36

Цветан Камелий :

преди 1 година

Само напомням на Не-уважаемите ми$$ирки наторяващи родния ефир,че не всяко НПО с етикета "журналист" е действителен такъв! Въпросния ГовРан е просто една говоряща глава на отчет в Козяк от кликата на антибългарската глутница на петър москоFF, наречена КОД(Крадци,Обирджи и Доносници),метастази на антибългарската партия от криптата костовисткото седесе.Омразната му реч срещу Радев е с ясната цел да бъдат забелязани на местните избори и да се закачат към някоя от неолибера3тките партийки :)

35

Анонимен

преди 1 година

Ако ще си говорим, кой "разединявал" "нацията", това са грантaджийcките медии, вкл. този въшливв сайт!

34

Анонимен

преди 1 година

До Тонката - Това е правилният отговор.

33

Анонимен

преди 1 година

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

32

31

преди 1 година

Ехее ... И минусите набиЕл.

31

Тонката

преди 1 година

Тоя пише глупости.Ако го нямаше 3-март Надали Бьлгария ще ше да я има

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Ехее! Не само, че на нов стил си го привел, ами си си го и измислЕл!

29

Анонимен

преди 1 година

Горанчо приказва идиoтии ама идиoтии . Президента не ме е накарал да не ви харесвам ваще действия и такова безумно пропито с омраза говорене ме карат

28

Анонимен

преди 1 година

Русия лъже ,че освобождава България и през 1821 година,когато влиза на нашите земи с Дибич Задбалкански.Неграмотен руски бот,чети история и тогава драскай!Така ,че много правилно е писал Раковски!

27

анонимен

преди 1 година

Напълно съм съгласен със заглавието с една единствена корекция - ТОВАРИЩ Радев не обединявал... и т.н.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 - Колко народ в днешна Турция са диви и носят фесове?

25

Българин

преди 1 година

До Анонимен 11 Българите не са носили фесове. Явно не си българин и не знаеш.

24

Анонимен

преди 1 година

Радев още от както беше президент за първи път лобира и на всеки форум се изказваше как трябва всички санкции за Русия да отпаднат. Той още го смята това и се бори за него, просто сега не го казва пред хората да може заблудените офцье които го избраха втори път да продължават да му се кланят!

23

Анонимен 11

преди 1 година

13 ако не бяха русите,още,щеше да си див и с фес на главата.

22

До 20

преди 1 година

То по-голем ганчак от Радев няма.

21

Анонимен

преди 1 година

"(...) Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество." (Стефан Стамболов, в. Свобода, бр. 7, 19.XI.1886 г.)

20

Анонимен

преди 1 година

Направо закривайте държавата, само преди това махнете Президента, само той ви пречи. Хахах. Събрали се Гaнчaцитe, да обсъждат...

19

Анонимен

преди 1 година

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийс

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - Покръстването позитивно дело ли е?

17

Анонимен 11

преди 1 година

3 сто пъти ти пиша,Русия стъпва на българска земя,през 1877г.стига си писал лъжи,Захари Стоянов не е писал такива работи,вземи научи историята .