51

Анонимен

преди 1 месец

Няма начин колата на НСО да се е движила с неразрешена скорост - те не са такива хора

50

Анонимен

преди 1 месец

Тука много екперти бе! От професор нагоре!

49

Анонимен

преди 1 месец

Никой не се пита, освен разни жълти и казионни медии и сайтчета, и техните тpoлове

48

Анонимен

преди 1 месец

Страх ли ви е от мутрите, вече изтрихте коментара ми. Да - тези са сатанинскиИзроди. СамоИзрод може да убие някой невинен и да го обвини че му се е изпречил на пътя и затова е виновен да умре. Трийте, има и други сайтове където не може да триете. Изкарайте си сребърниците през началника

47

Анонимен

преди 1 месец

Президента е прав както винаги :Управляват ни , Мутри и Шарлатани !

46

пици с наркотици

преди 1 месец

Киро е бил окрилен от предстоящата победа и му се е поискало малко да пофърка .

45

Анонимен

преди 1 месец

Дано да не убият и дъщерята на жертвата. Но сигурно ще стане, както винаги.

44

Авиоексперт

преди 1 месец

110-130 км/час

43

Отг

преди 1 месец

На Киро не му трябват наркотици. Той си е дрогиран по рождение...

42

Кък стаа таа работа

преди 1 месец

Килър Петков още съвсем в началото говореще, че ще ходи в Парламента пеш, с колело или трамвай...., а години по късно още го возят главорезите с жипки!?

41

До коментар 9

преди 1 месец

Явно и ти не знаеш. При движение в специален режим се сигнализира ! Ние не знаем да е имало такова нещо. А при кръстовища, винаги звуков сигнал. Иначе , К.Петков като пасажер, на неправилното място в неподходящ момент. НСО да отговорят защо е охраняван, но има достатъчно причини в закона да се обосноват, все пак той е бил бивш министър председател.Бог да прости човека.

40

Асен

преди 1 месец

Кирчо се разхожда безплатно за наша сметка из България и убива хора.

39

Анонимен

преди 1 месец

Добре,че Киро не е бил зад кормилото.На Буци това беше редовен номер,когато се возеше в коли на нсо.Има доста снимки за хвалба какъв велик водач е...

38

Анонимен

преди 1 месец

Явно аудито се е отитало да се включи в главния път, защото шофьора вижда, че таурега е далече, без да прецени, че той се движи бързо и ще е при него за 2-3 секунди. като наблюдаваш далечно идваща кола насреща не можеш да прецениш нейната скорост. ако таурега се е движил нормално нямаше да стане катастрофата, защото аудито щеше да се е изнесло от кръстовището.

37

Анонимен

преди 1 месец

За Харвард няма закони! Те са над конституцията даже, вие за закона за движение издребнявате!

36

Анонимен

преди 1 месец

А тест за наркотици няма ли да направят? Или чакат на Киро "да му мине", че тогава?

35

Асен Кокорчов

преди 1 месец

Има два важни въпроса - била ли е в специален режим на движение колата на НСО? Отговорът е не - на снимките не се вижда буркан. При липса на обозначаваща специален режим на движение сигнална лампа правилата на движение на автомобила са същите като всички останали участници на движението. Втория въпрос се доказва по-трудно - инструктиран ли е водача на автомобила на НСО от Кирил Петков да кара със скорост значително надвишаваща разрешената. Ако да, на какво основание е защо няма буркан?

34

Журналистите

преди 1 месец

не мълчете, защото утре вие може да сте на мястото на този човечец. Няколко въпроса само - измерен ли е спирачния път на скъпата бронирана мутренска джипара? Всичките джипари на мутренската агенция, която ние им плащаме парите са оборудвани с видеорегистратори. Алкохолна проба от мутрата убиец. Защо някакво лице ПростоКиро се охранява като държавна ценност, кой е той в момента? Повдигнато ли му е обвинение като съучастник на убиеца, защото оня е бързал по негова заповед. Питайте, ***...

33

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно е. Човек, който и да няма ден стаж зад волана, а само е запознат с физическите закони, не може да бъде измамен, че това е след удар 60 км/ч. "Заповядал" или "не" скоростта, Кирил Петков е лицето с тежест в тази кола. Ако не е допускал опасно шофиране, то е нямало как да стане...При тези условия, това свръхнагло същество говори, че няма да агитира с профилна снимка с номера на бюлетината. Кръв, с кръв е платен всеки глас.

32

Киро е Убиец

преди 1 месец

Както и цялата му сатанистка партия!