59

Анонимен

преди 14 години

Дано да пукнат всички нацисти от Герб !!!

58

Myn4o

преди 14 години

Стига сте ревали, тези които не са взели пари да не са по-глупави от тези които са взели? + това - на така ли ще възпитавате децата си ? Как да крадем от държавата ? Положението е трудно и то е така за всички !

57

Анонимен

преди 14 години

О не! Пак ли циркове?

56

вързелан с бюлетина

преди 14 години

Хан Крум, преди да режеш глави, опитай се да напънеш твоята, може да загрее, че когато се толерират едни крадци и групировки, а се гонят майки, макар и с право, хората започват да се дразнят. Защото жена му(на идола ти) съмнително е натрупала богатство колкото бюджета ни, но затова вестничетата не си отварят устата. За сметка на това се гонят майки. Иначе не ги оправдавам тези семейства, кпажбата си е кражба. Може би варненски трибуквени групиравки са по-малък проблем от злите престъпници-майки!

55

майка

преди 14 години

Не са виновни майките, това е недоглеждане от страна на НОИ и бюрократично изготвени декларации, в които понякога човек се чуди какво да пише, толкова неразбрано са зададени въпросите. Не търсете майките, че и без това се чудят как да свържат двата края. За сетен път се убеждавам в некадърността на бюрократичната ни администрация.

54

Анонимен

преди 14 години

Много яка заплата трябва да имаш,че да плащаш такива осигуровки:) Не че ти завиждам,неее,но не ми се струва достоверно!

53

Анонимен

преди 14 години

А на Бойко парите откъде са? От гасене на пожари, може би? Него кога и кой ще го подване, за това че пръвърна цялата държава, в едно еднолично феодално владение - ЕТ "ГЕРБ". Майките му били виновни на мутрата-антикомунист, разтривала ушите на комунистическия диктатор Тодор Живков. Нямам думи просто ...

52

Анонимен

преди 14 години

Хора като Ковачки окрали милиони от държавата не се пипат с пръст, иначе 119 майки били "източили" държавата...ДА ВИ *** МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛИТЕ УРУДИ ОТ ГЕРБ !!!

51

Анонимен

преди 14 години

Предлагам на самовлюбените и самозабравили се извратеняци ББ и ЦЦ, следващата акция да носи името "Родилките". А по-следващата "Бебетата". Да се изземват от коремите на майките още. Дано тогава успеят да вдигнат увехналия си рейтинг сред загубенияците, които ги избраха.

50

Lol

преди 14 години

До Анонимен: Не гледам дете с 2 заплати от по 280лв., вярно е. Обаче...6 години работя, за осигуровки ми отиват по 350лв. месечно. Прецених, че за семейството ми ще е по-добре да получавам заплата отколкото да си седя у нас и започнах работа когато детето стана на годинка. Работното ми време е до 5.15, тичам като луда, а детето ми е все последно като отида да го взема...20 деца са в групата, а работещите *** сме 10-тина.

49

???

преди 14 години

СТАВАТЕ ЗА СМЯХ ГОСПОДА ОТ ГЕРБ,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ,ЗАТОВА ВСЕКИ ВТОРИ ВЕЧЕ 20Г.ИСКА ДА БЯГЯ ОТ ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА.АЗ НЕ СЕ СРАМУВАМ ДА НАПИША ТОВА,НИЩО,ЧЕ С ТЕЗИ КОДОВЕ ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ КОЙ И ОТКЪДЕ ГО ПИШЕ И НЕ СЕ КРИЯ.

48

dali

преди 14 години

да им оставят париците на майките и да им дадат още по толкова и да подхващат мутрите

47

Анонимен

преди 14 години

И какви са тия родителки на 3- и 6-месечни бебета-такива не ги вземат на ясли?????????? И какво общо има кризата с измамите?

46

Анонимен

преди 14 години

А после се сърдят като ги наричат ЦИРКАДЖИИ ...

45

Салам

преди 14 години

Добре след като се правят на хитри взимат пари пускат децата на ясла и после за оправдание ама ние ли сме най-големите престъпници?.Какво очаквате нарушавате закона после "Ни лук яли, ни лук мирисали"

44

Анонимен

преди 14 години

не майките, а лъжливите майки. Прави разлика, иначе ставаш СМЕШЕН

43

Хан Крум

преди 14 години

А, и за това трябва да крадем ли?? За това трябва да попълваме декларации с невярно съдържание, да оправдаваме ЛЪЖЦИТЕ?? Ти си много зле, честно! на тебе трябва да ти отрежа не ръката, а главата!

42

Адриан

преди 14 години

СРАМ ме е че гласувах за Герб, АХМЕД ДОГАН ПО-ДОБРЕ УПРАВЛЯВАШЕ ТАЗИ СТРАНА ОТКОЛКОТО ТЕЗИ НАЦИСТИ ОТ ГЕРБ!!!МАЙКИТЕ ЛИ СТАНАХА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕ САТАНИНСКИ СЛУГИ-ДУПЕТАТИ ТАКИВА ???

41

вързелан с бюлетина

преди 14 години

Господин Хан Крум, първо се осведоми за личността, чието име използваш, тъй като отдавна се знае, че не е изгарял лозя и кълцал и рязал крадци и пияници.Второ-силно ще се разочароваш след време, когато разбереш, че идолът ти покровителства едни за сметка на други. Джобът ще ти е пак толкова празен, българите ще сме още по-малко, а по-голямата част от задържаните в пищните рекламни акции ще припкат по улицата, защото трябват и свестни обвинения и доказателства, а не само медии и белезници...

40

Ясен

преди 14 години

Елита краде...Съдиите Докторите Депутатите ,че майките ли няма аре стига смешки!