20

Пердето

преди 14 години

Ами ако се бяха объркали и бяха убили невинен, тогава какво щеше да разказваш Мишко?Ако България беше нормална държава, нямаше да има на свобода човек с 10 дела!!! За това става въпрос!!

19

Мишо

преди 14 години

Какво да си признават бре? Имаше акция "респект", наредена от министъра, целта беше да се понатупат такива като Чората престъпници на свобода с висящи дела.Чората взел че пукнал - голяма работа.Ми да го бяха осъдили щеше да е на топло нямаше да умре, може би само *** му щеше да е поразпорен.Такива *** като Чората това заслужават, полициаите нямат вина.

18

www

преди 14 години

Огледало, ако позволите лека поправка?! Повечето от ментално немощните създания са толкова немощни и страхливи, че даже и престъпления не вършат, а само ги прикриват!А на "защитниците" - на мене би ме било срам да кажа като министър, че 5 полицаи от специалните части не могат да арестуват 1 човек. Това да не е Джет Лии, или Бате Ви Бойко каратиста...Смърди тази история та се не трае!!!

17

Възмутен

преди 14 години

Г-н Цветанов,отсега нататък така ли ще се срещате със роднините на всички убийци в България? Това ли е новия морал?Вие подкрепяте убийците? Това показва вашата среща с родата на Благоевградските убийци!

16

Анонимен

преди 14 години

Онова момче дето умря щото му бяха позатегнали качулката и то норкопласьор се оказа ама и то като Чората май се готвеше да пропее.Затова ортаците им видяха сметката.А Цецо тия парфюмирани приказки да ги говори другаде и за други полицаи.Ние също знаем каква трябва да е полицията.По-важно е обаче каква е в действителност

15

Анонимен

преди 14 години

При нашата съдебна система никои не може да каже дали някои е виновен или не .Можем само да гадаем кои колко е платил

14

до#3

преди 14 години

Ами овеличи си дозата и готово

13

Вальо

преди 14 години

Не мога да разбера само едно-как 5 има полицай-3ма опитни криминалисти,начело с началникат им правят такива екшъни.Това ***-Чората всеки ден висеше в кафето на "Ален Мак",винаги можеха да го задържат,какви са тия акции"респект"? Нека да се разберат помежду си и този който го е пребил до смърт,а то е така да си признае.При обвинение за убийство няма как да има колективна вина.В тази петица и този случай има нещо гнило.Иначе Чората-един *** по-малко.

12

Анонимен

преди 14 години

на важния въпрос -бит ли е *** вързан и вече респектиран,явно отговора е да ,така че за какво е всичкщата тая пушилка,тия униформени трябва да са наясноче те са испълнители на свъртни присъди,а органи на реда и всяко такова действие :изживянане като съдия и палач,да се наказна най строго и дасе радват че дупедавците махнаха смъртната присъда,щото много от тях за такава плачат

11

Анонимен

преди 14 години

Браво на Цветанов, точно така!Чората каквото търсил - намерил, с 10 висящи дела какво очаква полицаите с перце ли да го галят. Който много чори като Чората , бой бой бой докато се ***, ако пукне още по-добре.

10

Анонимен

преди 14 години

Министър на място.

9

Анонимен

преди 14 години

И ти какво направи по лсучая МИШКО?

8

Spirit

преди 14 години

Браво Браво точно така едно хубаво изказване само това изказване "Винаги разсъждавам по този начин, че полицаите не могат да бъдат убийци " е малко преувеличено защото всеки човек е потенциален убиец а и полицаите са хора !

7

Анонимен

преди 14 години

ЗАЩОТО Е ПОРЕДНИЯТ *** - ЗАТОВА Е ОКАЗАЛ СЪПРОТИВА, ЗАЩОТО Е ИМАЛ ПАРИ, АДВОКАТИ И ГРЪБ, - ТОЧНО КАТО *** СТАВИСКИ ( УБИЕЦА ), ОНЯ *** ДЕТО УБИ ПРЕДИ СЕДМИЦА ТУРИСТ ДО БУРГАС И Т.Н. - ЗАЩОТО СЕ Е МИСЛИЛ ЗА ВЕЛИКИЯТ НЕДОЕГАЕМ МАФИОТ - *** НАРКОМАН. ГАДЕН ПРЕСТЪПНИК, ДОКАЗАН ГАДЕН ПРЕСТЪПНИК - КАКВО ГО ЗАЩИТАВАТЕ? АКО БЕШЕ ЧУ.КАЛ ДЪЩЕРИТЕ ВИ ПАК ЛИ ЩЯХТЕ ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ, ЗАЩОТО ТОЗИ Е ГАДЕН ***. КАТО ТЕ СПРЕ ПОЛИЦАЙ СТОИШ МИРНО И ИЗПЪЛНЯВАШ - КОЛКО ОТ ВАС СА ГИ БИЛИ ПОЛИЦАИ??

6

Огледало

преди 14 години

Цецо, почваш да се държиш като онзи дето се облекчава в шадравани. Подчинените ти са ментално немощни създания които освен да вършат престъпления, друго не правят. Справка: В Моя квартал патрулката влиза само в края на смяната, спира до заложната къща и лекетата в униформа осребряват откраднатото по време на дежурството. От време на време профукват по някоя заплата на зарове с бакшишите които пласират дрога.Понятно Мальчик?!П.С. Много е лошо и срамно да си милиционер.

5

Анонимен

преди 14 години

Като вярваш на българския съд защо съветваш следващата инстанция как да подходи.Да ,ритайки като футболна топка окования с белезници човек те са му правили масажи и не са мислили ,че ще умре .Така е полицаите не трябва да са убийци поне на теория .След като има убит как се наричат хората, които са я причинили-според теб тъпо ченге масажисти сигурно.Нали харчи народни пари в САЩ за обучение.Нищо ли не успяха да ти вкарат в кратуната

4

no мърси

преди 14 години

Като е толкова безгрешен, защо е оказал съпротива?!

3

Анонимен

преди 14 години

и аз не искам смъртта на чората. искам различна смърт. лека бърза и безболезнена

2

Анонимен

преди 14 години

евала!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !РЕД В ДЪРЖАВАТА - МВР !!!

1

hm

преди 14 години

аз не съм толкова убеден, че са невинни, нека дадат показания какво се е случило пред медиите, всички свидетели по делото, нека всичко се документира, какво го крият от обществеността.