102

май..май

преди 13 години

айде тва огледало да не е телфера на ткзс работилницата .......изхвърчал на пътното платно

101

Анунимен

преди 13 години

"всички богати хора(между другото) са и много добре образовани"Къде тва бре човек???? В България ли??? Нещо не си запознат със положението у БГ май???

100

Мързеливец

преди 13 години

Не сте в сивия сектор, не се самозалъгвайте. Баш в черната икономика сте. Затвор за Вас, драги ми работодателю, защото Вие експлоатирате служителите си, след като не плащате нито здравни, нито социални осигуровки! Подлец!

99

не,не

преди 13 години

45000 армиЙА ли? Най-тъжното е, че още 23-*** тъпака са те подкрепили :D

98

Анонимен

преди 13 години

Че ченгетата изскачат като гъзели на пътя е ясно, че спират на *** места и това е ясно. Ама и обясненията са за инцидента са яки "Ударил спрялата кола, после с огледалото закачил полицая" ехааа що ли е практически невъзможно.. Иначе ситуацията е ясна - невинни пострадали няма, жалко само за голфо..

97

Хайде, хайде

преди 13 години

А в КАТ как е ?! Да не би там да има един без да е роднина на някой си ... въобще, и двамата са от онези кърлежи, които не са изработили и една стотинка през скапания си живот. Абсолютно ненужна ***.

96

Знахар

преди 13 години

Има и друг проблем който причинява недоразумения сред Личния състав на МВР. А той е, че последните букви които са виждали някога, са тези от вестника от лани в *** на двора, преди да си избършат гъзъ с него! Много са прости и затова си измислят някакви секретни закони, че да не смърди около тях много. Че кв'о ше бачкат поле?! А и хигиената им е една.....Мани!!!

95

До АнУ(с)нимен

преди 13 години

Така е, и затова всичката ви работа в България е такава - говняна:) Много пари с малко ъкъл и икономиката е по-зле и от тази на Бангладеш! Основната грижа на БГ "математиците" като теб е как да увеличат личният си капитал, но като те гледам теб Рокфелер няма как да станеш - всички богати хора(между другото) са и много добре образовани! Остани си със здраве г-н баровец.....и си праЙ пЪри в БГ-ту:)

94

Анонимен

преди 13 години

Полицаите спират коли и правят проверки на безумни места. Понякога заради някаква глупава проверка задръстват цял булевард.

93

edno kuni

преди 13 години

Това ми дойде наум и на мен, когато прочетох новината!

92

ok.

преди 13 години

sas sa6tia stshenarii mazha mi vav zatvora za 9 m. da vidim sas toia kakvo 6te stane i togava 6te se otnesa do prokuraturata

91

Анунимен

преди 13 години

с математика се прайат повече пари от колкото граматика!!!а за БГ парите са много вайно нещо щот имаш ли пари и закони не те ловят!!!

90

лиса

преди 13 години

пак ще кажат че не е вярно и всичко ще се потули

89

До Математика от 85

преди 13 години

Драги ми приятелю, всичко много добре с изчисленията, но по българска граматика ти пиша 2, тъй като не знаеш как се пише АРМИЯ!!! Не е армиЙА.....ех, тоя български език....но не си само ти с това "Й", много сте неграмотните "математици".....хахахаха:)

88

Бачкатор

преди 13 години

Намали бройката с 9 човека. Аз и работниците ми, от два месеца вече сме дълбоко в сивия сектор. Нито стотинка данъци и осигуровки на тази територия, населена с пълчища *** !!! Първо ще си подсигурим семействата, а ако остане нещо за кърлежите, може и да им даден някой лев.

87

anna maria borisova

преди 13 години

na6ofiorite ot nso i tezi v min.syvet dori i da imat provinenie i nqkakvi stari aktove v kat vsi4ko im se prikriva .... da ubivat policai , no ne i obiknovenite grajdani! a tozi sledva6tiq pyt da se zasili kogato e na rabota kym nqkoq propast , togava propastta 6te e vinovna i 6te q otstranqt...

86

E

преди 13 години

Колко трябва да си *** и омазан за да наречеш "инцидент от частен характер." няколко поредни нарушения на законите.

85

математика

преди 13 години

60000полицаи+120000частни охранители+45000армийа+500000държавни служители+2500000пенсионери+500000цигани+1500000деца+500000безработни=5725000души, които се издържат от 1500000 работника мъка ми е за работещите.

84

E

преди 13 години

може, но не и да си пиян зад волана.

83

Krax

преди 13 години

Искаxте да кажете : "28-годишният полицай Ангел Ангелов е спрял за рутинeн рекет и рушвет шофьор на лек автомобил Фолксваген Голф" ...