34

Myleena

преди 13 години

Министърчето да не е преписвало направо от Евростат? г-н Дянков, предвидения икономически ръст специалистите го залагат за целият Европейски Съюз, не за всяка отделна страна членка!Повтарям за Целият Европейски Съюз!Моля Ви, помислете!

33

Юлия

преди 13 години

Служебно правителство ли?? Тогава наистина сме смърт. Да си давате сметка, че такова правителство се назначава от президента? Къде са му компетенциите на президента за такова нещо. Аз ще Ви кажа къде са: В ДЖОБА МУ! Ще има: "Ахмед Доган - премиер, премиер".............

32

Стига

преди 13 години

Стига с агитационно комунистическата риторика "няма алтернатива", "ще дойде ДПС на власт", поне измислете нещо ново в речника си. Ако трябва служебно правителство ще се състави, докато управлението не се поеме от отговорни хора. Така спечелихте изборите със сеене на страх сред обществото и омраза между съсловия. Гледах по ТВ - то шефката на НЗОК, с конкурс по простотия ли са ги избирали? Дянков да си ходи, като видях колко грозно употребиха Борисова се отвратих, независимо че не я подкрепях.

31

Бесепар

преди 13 години

Борисовата престъпна група трябва да падне. На нас ни е нужна силна и отговорна партия която да управлява България. Единствената партия притежаваща нужните опитни кадри е БСП. Само БСП може да ни извади от тази криза, в която ни вкара ГЕРБ.

30

Юлия

преди 13 години

Хахаххахаааа, много безочливи "политици" са това БСП и ДПС. А какво направиха за здравеопазването те през последните 4 до 8 години. На тази нескопосана и напълно безконтролна система доколкото си спомням именно в последните 8 години й отвързаха юздите, те тези злоупотреби и този батак да не са от вчера... Добре поне, че НДСВ цопна зад борда, чакаме сега и червените фесове.

29

кистоник

преди 13 години

в министерството на здравеоазването управляват само лекари. дори и нзо каса се управлява от доктор, а не от компетентен икономист-финансист, но не от ранга на дянков. лекарите са да леку,ват в болниците. ако не се промени системата в здравеопазването с управление от компетентни хора, не лекари, четворно ще се увеличи вноската, а парите ще отиват по други предназначение

28

Анонимен

преди 13 години

Естествено, че ще се прибереш. Том е за самотници, пълни бедняци и неудачници да наемат някой едностаен апартамент в дъмпи ерия и да ходят да работят за иранци, шриланка, мексико и т.н. долнопробни нации. Да не говорим, че са и извратени. Поръчват си *** и я карат да си вре вибратор и те седят от страни и я гледат без даже да си свалят панталоните. Няма да ми стъпи крака там повече ако ще пари да ми дават.

27

вв

преди 13 години

МАФИОТСКО-КОМУНИСТИЧЕСКА *** ТОВА Е ГЕРБ,СМАЧКВАТ НАРОДА СИ И СИ ПЪЛНЯТ БАНКИТЕ И ФИРМИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ МАРШ ОСТАВКА *** ГНУСНИ.

26

петък

преди 13 години

Преди да започнат каквото и да било,правляващите и парламентаристите трябва да започнат с това-да бъдат отговорни и разсъдливи,да дадат знак,че започват да работят ръководейки се от конституцията и в името на народа Не направят ли това-нищо няма да се промени,никой няма да им вярва,никой няма да ги уважава

25

Анонимен

преди 13 години

Много е лошо положението,но още по-лошо е,че дори да се махнат ГЕРБ,няма добра алтернатива!Коя политическа партия за последните 20 години успя да постигне положителни резултати?Коя политическа партия изпълни дадените от нея обещания?Ние имаме политически елит от некадърници,крадци и лъжци!Това е голямата трагедия!20 години идват и си отиват политици и правителства,които уреждат личното си финансово състояние и забиват нов гвоздей в ковчега на страната!Всичките са маскари.....

24

Антон

преди 13 години

Бил съм там - взех си бакалавърската степен и се прибрах в България да живея и работя. За 5 години мисля, че съм видял повече от теб. Срещнал съм всякакви хора - от гореизброените от теб до американци, чужденци постоянно пребиваващи и преселници. Но ти явно работиш в американското министерство на транспорта и си наясно колко хора излизат от там еднопосочно и колко и какви влизат. Хич не искам да споря на тази тема, особено че това е новина за бюджета, но че ти си разочарован не важи за всички.

23

Анонимен

преди 13 години

Отиди и виж и тогава ми обяснявай! Това което го гледаш по филмите и ти го разказват тия които са там няма нищо общо. каквато и работа да започнеш си заобграден от ***. Бензиностанции, пицарии, кафеверигите, магазините и т.н. всичко се държи от *** и мексиканци ти с американците нямаш вземане и даване. Задай си въпроса защо последните 10 години на ден излитат стотици самолети с бели хора с еднопосочен билет и на тяхно място пристигат стотици самолети с *** и *** и араби и т.н.

22

До 21

преди 13 години

Прав си и много ме е яд ,че си прав.Винаги съм била за сините, но съм адски разочарована от тяхната вечна подкрепа на ГЕРБ.Какво като критикуват,това е само на думи,щом после гласуват за тях.

21

Анонимен

преди 13 години

Всички гербери са еталон за тоталитарно управление-възхищават се на генерала Боко и гласуват "единодушно",а сините и АТАКА са пълни подлизурковци-само си чешат езиците с фалшива критика, ама никога не гласуват против герберско решение,колкото и абсурдно и тъпо да е!

20

Антон

преди 13 години

А след това влизате по форумите и приписвате собствените си преживявания на други хора, които очевидно имат по-голям успех в реализацията си навън - дори и от чистене на *** да са минали на миене на чинии. А колко много българи има, които работят дойстона работа дори за най-изисканите *** от вас. Но това ще остане на простия български народ, да трупа омраза към свободомислещите и реализирани сънародници във и извън страната. Мерзавци.

19

Антон

преди 13 години

Ясно, ти си от онези, които отиват в Америка да чистят *** на американците, за да могат после да се приберат и да се правят на гъзари 15 дни - нали така го каза ? Ако добарате някоя далаверка, да ви пусне някой престъпник аванта, някоя хилядарка в зелено сте още по-големи баровци, а като се прибирате към родната България взимате и телефончета на договор, защото никога няма да се върнете, а няма и кой да ви пусне - да погъзареете малко и с телефоните, а после да ги продадете като свършат кинт

18

Анонимен

преди 13 години

Друго правят нашие от щатите. Източват кредитните карти за билет и да имат някаква сума като идват на сам и се правят тука на баровци 15 дена и след това си скъсват задниците да бачкат цяла година да могат да покрият вноските. Там са ужас бе, бях 2 години и ги зарязах с псувня на уста. В оная *** трябва да си или *** или някакъв ***, мексиканец за да може да се радваш, че *** не ти е на двора и че има асфалт пред вас. Иначе за социален живот забравяш. Трагедия са там

17

Воленлапанабойко

преди 13 години

Волен се продаде на ГЕЙБЕР за един апартамент!!Свършено е снего!!Ще потъне заедно с разпадащият се ГРОБ....

16

Анонимен

преди 13 години

Да не мислите, че Герберите ще го обсъждат този бюджет в парламента. Ами!!! Те са като киборги. Гласуват по команда и точка. Дянков ще избяга, както миналата година. Драма...

15

Анонимен

преди 13 години

Те тия от атака са смотани. Виж им лидера! Болен е чисто луд и трябва да бъде освидетелстван и изваден от парламента с усмирителна жилетка.