33

Анонимен

преди 1 месец

Военната и икономическа помощ за Украйна от западните страни вече гони половин трилион долара! Не знам малко ли е или не, но очевидно ще трябват поне още толкова. Ако Западът загуби тази война, икономическите щети ще са колосални. А за да не загуби, ще трябва да прати войски. А тогава вече отиваме към световна война и непредсказуемо бъдеще.

32

Евроатлантик

преди 1 месец

Ако Украйна загуби войната, Русия ще нахлуе в Европа! Самия Медведев каза, че Украйна е само трамплин за Русия по пътя и към окупиране на Европа. Засега само ВСУ възпира Кремълския сатрап! Слава на ВСУ! Слава на Украйна!

31

Анонимен

преди 1 месец

Днес в Харков неизвестни стреляха с РПГ-18 "Муха" по местния военкомат.

30

Анонимен

преди 1 месец

Айде да се намесва проклетия Запад, Жужака да хвърля атома и да приключва туй чудо!

29

Анонимен

преди 1 месец

Чували сме, за информационна хибридна война! Тук няма да прочетем за унищожените летища в Крим, кораби, самолети и ПВО! Извадените от строя рафинерии!

28

Ленън

преди 1 месец

Дайте шанс на мира!

27

Анонимен

преди 1 месец

Загуби ли Украйна войната???!!! Това риторичен въпрос ли е? Още в първите дни на тази война, десетки настоящи и бивши военни експерти, казаха категорично, че Украйна няма НИКАКЪВ шанс и трябва да се работи за мирно разрешаване на конфликта. Евроатлантическата или както там иска да се нарича върхушка, скочи като наежен петел, да изпраща оръжия и да налага санкции на Русия. De Fakto, наложиха санкции върху самите себе си... Жалко за стотиците хиляди загинали!

26

ФАКТИ!

преди 1 месец

И какво ще правите със смехотворните си западни оръжия като влезете?!? С дрон за 2000 долара руснаците унищожават американски танк за 10 000 000 долара! "Умните" западни снаряди и дрнове, които са "умни" колкото и западните лидери и експерти, са вече неизползваеми, защото руснаците ги неутрализират с радио вълни! На далекобойни удари, отговарят за 2 мин! Никакъв шанс нямат клоуните от евро=либерастката и3мет срещу великата руска армия! Никога не са имали и никога няма да имат!

25

Анонимен

преди 1 месец

До 16 - Избягват се цувилни жертви. Ако това беше война на британци срещу виетнамци, жертяите вепе щяха да са милиони.

24

Анонимен

преди 1 месец

Урсула ше прати Кончита Вурст със прашките :)))

23

Napolen40

преди 1 месец

Взимам си гела, фдт, крема за лице, за очи, маската, ружа и запопвам 3 световна

22

Анонимен

преди 1 месец

И във Виетнам като се намесиха какво стана?Виетнамците с Миг-21 разказаха играта на фантомите дето ще им ги дават.Е били модернизирани.На трабанта като сложиш компютър и става Мерцедес.

21

Анонимен

преди 1 месец

Ако се намеси дали ще оцелее европа

20

Глас народен

преди 1 месец

Който заговори за намеса на България в Украйна, да бъде гонен от позицията, низависимо колко "демократично" и "консъотуционно" му е била връпена, а после може и с шамари да бъде бит.

19

Анонимен

преди 1 месец

Украйна загуби войната още миналата година, след падането на Бахмут.

18

Анонимен

преди 1 месец

Поредна статия на днес бг , която призовава за изпращане на българи в месомелачка и реки от кръв. Не ви ли е срам ве, нямате ли деца, грам съвест ли нямате, не сте ли чели история

17

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 1 месец

Украина вече загуби войната. Западът се намеси, но западна. Аз още се ослушвам за моята оставка, но ще подам в най-кратък срок!

16

Аргиров

преди 1 месец

Нещо замириса на Ф 16......

15

Христо Христов

преди 1 месец

До 7 "Вече първите 50 войници и над 20 офицера били подготвени от българската страна да отиват да воюват за интересите на Хазароевреите. " - малко са! Всичките два милиона про'с'така тласуващи до ЕС и НАТО трабва да бъдат пратени там!

14

Дюк Нюкем

преди 1 месец

Париж ще свети като слънце!