182

Maraba

преди 13 години

Извършвам камуфлажни работи.Експресно.Цена по договаряне.Офертата е за тази седмица.

181

Maraba

преди 13 години

Извършвам камуфлажни работи.Експесно.Цена по договаряне.

180

Ковача

преди 13 години

снимковият материал в гугал земя е стар, а къщите на чорбаджиите никнат като гъби, яяяяяяяяя

179

1331

преди 13 години

До 1332 ако небяха купени старите вагони от предишното правителство Можеби с тези пари дасе заупи нова техника

178

от село Банкя

преди 13 години

Снимката от село Банкя ли е?

177

Ковача

преди 13 години

Пак ще има "наши" и "ваши" в обследването, така че не очаквайте кой знае какви резултати. Дано, пак някой чужд журналист потърси отговорност на шмекерите!

176

Анонимен

преди 13 години

"...Защо предишните управляващи не са видели ***-аджиите."Кви тия "предишни управляващи" и "сегашни управляваши" бе пиленце? Я ни светни:))))

175

ха ха

преди 13 години

по лесно и по евтино е да ползва гугъл земя . направо са циркаджии . взеха да ми писват подобни тъпоумия . нали от нашите данъци хвърка този хеликоптер . а и защо тогава са кадстралните служби ?

174

1332

преди 13 години

Правилно. Заради "безхаберието" на Станишев тази сутрин се сблъскаха два влака край Драгоман.

173

добре измислено

преди 13 години

Защо предишните управляващи не са видели ***-аджиите.А това с видеозаписите е добре измислено.Едва ли е само българска практика.Но ефектът е страхотен.

172

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

ДО 183/Някой ще провери ли доходите на Цецко Бойков, от момента в който стана Зам. Кмет по сигурността, да ли отговарят на закупените от същия момент до днес 6 апартамента. Или цецко си е купувал апартаментите в София за 10Евро/м2 преференциална цена за него...Тако че и тези проверки ще са лъжем и мажем като всички досега, както при сините, червените и жълтите, така и при тези Червените-ДС-Милиционери

171

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

И с тези проверки ще е същото както с борбата с престъпността. Ще се ровят в имотите и доходите на конкурентните на Бойко и *** групировки (Немеца Рот правилно им каза, "ЗАЩО НИКОЙ НЕ ЗАКАЧА ГРУПИРОВКАТА ***")Ще отидат с хеликоптерчето до Варна, ще снимат виличките по 200 квадрата на разни баровци, а никой няма дори да забележи палатите по 2-3000 квадрата на ***-аджиите. Както и никой няма да провери доходите на тези във властта дали отговарят на похарчените от тях пари.

170

Браво Стефанов !

преди 13 години

Току-що шефът на НАП каза по "Канал-1", че 1 час полет с вертолет струва само 400 лева. Направо без пари. Този разход не бил проблем за НАП, тъй като агенцията носела 12 млрд.лв. на държавата. *** нашата мама. НАП " носела" ! НАП нищо не носи, ние сами на крака им носим тези пари. Това което носят служителите на НАП може да се види само в тоалетните на луксозните сгради които обитават.

169

ВР

преди 13 години

Тия където построиха тия палати с техните две ръце не са го направили и с въздух не става. Колоко пари са се изляли не само за външния вид но и за вътрешното обзавежждане, що данъци са укрити , все някога възмездие трябва да има. Лошото е че пак ще правим деленето , на наши и ваши , а не всички под ножа. Народе Народе не разбра ли , че бизнеса партия няма , той е с този който е на власт .

168

Анонимен

преди 13 години

Защо е нужен сега тоя шум ако не за пиар. Ами свършете работата и след това дайте отчет колко милиона сте събрали. Това както ни се предлага сега е само много несериозно непрофесионално и пошъл евтин пиар и то за балъци защото няма сериозен човек които да повярва че така ще се съберат милиони. Глупости и некадърно скроена акция.

167

печелене на време

преди 13 години

Откакто правителството на откровения криминал саксидиотски отмени всички пречки да се крадат държавни пари и на това да се вика бизнес вече нищо не е незаконно.Това никой не виждаи не променя!!!! Така че абсурдното реалити шоу което е бюджетно/с нашите пари/ финансирано. За запазване на статуквото.И да си живеят живота "властниците".

166

Анонимен

преди 13 години

Хайде след три месеца да питаме колко пари са влезли в хазната от тази акция. Убеден съм че ще сме на червено, разходите за облитанията и за изгубените дела от съда ще са в пъти по-високи от приходите. Пак ще обеднеем като от много други такива показни нескопосани акции.

165

Анонимен

преди 13 години

173 , че то всички бизнесмени крадът по този начин отдавна. Имотите им са фирменни и не само консумативите им са с 20% по евтини но и самия имот и всички мебели, че дори и храната защо я вземат за офис срещи и си теглят ддсето. Само ние балъците няма как да си прибирем ддсето.

164

Mrawka

преди 13 години

Аз виждам нещата така.Власта е в безизходица ,няма производство,няма заводи ,няма фабрики,няма къде да се работи и болшинството българи обедняха.Пари от никаде,а трябват заплати за кърлежите от парламента,правителството и цялата паразитна администрация.Решението е просто,ще вземат от тези които имат.Ще почнат проверки и тормоз на малкото хора които произвеждат нещо и помагат на държавата.Тотално следене и тормоз очаква много хора.След тази акция ще посегнат и към жилищата на всички хора.

163

Анонимен

преди 13 години

Що нти унижавате, едвали има и 1 които ще повярва ,че нещо ще се случи. Та това са сгради регистрирани на фирми, няма закон които да забранява да си живее в тези сгради, баровците отдавна живеят така и си плащат 20% /ддс/ по-евтин ток вода и мебели за разлика от нас простосмъртните. Не ни дразнете , крадетне ни и ни лъжете но не ни се подигравайте.