102

д

преди 1 година

нагли са зърнопроизводителите

101

Селяндур

преди 1 година

Благодарение на Зрнарите не останаха хора по селата. Разораха пасищата ,стари гробища разбиха пътищата с тежките трактори. След тях българското село опустя .БРАВО Денков Прав си ...

100

Анонимен

преди 1 година

Както Вежди Рашидов, и тоя да си подаде оставката, ако не тогава да арестува 15000 "терористи" и да ги съди за тероризъм! Но всъщност Денофф с тези си думи сигнализира на култа в който робува, че е верен на тях.

99

Анонимен

преди 1 година

Интересно Денков и сие колко ще получат за вноса на ненужно жито. И в неговото ли чекмедже ще има кюлчетс

98

Анонимен

преди 1 година

До 121. Зърнените може да не се интересуват от националния интерес, но в случая техния интерес съвпада с моя. НЕ ИСКАМ ТОКСИЧНАУКРАИНСКА ПРОДУКЦИЯ!

97

Анонимен

преди 1 година

къв зърнопроизводител? просс зърнар :)))

96

Анонимен

преди 1 година

До 113. Газ пикаеш че и ти неможеш да се вредиш и ти да мамиш

95

Анонимен

преди 1 година

Абе интересна работа е това.Значи, земеделците взимат евросубсидии.Взимат субсидии и от нашата държава.Имат разни облекчения - доколкото помня, върху техните горива няма акциз.Цените на доста продукти у нас са като на Запад - при нашият стандарт на живот. Защото това им било скъпо, онова им било скъпо, бензинът, бил скъп, препаратите били скъпи...Въпреки това, тези хора постоянно реват как едва ли не загиват и само искат още пари и облекчения.Е, добре, ако не се справят, да доведем други земеделци, знам ли.Ония ресторантьорите и те същите - дай, дай, дай, че браншът загива.

94

Анонимен

преди 1 година

Ми голяма част от тия зърнопроизводители като види човек с кого са свързани и коментарът става излишен.....

93

Анонимен

преди 1 година

А бе Тлъстия крадец защо пак се крие в Зайчарника, а не излезе пред народа да си признае, че той организира "спонтанните" протести. Пак клати Държавата мръ сникът му с мръ сник. Две години не е краднал.?

92

Анонимен

преди 1 година

Всеки знае, че зърнарите са измамници и шарлатани! Много, много хора не са видели и стотинка рента! Да не говорим, че пишеха и гробища за субсидии! Бог да прости!

91

Анонимен

преди 1 година

Май трябват още помощи за гербаджийските бо кл уци. Не знаете колко гори Майбаха когато го надуеш с 300.

90

Анонимен

преди 1 година

2018-та не е толкова далеч. Бенчо Бенчев, наричан в медиите "зърнен бос", бе арестуван в Турция през август същата година. Медиите също твърдят, че задържането е станало в разгара на оргия. Той бе задържан от турската полиция заедно с Митьо Очите и депутата от ДПС Несрин Узун.Бенчо е гражданска квота на БСП. Той е изключен от БСП, но групата на партията в общинския съвет на Бургас не оцелява без него и се разпада.Корнелия Нинова се подразни от това, че Бенчо кара "Ролс Ройс". Надявам се, не от завист.Както казах, Бенчо е зърнен бос.Надявам се, Бенчо ще подкрепи протеста в понеделник.

89

Анонимен

преди 1 година

Браво, Денков! Честните българи сме с теб. Мачкай гербавите крадци.

88

Анонимен

преди 1 година

по времето когато беше служ.министър се направи професор..наведена шушумига.нагаждач.

87

Анонимен

преди 1 година

До 107. Човек като няма доводи и какво да пише слага едно "русофил" и решава проблема. Само не разбирам къде е ползата от такъв подход нали и ти ще ядеш токсичен хляб

86

Анонимен

преди 1 година

Почти целия "бизнес" в България е свързан с бившите комунисти и настоящи русофили. Всички "протести" и провокации срещу правителството се инспирират от кремълската агентура ръководена от резидента РадеФ...

85

Анонимен

преди 1 година

Напълно прав е Денков - зърнената мафия сте терористи! Дано ви удавят протеста в кръв!

84

Анонимен

преди 1 година

"Как се наричат хора които протестират и не искат преговори а заплашват".............Как се нарича човек, който разрешава вноса, след като предварително знае, че единственият начин да избегне протести е да остави забраната действаща? Бавноразвиващ.

83

Ангелина

преди 1 година

Това не са "квалификации" ,а определения за действия.Няма "грозни думи" ,има грозни постъпки и действия ,особено ,когато са поръчкови и думите са създадени ,за да охарактеризират нечие меко казано грозно и престъпно поведение и действие...ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ,СРЕД КОИТО ПО- ГОЛЯМАТА ЧАСТ ПО ВЪНШЕН ВИД И ПОВЕДЕНИЕ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА "МУТРА" ...ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ТОЛКОВА "ВЪЗМУТЕНИ".ЕДНИ ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ "ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ" СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА "ПРИСВОЕНИ ЗЕМИ" ОТ ГРУПИРОВКА С ТРИ БУКВИ