131

До до 187

преди 1 година

Сега сме съюзници с тях в НАТО и ЕС.Длъжни сме да ,,пеем" в хор с тях и да подкрепяме техните наративи.Така,както преди ,,пеехме" в СИВ и във Варшавския договор.България само си смени господаря.

130

Анонимен

преди 1 година

Кой е загубенякът?

129

Анонимен

преди 1 година

Не съм врачка просто познавам законите на физиката а именно че енергията не се губи а преминава от един вид в друг и се връща там от където е дошла като бумеранг !!! И за САЩ се отнася и за Европа.

128

Анонимен

преди 1 година

Тази война показа, че Крим не е "непотопяем самолетоносач", Севастопол-сигурно убежище за руския ЧФ, нито пък Украйна отдалечава НАТО от руската граница! Всички тези претексти се оказаха прикрития за руските империалистически домогвания! Домогвания има, но готовност за мащабна война, каквато путинската шайка се опитва да предизвика от доста години, няма! Ще трябва да разберат, че младите руснаци не споделят техните разбирания!

127

До 207

преди 1 година

Целият цивилизован свят за който говорите са Европа и Англосаксонските държави начело със САЩ. Тоест около 700-800 милиона души или с други думи ЕДНА ДЕСЕТА ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ. Освен това тази една десета са хората завоеватели, конкистадори, мисионери и поробители. Хора отговорни за убийствата и издевателствта срещу стотици милиони от расите и народите с не толкова приятна съдба. ТЕЗИ ИМПЕРИАЛИСТИ В *** КОЖИ ЛИ СА НИ АРШИНЪТ, С КОЙТО МЕРИМ ТОВА КОЙ Е КРИВ И КОЙ Е ПРАВ?

126

В това интервю

преди 1 година

Полковник Дъглъс Макгрегър, Американец и патриот, казва нещата такива каквито са. И каквито медии като дневник, днес.бг и тн не смеят да ги покажат: https://youtu.be/g1PIf0u10Lw

125

Анонимен

преди 1 година

Православния руски генерал Рамзан.

124

Анонимен

преди 1 година

Малко мила от къде ги измисляте тия небивалици? Явно имате читателите си за много не умно. Всеки ден дълбаете дъното на простотията.

123

Анонимен

преди 1 година

Държавите на целия, цивилизован свят подкрепят и помагат на Украйна срещу фашистка Русия и кремълския пcиxoпат.

122

Анонимен

преди 1 година

До 191....корейците не са християнска държава.Проемат езически практики.Но езичеството го има и в нашета държава и в много други.Тази трагедия за Корея е показателна.Но не вини Америка.Комунизма в Русия също е от езическия период на Русия Но за тях ти не виниш .За жертвите които България и много други страни от източния блок дадохме.Пиши за нашите жертви приятелю....

121

До 187

преди 1 година

Целият свят за който говорите са Европа и Англосаксонските държави начело със САЩ. Тоест около 700-800 милиона души или с други думи ЕДНА ДЕСЕТА ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ. Освен това тази една десета са хората завоеватели, конкистадори, мисионери и поробители. Хора отговорни за убийствата и издевателствта срещу стотици милиони от расите и народите с не толкова приятна съдба. ТЕЗИ ИМПЕРИАЛИСТИ В *** КОЖИ ЛИ СА НИ АРШИНЪТ, С КОЙТО МЕРИМ ТОВА КОЙ Е КРИВ И КОЙ Е ПРАВ?

120

Анонимен

преди 1 година

Фашизма е в украйна бе краварче защо не вземеш ти да мигрираш нанякъде.

119

Анонимен

преди 1 година

Обаче истината е съвсем друга и всички които следят Телеграм каналите знаят за какво става въпрос запада губи.

118

Беновски пита

преди 1 година

Защо вмирисания зелен чорап е толкова лицемерен? от една страна казва че нападението на русия е недопустимо, от друга страна иска да помагаме на украинците с тампони и дамски превръзки. Нека да излезе и директно да заяви че е против ЕС и НАТО, които масово помагат с въоръжение за Украйна.

117

Анонимен

преди 1 година

До коментара за верния пудел на САЩ ЮКорея която загуби над 150 човека от едно хелуин парти щото подкрепя фашистката хунта. Може и тука да стане така ако Бг даде официално оръжия на украйна. После бг да не кажат че не знаят че злото се наказва и се връща .

116

Анонимен

преди 1 година

До 182...фашизма може да мигрира.В случая той е попаднал в Русия.Фашизма е агресивен .Фашизма е и националистически.Хитлер е първо националист.И по късно фашист.Но за тебе тия подробности са маловажни.Путин ще завърши като Хитлер.Мина през национализма .През фашизма.И сега го чака съдбата на Хитлер.Неизбежно е...

115

Анонимен

преди 1 година

Южна Корея, която е верният пудел на САЩ подкрeпя фашисткият режим в Киев и като ирония на съдбата след като е приела американските традиции и начин на живот плати с живота на над 130 свои граждани, празнувайки Хелоуин, който празник няма нищо общо с корейската самобитност и традиции! И тази държава има претенциите да се нарича цивилизована, а нашите краваророби да я сочат за пример!!!

114

Така ли?

преди 1 година

В Каналите в Инстаграм по друго яче изглеждат нещата. Вижте сами: https://***/intelslava

113

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован свят подкрепя и помага на Украйна срещу фашистка Русия и кремълския пл'ъx.

112

Азимов

преди 1 година

За жалост на всички хора по света, притежаващи някакъв акъл, комплексно образование и критично мислене, това е напълно вярно.