151

Бай Хой

преди 13 години

"БСП и ДПС клатят кабинета "Борисов", но от петък ..."Те, и на коча мъдете се клатят, ама не падат

150

one КОКЪЛ story

преди 13 години

Божидар Димитроф да излезе и най-отговорно да обиясни на Народът ели Анна-Мария-Борисова, Жената от кръстовището, Министърката с чантичката, Българката която единственна изрече в очите пожарникарят с каската от де иде огънят който несамо нашето здравеопазване ами цялата ни икономика ще съсипе.Кажи бе ***, кажи , нали си бил смел и честен комунист, нали си бил предан социалист и нали сега си въудошевен герберасТ нали имаш образование, нали имаш морал, нали си заченат от любовта на един мъж и една жена, нали у вашето семейство на ***, педофилите и подлеците се е гледало с наострен ятаган и заредена пушка, а на хората от Балкана сте давали подслон, храна и некоя дреха...а са кажи, Борисов или Борисова, кого ти лично би уважавал и чий *** *** ще ближеш макар да те мъчи астмата га смърди на ***?Баси шубетата са тея от ГЕРБ? Палячото изрита най-грамотната, и смела и дори по лекарски свестен човек, и те си траят. Ръкопляскат че имат в котилото ново "вагинално мъжество, за които народът а казал-путкоу ъ ба". Погледнете ги че един няма да смелост да свали пожарникарските чипици с които мачкат животът ни. Как не те е срам бе Божидаре, бе професоре бе, бе какво им стоиш на тея кауни параван бе. Мислех че с акъл и еродиция ще си коректив на тази пасмина. оказа се че са те взели там, у Герба, заради големият ти ***. Га почне изшибването тебе да турат, та тебе да клатят- и докато се размърдат от удоволствие костите на избитете войници които ти бърника с лопати и търнокопи.

149

one КОКЪЛ story

преди 13 години

148

Cobanin

преди 13 години

A be to i na KOCA mu se klatyat ama ne padat

147

белогвардеец

преди 13 години

Хващай за Русия бре кво дириш тука при тия класови врагове българите?

146

четвъртък

преди 13 години

В Русия закриват и последното обменно бюро--стабилизиране на рублата,икономически разтеж,довериев банките Браво на Путин-никога нямадаго стигнете господа управляващи

145

ДПС

преди 13 години

Кокато ДПС е във власта имаше не само байрямско,но и пенсионерите и работещите получаваха 13-та заплата и пенсия.Сега -кво ,яще дянковия.....

144

БСП

преди 13 години

Успех на ЦСКА София тази вечер !!! Много труден мач !!!

143

COPY

преди 13 години

Катастрофата със здравеопазването е първият видим резултат от безумието Борисов премиер

142

ь

преди 13 години

Комунистите-социалисти(ДС),винаги са подкрепяни от комунистите ДПС(ДС),които бяха създадени от тях БКП(ДС),за да са вечни във властта.

141

375

преди 13 години

Сергей Станишев ли ? Лицето му издава една изтънчена разновидност на хомосексуализма въплатена в неистово изразяване на мазохизъм и в същото време и на съдизъм. Точно така са изглеждали сатрапите от еврейско потекло, които др.Сталин е използвал за унищожението на 30 000 000 руснаци, украинци и други народи.

140

БСП

преди 13 години

Вижте го Бойко на снимката каква мутра е :))))) леле леле ахнал съм вече ! Иначе вотът на недоверие няма да издрържи , но все пак е нещо ! Само че ще се озлобят още повече от ГЕРБ !

139

768

преди 13 години

Лицето, Иван Костов (хайде да го кажем "човекът Иван Костов") е болен от "акромегалия". Не искам да обяснявам за каква болест става дума и какви поражения нанася тя на мозъка. Но, нека да добавим и етническия му произход с всичкти им присъщи атавистични навици. Какво да се каже повече ?

138

777

преди 13 години

Костов е проклятието на България. От антропологична гледна точка, от кой етнос се е появил ? А ?

137

123456789

преди 13 години

"БСП и ДПС клатят кабинета "Борисов", но от петък". Нищо не могат да клатят. Само пишурки може би

136

АТАКУВАЩ

преди 13 години

Костооов ! Ти опустоши България. Продаде я. Напълни си гушата и пак искаш да ни продаваш. За 1 лев. Този път : Няма да стане. Аз сам сърбал попарата на костов през 1999 г. Той нареди да ме уволнят от работа.

135

KAKA PENA

преди 13 години

SAMO TUKA ISKAM DA VMIKNA,4E RAZMERAT NE E OT ZNA4ENIE,VAJNOTO E DA E GOLQM! BLAGODARQ ZA VNIMANIETO.....!

134

ГЕРБер

преди 13 години

ИМПОТЕНТНИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА КЛАТЯТ!;)

133

Анонимен

преди 13 години

еее

132

777

преди 13 години

Кого ще плашите бе ? Бойко Борисов ли ? С дсб и сдс ? С тези не трябва да си имаме работа. Вън от играта. Искат пак да се докопат до властта. Парашута не се отваря. Парашута го пуснаха от бсп.