне .. ми нема, от много папате и ше *** фанете знаете къде! По-добре да дам 200 лв. на ръка на баба ми да си купи каквото и трябва, от колкото да ви дам на вас 1000 лв. да и вдигнете пенсията с 5 лв и 80 ст.

208

Анонимен

преди 13 години

krizata otmina v cqal svqat,a v BG se zadilbo4ava zaradi Tikvite

207

Анонимен

преди 13 години

DA DA VDIGAITE OSIGOROVKITE ,PYK AZ NQMA DA 4UKAM NA KASOVIQT APARAT

206

Пламен

преди 13 години

Другия път пак гласувайте за тоя некадърен *** и гъзолизците му.Не стават за нищо.ЗА НИЩО.Това е най-*** и некадърно правителство в цялата история на България.Колкото по-бързо си идат толкова по-добре за страната ни и за всички нас.То бива бива некадърници ама па тия за нищо ги не бива.Направо чупят ***.Смешници смотани.

205

самоосигуряващ се

преди 13 години

Ей търтейте от НОИ, чухте ли бе - вожда каза, че максимума който може да ми взимате за осигуровки е 16%! Аре от другия месец да се поправите и да ми намалите незабавно дължимите вноски, че иначе ще излезе, че вожда-премиер просто лъже!

204

кольо дългия

преди 13 години

бъгарино българино ще се умреш прос и гол /*ан наро и това е

203

наблюдател

преди 13 години

"в България осигурителните вноски са 16 процента от доходите, докато в ЕС са 29-30 процента".Тоя не му ли писна да лъже! Първо в БГ осигурителната тежест си е над 30%. И второ Боко те и разполагаемия доход в ЕС са от порядъка средно на 800-2000 евро, а тук са 340 лв. Така, че няма проблем ти да ми изравниш заплатата със средната за която страна в ЕС си избереш, а после автоматично да ми въведеш техните данъчни и осигурителни ставки, вместо да ми обясняваш кое как е при тях.

202

clearly

преди 13 години

Шефката на бюджетната комисия: Естествено, че съм изненадана от вчерашния развой на събитиятаЕстествено, че съм изненадана от вчерашния развой на събитията. Това заяви в сутрешния блок на БНТ председателят на бюджетната комисия в парламента и депутат от ГЕРБ Менда Стоянова. Стоянова аргументира изненадата си от решението на премиера Бойко Борисов да бъдат увеличени пенсионните осигуровки с 3% с това, че промените в бюджетите на НОИ и НЗОК ще рефлектират и върху проктобюджета за 2011 г., който беше внесен само преди няколко дни. Стоянова категорично отрече вчерашните твърдения на Бойко Борисов, че с пари за здраве са плащани пенсии. Същото направи и бившият финансов министър Пламен Орешарски, който заяви, че вчера Борисов е изнесъл неверни факти.Единствената по-оптимистична нотка в изказването на Стоянова беше прогнозата, че ако нещата се случат така, както вчера ги анонсира премиерът, това по никакъв начин няма да повлияе на размера на дефицита в държавния бюджет. Шефката на бюджетната комисия в парламента беше видимо объркана и на няколко пъти даваше да се разбере, че все още не е говорила с премиера за анонсираните от него промени.На въпрос дали с решението на Борисов да увеличи данъчно-осигурителната тежест е бламиран финансовият министър Симеон Дянков, който от избирането си обещава, че няма да бъдат увеличавани данъци и осигуровки, Менда Стоянова отговори: Не мога да кажа доколко финансовият министър е бламиран.Председателят на бюджетната комисия изрази притеснението си от това как увеличението на пенсионните осигуровки ще рефлектира върху бизнеса и допълни: Ще се види и дали ще има събираемост.По повод изявленията на Бойко Борисов, че с пари за здраве през годините са били плащани пенсии Менда Стоянова заяви, че всички пари за здраве са давани за здраве, но уточни, че не всичко е давано за текущо харчене.Бившият финансов министър Пламен Орешарски, който също участва в сутрешния блок на БНТ, потвърди думите на Стоянова и също изрази категоричното си мнение, че никога с пари за здраве не са били плащани пенсии.Пламен Орешарски изрази съмнение, че обявените вчера промени ще се случат по начина, по който са били анонсирани и констатира, че вчера е бил направен много сериозен обрат в на увеличаване на данъчно-осигурителната тежест. Според него вчера правителството е дало пример на всички гилдии, като с действията си им е казало: "Протестирайте и ще получите".Бившият финансов министър заяви, че не е шокиран от обрата, защото стилът на управление ГЕРБ е често да прави подобни резки завои. Според него това е поредният пример за непредсказуемост в политиката на управляващите.