8

селянин

преди 13 години

Я извикайте рекордьорите по разговори с този Черния да свидетелстват тези с най много разговори помежду си един с 56 разговора друг с 33 разговора трети с 15 разговора.Те ще дадат ясна светлина дали се познават и от къде си имат телефончетата.

7

селянин

преди 13 години

Защо не кажат ,кой на кого се е обаждал?Да проверят входящи и изходящи разговори на Красьо и на тези които са им предлагали услуги.Много лесно ще се изясни кой с кого се познава?И от къде си имат телефоните-мобилните.

6

LOVELY RITA

преди 13 години

GOS6E,,/aku smeya taka famyliarno da te narika/..Gradatcyata ili freneti4noto NEdovolstvo na Bulgarite,reflektira vurhu dominantite Faktolopi4ny demagogii,koito Anexirad Mastorbantnoto Gradativno SURREALISTI4NO amoko-pripada4no EGEDNEVYE na BG_mu4enik....KRASYO T4ERNYAT e samo edna brunka ot Razlagas6toto se i dori ve4e NAPULNO RAZLOGILO se BG-KO4INNO,OBORSKO OBSHTISTVO,GEORRGY...NE SY TUP,TI,HI4...

5

Вижте го

преди 13 години

Вижте как спокойно си се хили :) Този никога няма да го осъдят в Бантустана. Ако излезе някъде и направи някоя простотия само тогава можа да види затвора от вътре.

4

селянин

преди 13 години

Тя тази работа стана много смешна.Престъпника вика дръжте престъпника осъдете го ,че ни помогна да се намърдаме в съдебната власт и да работим за такива като него.Много Ви моля ,не сме ние тези които направиха грешка ,той е Красьо нека сега да види дали не ни познава и ни се подиграва.

3

Анонимен

преди 13 години

Красьо да заеме длъжността -шеф на ВСС , и всичко ще си дойде на място

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Наивен,дете....магистрат;това е ....градацията за....непорочност в България.

1

селянин

преди 13 години

Нали ги установихте всички тези които са си говорили с този човек ,който не ги познава.Махайте ги от системата на правосъдието да си изясняват нещата като обикновенни граждани.