30

Анонимен

преди 14 години

Ами пази детето си от чатове с непознати тогава сам, приятелю. Скайп определено е такова място, където малките деца са застрашени.

29

Балин

преди 14 години

Свършила? Не е, Борисов е нейното продължение!

28

Пфууу

преди 14 години

То при тройната коалиция нямаше такива работи е . Тоя сериозно иска да се задържи на власт новия властелин на БГ .

27

rim

преди 14 години

Не знам от както ти е писнало, но очевидно шльоковицата и правописните грешки не са едни от тези неща.

26

Анонимен

преди 14 години

И бебетата вече разбраха кого ще следят и кога, само медиите продължават да натякват глупости, сякаш ерата на Станишев не е свършвала въобще!

25

3

преди 14 години

А и винаги може да се инвестират едни пари в SecureGSM In-Confidence за интернет чат и глас където има Криптиране:Троен шифър, каскадно криптиране включващо алгоритмите AES, Twofish и Serpent (3 x 256 bit) PKI:Triple ECDH - Elliptic Curves Diffie-Hellman (3 x 571 bit)*А за криптиране на GSM SecureGSM или други продукти

24

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Thank you :)

23

pepi

преди 14 години

Баджанак!Проблемът със следенето не е дали ти имаш или нямаш да криеш нещо. Проблемът е, че вече няма никакво значение дали си невинен.

22

3

преди 14 години

Който търси информация може да намери да пита чичко гугъл за Global Index P2P protocol

21

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Благодарение на тия хора,на които не им се вижда реалния труд,ние спим спокойно. Защо не искаш да разбереш,че това не се отнася за мен и за теб. Да оставим хората да си гледат работата ,а и ние нашата.

20

контрольор

преди 14 години

Кой ще ви гледа на вас неграмотните писания, бе, пръдльовциии :)))

19

люляк

преди 14 години

още при първия протест съм в софиа да покажем на тази шаика мекерета дет е окупирала власта от 65 години кои е по силния и 4е ве4е ни е писнало от вси4ко !

18

Ник

преди 14 години

В същност е криптиран ;)а терминален достъп няма как да им дадат до машините ни ....слагам си едно убунту и готово :) ( а там и /home е криптиран ... като даже може да си избереш измежду няколко алгоритъма , в случай ,че решат да ти вземат компа и да видят какво има на него :) )

17

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Да ,точно така. Службите за сигурност отдавна инвистират огромни суми точно в тоя вид следене. Затова и иранеца дето постави колата бомба в Ню Йорк ,го хванаха за броени часове. Ама тая материя не е за всеки,да разбере истинската и същност.

16

!

преди 14 години

Чудесен нов начин, за правене на пари!

15

3

преди 14 години

Skype не е криптиран ;) Просто има фирмена компресия която не е достъпна за шириоката публика!

14

онбашията

преди 14 години

направо интерфейса трябваше да вкарат, но и така мръсните правозащитници пак им е гадно. няма по-тъпо племе от праволюбците, щом са против, значи е правилно, това е принципа. гадно ли ви е мангалофили и гейозащитници?

13

до БАДЖАНАКА

преди 14 години

Ае, ***, нали точно това искат да направят с нацията...да си говорим само за цици и Пенки... ти явно само това си правиш от край време, но защо слагаш и останалите под един знаменател с теб?

12

Татко Карло

преди 14 години

... много сте ми интересни всички :) Ако си мислите, че до сега не сте били наблюдавани - или сте много наивни или нямате реална представа за нещата изобщо :P

11

Heh

преди 14 години

A nqkoi ot MVR znae li 4e Skype-a e cryptiran? ami sega? lol