64

Анонимен

преди 6 месеца

Боже, Боже, какви времена доживяхме пак... Да не смееш да кажеш това, което мислиш, независимо по каква тема... Веднага ще те обвинят или в дискриминация, или расизъм, или путинизъм...

63

Да

преди 6 месеца

Ало нацистите,това е история,наука....не е вандализъм и разруха не се излагайте.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Академичният съвет на СУ се държи точно като лакеите през соца, само дето огледално са разместени имената - сега добрите са САЩ и ЕС, лошите са руснаците и Путин. Сега, всеки който не ръкопляска на САЩ, ЕС и Израел е от най-лошите. Каква е разликата между тогавашните и сегашните лакеи? Никаква! Защото сегашните са синове и внуци на предишните и имат дипломи не от МГУ, а от западен университет. Но са със същите продажни души.

61

Турчин

преди 6 месеца

А това с нарязването на паметника и сетне изядената торта с символичното изяждане на парчетата от него как може да се определи? Ами това си е най-висша форма на антибългарските варвари

60

Анонимен

преди 6 месеца

Тая жена е много странна. Вместо да се пристане на някой мъж тя пристанала на Митрофанова.

59

Да бе,

преди 6 месеца

...от "любов" към местните руснаци,Путин срина със земята красиви градове като Мариопул, Мелитопол,Бахмут, Авдеевка...! Ежедневно обстрелва с ракети цивилни градове...!Така Путин "освобождава", като изравни всичко по пътя си! Над хиляда километра минирана фронтова ивица, да ги пази от Украинската "любов"! И тази се напъва да пее в арията на Лъжата , надявайки се че ще се осребри! А дано,ама надали! Клеймото което ще и лепнат,ще е задълго!

58

АнонимеН

преди 6 месеца

АКО ФАЩ СИ БЯХА ИЗПЪЛНИЛИ АНГАЖИМЕНТА ПО МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА ПОДПИСАН ПРЕЗ 1994-ТА ! ОТДАВНА ДА Е СМЛЯНА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ИЗХВЪРЛЕНА ОТ УКРАЙНА!

57

Анонимен

преди 6 месеца

4000лв са си 4000лв. Що пък да не ги вземе професорката? Празници идат.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Да ходи да профероства в Русия, там ще я оценят повече. На тръгване да вземе и волгата за компания.

55

Анонимен

преди 6 месеца

А бе я марш към Русия бе. Разни псевдо-професори.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Григорова е направила грешката, от която не могат да избягат много от учените историци у нас. Тя просто се е влюбила в обекта си на изследване и това я е отдалечило от обективното възприятие на миналото. Истинските историци не се занимават с пропаганда, камо ли да навлизат в блатото на международната политика и да обслужват чужди интереси. А подкрепата от страна на Волгин е по-скоро мечешката услуга за професорката. Тя никога повече няма да бъде възприемана като учен, а като пропагандатор.

53

онагледяване

преди 6 месеца

Едно време ни обясняваха и четяхме по книги какво е фашизъм , но не му обръщахме много внимание и го смятахме за пропаганда на партийната върхушка , днес техните наследници ни го демонстрират в живи картинки .

52

До кога

преди 6 месеца

Поредният позор за България,да се нахвърлят срещу една жена и истината,като бесни кучета .

51

Нека

преди 6 месеца

Да видим образа на една Нео руска фашизирана комсомолка. Нека разберем че и тя иска да се прехранва като Костя Копейкин от руското резиденства в България - наречено Президенство. Моя университет със право защитава честа си. Но нали знаете че фашистките руски роби тук се активират. Нека стане ясно кои са те. После клетка по клетка "борец" по борец ще си отидат там където им е мястото.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Чудесни Григорова и Волгин. Както винаги.

49

Да

преди 6 месеца

Браво на жената казва истината...

48

Серсема96403

преди 6 месеца

Само с паметници не става.Очаквам следващият връх в реставрацията и то е да се приложи новаторският ни метод и при картини и икони.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Евроатлантическите шматки страдат :)))

46

Майора

преди 6 месеца

До 24Явно не си ме разбрал или не искаш да разбереш! Там важи каквото каже Путин и ско се противопоставиш тисе търси колая!

45

Анонимен

преди 6 месеца

Как я търпят студентите???