46

Анонимен

преди 14 години

Следващата стъпка на Бойко сега е да промени закона такаче да няма присъда под 2 години .И ще вкара като престъпление тегленето на мп3-ки. филми и други такива неща ще наложи едни солени глоби за заловените тинейджари и това ще е черешката на торатата на "великото" управление на едно смешно "ченге".Всеки потребител в интернет всеки гражданин ще се превърне в престъпник и полицията ще гони нас а не ГОЛЕМИТЕ бандити.

45

V

преди 14 години

ЕИИИ РАЗСМЯХТЕ МЕ, ХОРАТА НЯМАТ КАКВО ДА ЯДАТТ, А ТЕ ЩЕЛИ ДА ГИ СЛУШАТ ДОКАТО ГОВОРЯТ МРЪСОТИИ ПО ТЕЛА И СЛЕДЯТ, АБЕ ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ВИ СЛЕДИ ЩОТО ГЛЕДАТЕ ПОРНО БЕ-НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ -НЯМА.

44

Мишле

преди 14 години

мишките вече ще бъдат контролирани от Котараците. Честито, братя мишленца!

43

СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ

преди 14 години

ЯКО ЧАЛГА , ТУРСКИ СЕРИАЛИ , ТУРСКИ НОВИНИ .. НЯМА ЛИ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ АСТЕРОИД ДА УДАРИ ВЕЧЕ ТАЗИ ИЗТОРМОЗЕНА ЗЕМЯ

42

Лазар

преди 14 години

Към 30: Не, не бива отговорността дали личната ми кореспонденция се следи и дали се вади от контекста с цел да ме изнудват било за пари, било за влияние, или пък шефа на районното да може да подскаже кога и откъде едни пари може да бъдат откраднати... ТОВА не бива да бъде част "под закрилата" на морала на служителя с достъп...Просто ако няма съдебно разпореждане не трябва да имат достъп до моите данни! Нито до твоите!

41

Анонимен

преди 14 години

Знаеш ли кой е най- ценния ресурс на 21 век? Знаеш ли какво може да последва ако той попадне в неподходящи ръце?Вярваш ли ,че т.нар. "служби" служат на народа а не на преките си началници и от там на т.нар. кукловоди.Знаеш ли колко поразии направи един министър председател за 4 години който беше шантажиран посредством "неудобна" за него информация.

40

Roko

преди 14 години

Сигурен съм, че такова чудо и през комунизма не е имало.

39

Nick

преди 14 години

Първо стъпване накриво - отмятането от реферебдума, второ стъпване на криво - узаконяване на безконтролното следене в интернет! Абсолютно съм убеден че информацията от това безконтролно следене ще започнат да я използват за изнудване и заплахи към хората!

38

Велизар

преди 14 години

аз пък не се учудвам особено, още от началото Бойко Борисов ми приличаше на прероденият Тодор Живков, с тази разлика че през 80-те нямаше Интернет

37

О, времена

преди 14 години

След 20 години демокрация, отново ще живеем в МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА. Честито, българи ...

36

Илюминати

преди 14 години

ЗДРАВ ШАМАР ЗА НАРОДА .. НЯМАМ ДУМИ ВЕЧЕ

35

Алекс

преди 14 години

А така, на ви сега Бойко! Къде ви е акъла бе, дами и господа? Да излязат поименно тия льольовци, дето гласуваха за Бойко и пудела му, да ги видим кои са, дето ни докараха тоя *** до главите! Той, момчето, помни първия му работодател, бай Тошо, какво идеи за "сигурността" на нацията имаше и гледа да ги прилага... А 100-те му "депутати" няма и да ги кометирам. Няма ли кой да осъди тая държава в Страсбург за това??

34

Георги

преди 14 години

Бате Бойко, мисля че тук вече наистина стъпи накриво

33

Zeitgeist-ve-4YK

преди 14 години

И още нещо..властите по целия сват се мъчат да следят интернета и да ограничат свободата която има човек в интернет.Това е единсвената и огромна заплаха за тях щото почват да губят контрол от този свободен поток от информация...Затова братя пазете интернет,това ни е единственото спасение в момента......

32

Анонимен

преди 14 години

Стига сте ревали, крайно време беше да се сложи край анонимните разговори и е-мейли. Не може да си купиш сим карта от пазара, да се обадиш безнаказано, че има бомба някъде си, да си поръчаш няколко кила дрога и да уговориш коя кола да се открадне за да си платиш пратката.

31

Анонимен

преди 14 години

само 179 тюфлека ли ходят на работа? А къде са останалите 61 тиквеника?Мамичката им долнаа

30

петрол

преди 14 години

За разкриването на престъпления, следенето на някои неща и хора ще помогне. Е, не бива всичко да се следи от личният живот на хората, но новоприетото ще ускори действията на МВР, при работата им. А който ще съхранява и използува тази информация, вече носи отговорност, тя да не попада в чужди ръце. Тук вече е до съзнанието и на отделните служители-оператори. Но и без друго, разни рекламни компании ни изпращат реклами по адресите - откъде имат данните ни? Те ги имат, а МВР да не може? - парадокси!

29

Анонимен

преди 14 години

"пред избора или свобода, или сигурност." Каква свобода каква сигурност, нито едно от двете ги няма в БГ нито може да имаш вяра на полицията да те защити нито си свободен да се зашитиш ако бъдеш нападнат.При случая с "Наглите" да не би да са използвали интернет че да ги заловят.Тоя Цветанов да не иска да каже че 90 процента от престъпленията в БГ се извършват или подготвят по интернет, пълна глуспост.Искат само обикновенния гражданин да следят, който искада извърши престъпление ще намери начин

28

Africa

преди 14 години

Да вземе да емигрираме някаде към Африка, там скоро няма да стигнат такива висоти :-) И както казват по една телевизия NO COMMENT.

27

Джордж Оруел

преди 14 години

това вече е безобразие