84

him

преди 10 месеца

Ся, да повторим: "на руснаците им свършиха ракетите - останаха пет, шест!, нямат какво да ядат, карат на таралежи - пък крадът бидета и не нам ко си, включително кучешки колибки! Ся, действителността: минус 20% територия, минус 30% население, минус много загинали- според Пентагона и ЦРУ на база сателитните им снимки на гробищни паркове- 400 000 загинали ; украйнски блогер е преброил официално публикувани некролози- 285 000 загинали!

83

Анонимен

преди 10 месеца

Най-голямата грешка беше, че през март 22, Путин повярва на мирните преговори в Турция и изтегли войските си от Киев и Сумска област. Вашингтон не позволи на Зеленски да сключи примирие на вече договорените условия и затова и Украйна и Русия дадоха неоправдани жертви. Всичкото в угода да САЩ. Сега Украйна ще загуби и излаз на Черно море и става непотребна за американците.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Колко глупав трябва да си , за да заложиш на руснаци(украинци) срещу руснаци.И да чакаш това да спаси световния ред(безпорядък)Украйна е същото нещо като Русия само по -малко и по -нагло.Блинкен е провал, Байдън е провал, ДП на САЩ, огромен, колосален провал.Този ЕС , в този вид с тези ислямизирани п....ти, е катастрофа.За нашите мутри, мутреси и депесари не ми се и пише.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Русия била иновативна... изворите на водката.

80

gogo

преди 10 месеца

До бибисито ***:Укролайна скоро няма да я има, не ми се мисли за зимата

79

Koko

преди 10 месеца

Измамното чувство, че рашиститие аха аха успяват да се задържат ще продължи още малко. След това ще има брутално унижение. Няма нищо случайно. Войната се води и на фронта на дезинформацията. Запомнете този коментар. До края на септември рашистите ще бъдат сгънати, сдъвкани и изплюти и то брутално. Явно усещат нещо, но твърде късно обявиха мобилизацията. Пишете ги бегали немножка.

78

до 67 Обяснявам и на

преди 10 месеца

теб, че да сме квит. В живота не се случва това, което ни се иска най-много, а това, което следва да се случи. Пояснявам, за всяко нещо си има причина. Причина да се случи, това, което си написал - няма - следователно няма и да се случи. Докато чупиш стойки и се правиш на моралист, държавата ти отива в ке**фа на историята. Спри да се занимаваш с чужди дела и виж какво можеш да свършиш у вас, в двора - повече файда ще видиш!

77

До 74

преди 10 месеца

"Америка изпратили Виктория Нюланд в Нигер,тя оправи Украйна ,сега там ще ги нагласи." -- Въпросът е на каква цена. Американците ще трябва да платят, защото нямат пари за още една война. Времето на петродоларът свърши. Идват нови времена.

76

Шоп

преди 10 месеца

Демек почваме предварителните приказки за предстоящото отказване от Украйна. Ми добре, таман данданията ще спре.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Смъртоносен проблем за доставената западна техника са противотанковите мини, потенциално стотици хиляди, разпръснати от руската ноу-хау стелт невидимка "Земледелие".

74

ДО КРАЙ!

преди 10 месеца

"ДЪРЖАВA 404".вече е далеч от мисълта,че има вариант да тръгне на пред та даже и с самолети"F16". Руснаците за тази една година и половина научиха няколко ценни урока по стратегия,че колко и да не им се ще на русофобите обратното то факта е и видимо нагледен.За "европа"предстои едно тежко бъдеще където икономически ще бъде смазана ,а за ресурсите да не споменавам.НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ МЕШАТЕ В ТОЗИ КОНФЛИКТ!!!

73

Анонимен

преди 10 месеца

Почнаха да обработват медиите за загуба на Украина, преди 2-3 седмици беше немислимо да се говори за неуспех на нацистите. скоро ще бъде обвинен Зеленски и самубит в бункера, ще искат примирие за да се въоръжат на ново, но този път руснаците няма да се вържат, есента ще настъпят в атака към одеса и херсон да отрежат бандеровците от излаз на Черно Море

72

Анонимен

преди 10 месеца

До ОБЯСНЯВЯМНе може да "обясняваш" каквото и да е било човек който не може да "мисли". Използването на квалфикации и твърдения не е мислене, не е аргументация. Също така КРЕЩЕНЕТО не ти придава никаква тежест на глупостите, които пишеш. Аман от прошляци неспособни на елементарна критичност, разсъдливост и формиране на логични връзки.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Америка изпратили Виктория Нюланд в Нигер,тя оправи Украйна ,сега там ще ги нагласи.

70

das

преди 10 месеца

До Ех, къде изчезнаха е да сега се много силни руснаците , но всичко трябваше да приключи за 3 дни , седмица и т.н . Тръгнаха към Киев , но сега пък си пазят заграбеното щото това била идеята , но пък тя не воювала иначе всичко ще приключи за 3 дни ако обяви война ,,,,,,,

69

До 71

преди 10 месеца

Троl що лъжиш бе, не ти ли стигат рублите

68

Анонимен

преди 10 месеца

Саудитска Арабия се готви за рязко поскъпване на петрола за европейските държави.

67

Анонимен

преди 10 месеца

А какво ще стане с ЕС когато Украйна загуби? Или Украйна няма да загуби, Украйна ще спечели ли?

66

Анонимен

преди 10 месеца

Ешелонираната мрежа /Линията Суровикин/ от окопи, бункери, бетонни пирамиди срещу преминаване на танкове (т.нар. "драконови зъби") и ровове, осеяни с хиляди противопехотни мини, представляват огромно препятствие за всяко укро-настъпление.

65

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС няма да се разпадне, защото накрая ще оживеят само хлeбарките и корумпираните бюрократи.