9

тампер

преди 13 години

тълковен речник - ш**ам1. Какво/кого. Удрям, бия с нещо дълго и тънко, но жилаво, еластично, което държа в ръце. Ш**а коня с пръчка.2. Кого/какво. Удрям, бия. Бурята ги шибаше в лицето.3. Прен. Разг. Какво. Слагам в изобилно количество или безразборно. Ш**ам сол в яденето.Е как няма да сме ш**ани, то не бяха комунисти, "социалисти", демократи, царе... все си ни ш**аха

8

Петър Делчев

преди 13 години

Божидар Димитров не е казала една грешна дума или изречение откакто е министър ! Когато поиска парите за тракийските имоти - стана ш**ан. Сега си го каза на народа ни, че е ш**ан ! Правилно !До сега никой министър не се е сетил за тракийските ни имоти - той се досети, но бързо го скастриха ! Съжалявам, ама прабаба ми е била запалена с къщата й в Лозенградско ! Ш**ан е народа щом приглася на тези продажни медии дето му измислят скандали !

7

sacks

преди 13 години

ООО наи после разбрах каква е позицията на правителството..и какво мисли и прави за народа..Амин с такива министри.А тои не беше ли от ДС и ББ не каза ли че застава зад него и лично отговаря за него????ББ е на ход

6

Благо

преди 13 години

Добре де ... верно сме *** народ !!! Сега докато не се удави министъра ще има да му се натиска главата :D И защо? Защото казва истина която боли ????Щом не се мислиме за *** народ,защо аджеба не хванем да помогнеме за популяризирането на въпросните мощи,а не да се съмняваме в тяхната автентичност ???? И дори като се докаже че са автентични на 100% пак ще има съмнения и изказвания само и само да се опетни реномето на някой !!! Простащина и селяния ... ето това е манталитета ни !!!!

5

зрънчо

преди 13 години

*** генетичен матрял другари и другарки и другарчета .*** се родихте,*** живеете и *** ще умрете.михлюзи такива обикалял съм по света ама по злобни и негативни хора не съм срещнал.може би само мариканците и *** са по големи гадюги от вас.ФАКТ

4

бай Петко

преди 13 години

Ами,че това си е живата истина ! Някой да се обоснове, че това не е вярно ?

3

ilteko

преди 13 години

Не се обиждайте дами и господа. По-ш**ан народ от нашия не знам и то във всяко отношение. Не харесвам Божидар Димитров, но истината е такава.Кога ли ще почнеме да си променяме чипа......................Колкото по скоро, толкова по-добре.

2

УКВ

преди 13 години

е как да не е автентичен, само му чуйте интонацията, с която го казва! сигурно беше на няколко чашки, поне. в началото разтеглено и мазно обясняваше как това били истински мощи, как нямало нужда дя ги изследват, и после като се ядоса пияния му мозък... да видиш шеф какво е - наряза народа си на салата!

1

Анонимен

преди 13 години

Тоя ***, докога ще ръси простотии и ще ни прави за смях пред съседните държави и Европа? Да му се не види и църния созополски гюптин!