103

ВР

преди 13 години

Но промяната в закона която трябва да се направи самите власт имащи няма да имат смелоста да я направят

102

ВР

преди 13 години

Не можеш му помогна виж закона за да има обезпечителни мерки за някой , то трябва преди това да има повдигнато обвинение и то по определени членове, а депутатите обвинение намят и техните подръжници бизнесмени. Промяна в закона трябва

101

иш

преди 13 години

е3ао

100

Анонимен

преди 13 години

Този в затвора няма да влезе. В България имаш ли пари и връзки, можеш да правиш всичко. Ако Бойко има да му връща нещо лично, има някакъв малък шанс да му лепнат условна, ама не се знае. Омертата е по-силна от всички.

99

eho

преди 13 години

Искам да помогна на Кушлев с малко съвети! След Дулово да се прехвърли и в съседната община на Исперих и да се разшъта из района! Там ще открие не по-малки Сеферчета и Гюнайчета. Давайте смело, за да се върне откраднатото от народа!

98

Помнете

преди 13 години

Някой тук се надяват, че този и подобните мафиоти от ДПС ще отидат в затвора? Няма да стане. Най-много да си отидат в Анадола и да си харчат откраднатото от нас българите там Помнете ми думата !

97

Анонимен

преди 13 години

до коментар 87 - "Емигрирайте"Под всичко което си написал, се подписвам с двете си ръце, но ...Навсякъде редиш военните до полицаите и ченгетата от ДС и цивилните крадциАз самият служех в армията преди 10 Ноември като офицер, 24 години, накрая и на висша длъжност. През цялото това време средната заплата ми е била около 300 лв. бруто = 240 лв. чисто. И ... нищо повече. Никога не сме получавали премии, лоши битови, класове, секретни, командировки и други благинки, които валяха като рог на изобилието върху цивилните директори на губещи предприятия. Както и върху явните и тайните ченгета и доносници. Тук във прочутия ВМЗ - Сопот, преди 10 ноември, работниците не падаха под 600 лв. заплата и 800 лв. годишна премия, а малките шефове получаваха само годишни премии от 15 000 тогавашни лева. Заместниците на Илия Гунчев по 45 000 лв., а самия Гунчев над 100 000 лв. Това само годишните премии ... Щото имаше и месечни, тримесечни, полугодишни премии, премии за износ, за внос, за внедрено изделие, за не-внедрено изделие и т.н. Фантазията им бе безкрайна. А за кражбите им да не говорим. Да оставим директорите, обикновен шофьор на ТИР от ВМЗ - Сопот го хванаха с открадната 23 тона алуминиева ламарина, на стойност - на стойност няколко пъти повече от всички ми заплати за 20 години. Това само единия курс - разбираш ли ? А аз и колегите ми за Нова година получавахме дежурното "Служебна благодарност" и нито стотинка. Парите постоянно не достигахаМоя син след като завърши учлище ми каза - " През цялото време аз бях най-беден в класа и все нямах пари. А децата на шофьорите - харчеха без да се стискат за нищо"Кажи кои от Олигарсите сега са бивши военни ? Има ли такива ? Всичките до един са бивши ченгета от ДС - милиционерчета, разузнавачи, агенти, спортисти с чинове от МВР, доносници и т.н. Аз самият получавам военна пенсия малко над 300 лв. Какви са тия 1 000 лв. за които говориш ?!От офицерския състав на цялото поделение, сега всички сме бедни. Богати станаха след 10 Ноември само 2-*** от колегите ми.На единия жена му е банкерка, а на другия жена му е дъщеря на активен борец, голяма клечка в Хисар. Всички други сме аут.Моите колеги след 1989 г. работеха като охрана, докери, печяха хляб по нощите, гледаха животни, копаеха нивите, продаваха вестници, миеха колите на цивилните "бедняци". Това се отнася и за мен лично ...Не случайно сега армията е 2 пъти по-малка от Полицията. Не случайно ... И 3 пъти по-малка ще я направят

96

norm

преди 13 години

Искаш ли да станеш известен и да те видят на телевизионния екран,ставаш престъпник.Частните ни "независими" телевизии ще се бутат и блъскат с лакти да те поканят за интервю.Някой да е виждал в европейски телевизии нещо подобно-аз не.

95

Lopi

преди 13 години

Не се притеснявай за пари Сефер, в затвора няма да ти трябват!Там спането е безплато, ще си на далавера.

94

пейо

преди 13 години

дано всички като #87 емигрират. това са хора, които само плюят, бълват змии и гущери и недоволстват. а какво сте направили за да живеете по-добре. нищо. нищо, защото не можете. само знаете да клеветите. не съм "комунистически ***", нито съм отроче на такъв. работя, изкарвам добри доходи и живея прилично. това че ти неможеш - си е твой проблем. не давай акъл какво да правят хората.

93

Анонимен

преди 13 години

Не само този. В ДПС на всички нива, като се почне от дребните селски кметове и се стигне до самия Доган, има изключително нагли хора. Та нали това е типично за тях. Самото съществъване на тази партия е наглост. Събрали са се и действат за злоуптреби и ограбване на държавата и на всичкото отгоре цялата политическа система им помага. Нима някой вярва че ДПС се бори наистина за запазване на правата и свободите на народа като цяло в всичките му етноси? Това е мафия на турците с регистрация на партия

92

българина живее зле

преди 13 години

Не е вярно ,че с честен труд в България може да се живее качествено.Трябват много средства,а малка възможности за реализация.За да живеш добре трябва да разчиташ на пороците си,а не на достойнствата си.Всеки ден мислиш за хляба.В големите градове се очертават някакви възможности ,но всичко е безумно скъпо.В малките градове се живее по евтино,но няма работа.Младите хора трудно намират своето място.Бягат,емигрират и нещата стават още по зле.Комунистическата *** блаженства.

91

Таласъмчо

преди 13 години

Този тип е изключително нагъл турчин. В сутришния блок на БТВ се държеше като феодал, който е недосегаем. Около Ахмед Доган има 10- 20 такива човека, които са му пълнили гушата, а той им е осигурявал държавни поръчки. "Големият" политик Доган, свел всичко до защита на лични и корпоративни интереси. Голям политик, няма що.

90

SAMO DA SE ISKENZAM

преди 13 години

EEEEEEEEEEEEEEEE TVA KAFE ME SASIPVA BRAT4E EI GO 3 GLATKI 1 CIGARA I PAK ME NAPANA I SEKI DEN REDKO BRAT4E KVO MI STAVA S GAZA NEZNAM ORA SAMO DA SE IZKENZAM I 6E VI PI6A

89

Анонимен

преди 13 години

В панделата, читак крадлив!

88

,,Lari,,

преди 13 години

OTLI4EN NA 87.PREKLANJAM SE.NAPISHI PO PODROBNA STATIJA ZA TEZI IZVERGI.NA TOVA I PREDNITE PRAVITELSTVA,DA SE IZVADJAT IMENATA I DIREKTNO NA STADIONA.TRJABVA DA STANE KAKTO V SANTJAGO.AKO MLADITE NE GO ZNAJAT,SHTE GO VIDJAT.

87

до 87

преди 13 години

На калпавия нали знаеш какво му пречи? Аз не съм емигрирал, защото си обичам родината, намерил съм си мястото, и си работя! И тук има работа, и тук има пари, само дето не става с оплакване и недоволство, а става с яко работене

86

123

преди 13 години

Олеле, какво невинно личице само. Абсолютно всички са за затвора! Няма начин да не са навъртяли огромни печалби в парламента. Влизат като голи охлюви във властта, а излизат оядени като *** - факт!

85

Анонимен

преди 13 години

завалията....

84

Емигрирайте!

преди 13 години

БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ *** НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и *** от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни ***, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа ***, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОБ). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, *** музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни *** от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.