12

Джовани

преди 1 седмица

Откъде черпите инфото че е имала 3000 танка?!!! Сменете си източниците....

11

Фитока

преди 1 седмица

Ми те руснаците от октомври 2022 година според шефа на британското разузнаване пред ВВС нямат ракети и снаряди и нямат приятели от които да вземат Бият се колове и стрелят с прашки с камъни.М,да!

10

Анонимен

преди 1 седмица

Никой не знае колко танка има Русия. Това са военни тайни. Надявайте се да свършат. Русия не е спирала да се готви за война откакто Горбачов изтегли 300 000 съветски войника от ГДР, за да падне Берлинската стена.Откакто излъгаха Горбачов, че НАТО няма да се разраства на Изток, (а всички знаете колко бързо НАТО налази и стигна до Черно море) Русия се запасява за война. Нали и ракетите на Русия уж бяха свършили през август 2022г.? Свършиха ли? Дори Кирчо знае, че Русия е бензиностанция с ракети.:D

9

Shshshshsh

преди 1 седмица

Ми айде влизайте де, Ко чакате. То не бяха лопатки, то не бяха празни гранични бази.... Само, че запомнете едно- аз няма да воювам за вас.

8

Флориан Виртц

преди 1 седмица

То няма да й е за първи път на Русия да остане без танкове. И срещу Хитлер остана без танкове след което американците им доставиха хиляди бройки иначе Русия ставаше немска провинция. Тоя път няма кой да им достави.

7

090

преди 1 седмица

... сашо не пиши глупости..

6

someone

преди 1 седмица

колко забавни пропагандни статийки, ама тя Русия нали воюваше с лопати и ракетите бяха с чипове от перални? Какви танкове въобще дискутираме тук? И да колосални са загубите по милион на ден и 500 хиляди танка не им е останало много и аха ще сме на вратите на Москва, вервайте си.

5

Анонимен

преди 1 седмица

До 1 - То и със саряд за 100 долара се унищожава ...

4

Шефрет

преди 1 седмица

Няма танкове,няма ракети,войниците им избили ,а все Наркомана реве ,че не можел да се защити и проси ракети,тюфеци,тюфлеци и кой кво даде.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Ама как! Тя е без танкове и ракети от май месец ... 2022-а!

2

Анонимен

преди 1 седмица

Сигурно и без гориво остава руската армия?

1

Анонимен

преди 1 седмица

Танковете отдавна не са фактор. Последно поколение танк за 10 000 000 долара се унищожава със дрон за 1000 долара.