61

do 63 ха ха ха

преди 1 година

Жертвите не са иляди. Милони са. Русофилите, даже на собствената си пропаганда не вярвате.

60

ха ха ха

преди 1 година

"Украинските войски и днес продължават да оказват безмилостен натиск върху отстъпващите руски сили, опитвайки се да задържат внезапно набраната скорост на офанзивата, която доведе до големи териториални придобивки и неочакван натиск върху Кремъл" - големи придонивки - две села с цената на няколко хиляди жертви.

59

Коко

преди 1 година

Абе, къде е Копейкин, че е обещавал едни неща след изборите, които явно няма да може да направи ? Митрофанова търси да го бие.

58

Анонимен

преди 1 година

Бахха, Оръжията на Северна корея и Иран не могат да спрат украинските войски. Нищо, другаря Чен-ун обеща, че ще воюва до последния руски войник.

57

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДа, вероятно си прав, щеше да има други проблеми...

56

Това е така Другари

преди 1 година

Това е така Другари и дрогарки защото великата Отечествена Партия *** се бори в България , ако тя бъде засилена на фронта лелелее да видиш ти тогава какво ще стане !!!!!!!

55

Анонимен

преди 1 година

Вие, които злорадствате на руските неуспехи, какво по-различно правите от тези, които обвинявате? Нима вие сте нещо по-различно от тях?

54

Анонимен

преди 1 година

От КРЕМЪЛ му намазаха ските на Вовата и го пуснаха по пързалката.

53

Анонимен

преди 1 година

Тук не виждам никой с който да поиграя шах.

52

Анонимен

преди 1 година

Има ли смисъл да се коментират последиците от едно животинско нахлуване в суверенна държава. Изюм, запорожката електро централа и всички останали проблеми нямаше да се появят ако не беше това нахлуване.

51

До 41

преди 1 година

Целия Ген. Щаб мислеше това, даже съм питал офицери до чин майор, и всички предричаха успех за Русия. Не знам на какво ги учат в тия военни училища и академии. За мен беше ясно, че тоя с повече пари, ще спечели. Т.е. Украйна с парите и технологиите на Г7.

50

Анонимен

преди 1 година

Оказа се че Великата Савецка Армия е една бутафория. Каква я мислеха, каква стана.

49

Стара манджа

преди 1 година

Това е от преди седмица, укрите успяха да напреднат с няколко хиляди жертви в две празни села. А сега какво от тогава? Само това ли ще предъвквате?

48

Коко

преди 1 година

Ти им пишеш интелигентно на русофилите те веят сърп и чук. Мили ***, осъзнайте, че плочата се смени и спрете да се излагате. Този път не обрахте мандрата и ще трябва да се приберете в землянките гладни и натаковани с болки ниско под кръста. България не ви обича. Историята ще ви помни като предатели.

47

И без да съм военен

преди 1 година

експерт мога да преценя, че има нещо нередно в тия двете последни "офанзиви". В едната не можаха да постигнат нищо, а в другата стигнаха вече до Москва. Сега, тука трябва да си зададем въпроса, кое от тия две ситуации не е както в другата? Аха, мисля, че открих разликата - в едното има боеве, а в другото няма. Какъв по-точно е успеха в случая? Офанзива без съпротива, не е никаква офанзива, а най-обикновена разходка. Чакаме да видим когато започне съпротивата, колко ще продължи офанзивата.

46

Канев

преди 1 година

Браво на украинските воини ! Смърт за руските фашизирани убийци и агресори ! Слава на Украйна !

45

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Медведев: Някой си Зеленски казал, че той няма да води диалог с тези, които поставят ултиматуми. Днешните "ултиматуми" са детска игра пред искатнията в бъдеще. И той ги знае: "тотална капитулация на киевския режим на условията на Русия"

44

Анонимен

преди 1 година

Руските тролеи тук във форума комай боксуват на едно място.

43

Мхмм...

преди 1 година

Е те руснаците очакваха да влязат в Украйна както са влезли у нас след ВСВ, като освободители и че никой няма да застане зад украинците и да ги подкрепи защото всички би трябвало да се страхуват от пропагандата за непобедимата червената армия...

42

Космонавт

преди 1 година

Да не оставят никой да се завърне жив. Точно така както рашистите полагаха усиля да не оставят здрава сграда, неизнасилено момиче и мародерстваха в окупираните украински градове. Предполагам, че не им трябват повече военнопленници, да пускат дeгeнepaтитe от затворите да се вихрят върху руснаците, точно както направи психично болния Путин.