60

Анонимен

преди 7 месеца

Зиг Зиг Лаурел и Харди! Чарли Чаплин кмет на София!

59

Анонимен

преди 7 месеца

И какво ще правим с младият кмет, който дори го е страх да се появи по телевизията. Как го виждате този при една по-екстремна обстановка в София, като имаме предвид разгорещената международна обстановка. И тогава ли ще се скрие?! Не, става, хора! Трябва ни опитен човек за София! Просто сега се налага и то много! Този още си е дете

58

Анонимен

преди 7 месеца

А, ве, я вървете на м

57

Анонимен

преди 7 месеца

Падни на колене пред Бок0о и му целувай обувките и може да си помисли.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Най-голямато недоразомение което е бил премиер на България е този паалячо !

55

Ама си позволи

преди 7 месеца

да управляваш България с канадско гражданство, нали, Кирчо? И да лъжеш, че няма такова нещо? И си позволи да станеш за смях пред цяла България с креватни изцепки по време на министерското си председателстване, нали, Кирчо? А сега не можел да позволи на някого да управлява София. Ще я управлява този, когото хората изберат, а не който ти си решил, че трябва да бъде. И какво ще направиш, за да не позволиш? Ще подправяш бюлетини, както видяхме, че се прави по селата? Е много си нагъл, Кирчо!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Друго е Петър Младенов (наследника на Тодор Живков и бивш външен министър) главния отговорник за кражбите от външнотърговсикте дружества на България да е братовчед на ***. Въобще не си се облажил от властта и нямаш 200 квадрата апартамент в непосредствена близост до "Докторската градина".

53

Понти

преди 7 месеца

Бойко, разваляй сглобката, това ялово правителство за нищо не става!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Ваня ще победи когато дойде ... Ванка с танка! Ама е заседнал в Украйна и няма как да дойде!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Вижте ся, комуниста и да иде в Канада, пак си остава комунист. На Кирчо комунизма му е в кръвта. Нас червеното знаме роди.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Който гласува за БСП със знанието че точно те са му го сложили, ПЛОСКИЯ данък. Да не си помислите друго. Как е възможно да знаеш това и да гласуваш за тях? Все едно направо да отидеш на крака при БСП и да ги оставиш да ти бъркат свободно в джобовете ти. Защото БСП точно това направиха. С плоския данък бъркат в твоя джоп. И после тези хитреци и лицемери те манипулират, как точно ти си бил винаги ощетен? Но те милионерите? Гергов? Овчаров? Нинова? Други у други деца на мафията, които се подготвят.

49

Таня Манова

преди 7 месеца

Трепериш ли клоун такъв ,вие *** продажни ,не спряхте да я обиждате Григорава ,какви мъже сте бе без топки ,неможе да излезете на 4 очи срещу нея .Няма да гласуваме за хора които с лека ръка искат да сменят националния ни празник ,хора без чест и достойнство ,срам срам сте

48

Анонимен

преди 7 месеца

Нали щеше да сваляш Борисов бе демагог?

47

Анонимен

преди 7 месеца

Избора е БКП срещу БСП :))) Голям избор . То и преди така беше Комуниста от Бакня срещу социалистката Мая . В София винаги борбата е БКП срещу БСП :))) Такъв е матряла в София . Щом дата по 200 000 евро за апартамент ти кво очакваш от тия ??? Нема кадри .

46

Анонимен

преди 7 месеца

Кой да подкрепи борисов партизанския внук, генерал от ДС и син на офицер от ДС ли?

45

Анонимен

преди 7 месеца

Ако искаш плоски данъци или нови и още по-модерни и дебели данъци, гласувай за БСП. Ще ме наричат малък човек и крепостен селянин. Ние сме виновни, че стигнаха толкова далеч да ни обиждат по този отвратителен начин. Ние сме виновни, че допуснахме да изнаглеят в такава крайност. В България данъците трябва да се намалят, плоския данък да отпадне веднага. Но преди това, да се спрат парите изтичащи към фирмите и номенклатурите на нашите момчета! Пари има, просто се ограбват от близки кръгове.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Този става все по-жалък.

43

Анонимен

преди 7 месеца

От преДай България са поели ангажимент срещу съответното материално стимулиране да шитнат Топлофикация за жълти стотинки, а всички знаем какво следва след това със сметките. Явно са доста притеснени от хората на които са им обещали. Отделно приеха свободен пазар на ток за битови потребители и, където системна издържи в презастроеното столица сметките ще са приказни

42

Анонимен

преди 7 месеца

Няма нужда посолството да командва и София, само Ваня Григорова!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Петков , а как мислиш, може ли да си позволим син и внук от комунистическата върхушка , живял в голямото добро утро за кмет на София?