93

Анонимен

преди 13 години

ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА :1.Първа серия - бойко е посредствено селско момче от Банкя2.Втора серия - същото иска да стане милиционерче, но става само пожарникарче3.Трета серия след промените решава да се пробва като мутра, но босовете не го вземат, защото некадърниците никой не ги ще, дори в подземния свят4.Четвърта серия - алчното за власт, просто и самовлюбено копе*е мисли бързо5.Пета серия - защо да не вляза в медийното пространство, чрез Т.Ж.6.Шеста серия - Ура! - царят-алкохолик ще се връща, какъв по удобен случай да ме види цяла София и България, крачейки начело на кортежа с мутренската си походка7.Седма серия - ами то народът бил доста ***, защо да не се опитам да вляза и в политиката малко така ...8.Осма серия я, той народът бил и повече от ***, ще взема да се кандидатирам за кмет9.Девета серия - я, избраха ме10.Десета серия - сега с дядо цар и с бащите комунисти ще се поделим каквото е останало от България, но зад завесата естествено... to be continued

92

Анти-Ботев

преди 13 години

Ами Левски не тръгнал да освобождава България с една шепа хора. Ей така. скимнало му. ***. Не.Тръгнал е да организира освобождението. Не за ден два. Организирал е Априлското въстание.Поради зверствата на турците се намесва Русия и всички знаем какво е станало.Но някои хора от историята трябва де се демитологизират.Има много значими българи, които тънат в забрава.

91

иво

преди 13 години

самовлюбен в себе си не признава никога свои грешки.

90

македонец

преди 13 години

во най скоро време македонците под пирин треба да организират една две македонски вооружени чети да се качат на пирин планина и да влезнат во некое македонско село и да развеат македонскио байрак па да дадат едно убаво сражение срешту бугарската войска Слобода даром без крв никой народ во светот нее добил нема да добиат Слобода и македонците под пирин ако не се дигнат на востание со оружие во рака Па така и Светот ке ги види и ке се заинтересира за нивната тешка положба Смрт или мила Слобода !

89

Born

преди 13 години

Антиботев, ясен си ми, че си ***. Не мисля, че ти е нужна друга квалификация.

88

Анонимен

преди 13 години

88-Работата на Божо е активен чикиб..ц.Той е приятел на ББ, по негови думи:)

87

Анонимен

преди 13 години

Настане вечер,месец изгрее*звезди опсипят - свода* небесенгора зашуми,вятър повее* уникално

86

Мъдовски

преди 13 години

Гора зашуми вятър повее ......Това е до ден днешен е ненадминат в света стих. Напиши един твой, та да те сравним с Ботев.

85

Анонимен

преди 13 години

83-Хубаво е че разбрахме от колко думи се състой речника ти:) Сега вече знаем всичко за герберите:)

84

Анонимен

преди 13 години

Ти ли си единицата за измерване на качеството на поезията на един или друг поет:) Че те великите открития и събития са направени от такива "наивници".Ех ако беше чел повече разнообразна литуратура,а не само това,което потвърждава,тезите ти:) Ама ще ти мине:) Хайде сега светни ни какъв наивник е бил и Левски,а защо не и Аспарух. Предполагам,че сте съвременици:)

83

Анонимен

преди 13 години

За гербрите не знам.Но мога да опиша с една дума комунистите - г.ейове.Вижте Станишев.

82

Анонимен

преди 13 години

В конструктивната политиката извинението е прието правило. Нормално в случая. Колко от вас тук са спососбни да се извинят ? Само гледате точките - !

81

BG

преди 13 години

Тежко, брате, се живеемежду глупци неразбрани;душата ми в огън тлее,сърцето ми в люти рани. Отечество мило любя,неговият завет пазя;но себе си, брате, губя,тия глупци като мразя.

80

Анти-Ботев

преди 13 години

1. Като поет Ботев не струва.2. Като освободител също. Нима е мислил че с една шепа хора ще освободи България? Наивник.3. Наистина има сведения, че е бил гадняр и неговите не са могли да го изтърпят и са му теглили куршума в гръб.

79

kk

преди 13 години

Ама какво значи да ти се извини на теб,"Приятелят му"?!!Кой си ти?!Да не си безсмъртен,или вече и за такъв се приемаш?!"Ш**анякът" Б.Димитров трябваше да се извини на "ш**ания" български народ от Националната телевизия и да си подаде оставката!Не, някой да му я иска!И какво общо има "културата" на твоите простаци с червени,жълти,сини и пембяни!

78

Анонимен

преди 13 години

Да ви призная, около мен може и да има гласували за ББ, но си траят от срам.Затова не мога да си представя точно какъв човек е герберастът. Нямямпредстава какво точно представлява това животно. Ако някой познавагербераст, нека го опише поне външно. То за липсата на акъл си е ясно.

77

Анти-Ботев

преди 13 години

Ботев също не е бил стока.Има сведения, че го е застрелял негов четник в гръб.

76

Анонимен

преди 13 години

Ами в предизборната платформа на ГЕРБ беше обещано, че Заводът за преработка на битови отпадъци ще заработи до м.Септември 2010 г. Доколкото виждам навън вече сме м.Септември, като гледам календара, май годината е 2010-та, но нещо Завода не го виждам.

75

dp

преди 13 години

Аха, извинил се и вече нямало да прави така, обещаваме.Такава гротеска е публичният живот в БГ - жалкото е, че 90+% от публикатане е виждала друго и няма как да разбере, че живее в гротеска.

74

от 70

преди 13 години

72, избързваш с иронията без да си разбрал смисъла на това, което съм написал.