44

<><>

преди 1 месец

То е ясно че който не уважава 9-ти Май .....е хитлерист ! Целия ЕС отива натам ....липсва им фюрера ....то и на мен ми липсва де .....особенно за някой части от населенията :)

43

Ужас

преди 1 месец

Страшно е как промити и болни мозъци пишат срещу Русия, страна зугубила над 20 000 000 в битка срещу фашузма.

42

Зозо

преди 1 месец

До ХХХ.... Догодина като докарат Ф-16 :))))))))))))))))))))))

41

ХХХ

преди 1 месец

Честит празник ....но ние кога ще дарим на Зеленски 3-те самолета които прелетяха на нашия парад ?

40

Анонимен

преди 1 месец

Да бяха изкарали една Волга или Москвич, Лада, а, то всичко крадено!

39

Зозо

преди 1 месец

До Радослав..... Фюрерът в последните си дни е казал: "Немският народ се оказа недостоен за националсоциализма. Руският ще го осъществи в бъдеще". Да го знаят другарите крепостни във форума.

38

АнонимеН

преди 1 месец

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ЗНАЕМ ДАЛИ ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ РАЗПАДНАЛА СЕ НА БЕЗБРОЙ ПАРЧЕТА! СЛЕД ОКОЛО 6 МЕСЕЦА СА ИЗБОРИТЕ В ФАЩ И АКО ТРЪМП НЕСПЕЧЕЛИ ТОВА Е КРАЯ И НА РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЕДИН ТОТАЛЕН ВОЕНЕН ПРОВАЛ!

37

Анонимен

преди 1 месец

Чух, че украински дрон на Макрон щял да убие демонстративно Путин на парада заради превратите в Африка.

36

Радослав

преди 1 месец

Ама всичките Т-34 ли са изкарали или са о тези които са останали след месомелачката в Украйна? Големият парад, със 75 машини на по 80 години. Пак,че са запалили и не се е наложило мужиците да ги дърпат с въжета по площада.

35

Анонимен

преди 1 месец

Всички победени от Русия, живеят 100 пъти по-добре от руснаците.

34

Зозо

преди 1 месец

Каква победа бре? Победените си карат мерцедесите и си живеят живота. Победителите още ходят по нужда вънка :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Анонимен

преди 1 месец

Натуту ще бяга с подвита опашка.

32

9-ти Май

преди 1 месец

Честит празник

31

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Използуват лекото затишие,за да се изфукат с една армия ,която е осъдена на смърт. Русия няма и един процент от въоръжението на САЩ и преди всичко Израел. Фактът,че Русия призна колабориционизмът си с Хитлер,защитавайки ромска предаторска Палестина вече е терминална диагноза. Да,на този площад,или каквото остане от него,ще маршируват Американската ,Германската и Израелската Армии. В това нямам абсолютно никакво съмнение. След Рафах Израел ще възкреси Светът ни Изтерзан!

30

Руснак

преди 1 месец

Ако Хитлер нямаше мустак и говореше на руски щеше ли да е фашист?

29

Радослав

преди 1 месец

Драги путлерофашисти: защо ви е срам да си казвате нещата такива каквито са? Приноса на СССР за разгрома над фашизма е смехотворен!Приноса им за разгрома над национал социализма е голям, но вас още от ВСВ ви е срам да казвате на немският строи с истинското му име!Защото Сталин знаеше, че редовият путлерофашист ще се обърка кои социалисти са добрите и кои лошите и затова ви накара да викате фашизъм на национал социализма! А реално, фашизма победи защото днес фашисти дефилират на червеният площад!

28

Анонимен

преди 1 месец

При нас прелетяха 3 самолета и това беше, но пък знаем да говорим. Айде засрамете се малко и не пишете глупости, че ставаме за смях. Оставете другите държави с армии да лаят по Русия. Ние или да се хващаме и да я дигаме тая държава или ще се джавкаме един друг докато влизаме в гробовете? Смешно и трагично. Срам ме е като ви чета коментарите,засрамете се и вие.

27

Анонимен

преди 1 месец

Ще ви глобят по линия на евроатлантическите ценности! Не гледайте, братя! Пуснете си Зеленски как ходи по вода като Христос. Има го в нета. И ще ни дадат пари по ПВУ.

26

Емил

преди 1 месец

Ден на побетата на руския фашизъм на германския :)

25

Анонимен

преди 1 месец

Ехааа какви паради имаше на времето, па ракети, па танкове, па самолети, сега -нищо!