9

Анонимен

преди 2 седмици

Путин е готов да преговаря още от Март-Април 2022, когато запада прекъсна преговорите. Въпросът е, че всеки следващ месец условията за Украйна стават все по-тежки...

8

Анонимен

преди 2 седмици

"Текстовете, за които спомена Путин, обаче никога не са били направени обществено достояние и украинската страна винаги е опровергала да е имало постигнато каквото и да е споразумение тогава, отбелязва Франс прес." ---------------------- ЛЪЖА! Документите со все подписите изтокоха и бяха публикувани и от краварски медии!

7

Прогноза

преди 2 седмици

Ще е готов да преговаря, когато запасите от бронетехника наследена от СССР паднат под 20%. Засега са само на 45%. Има време. И това ще стане.

6

Страшно е

преди 2 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

5

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Ще преговаряме, след като и последноя амащериканец, бил той и с двойно гражданство, напусне България. Важи и за канадците, те също са американци по конти е т. Само тогава преговори. До тогава Ленчето да му мисли за някой нов парапет.

4

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Не се ли разкарат американците от България, никакви преговори!

3

Анонимен

преди 2 седмици

путин също е готов и за преговори за членство в нато и еврозоната.

2

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Не знам какви са условията, но моите условия е да се разкарат американските бази от България и съседните държави, особено Румъния.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Бой до последната урка :)))