32

A Европа

преди 1 година

не е виновна че руснаците ще останат гладни.

31

Коко

преди 1 година

По- добре да мръзнем, отколкото да сме съочастници в геноцид. Путл ер ще намери мястото си скоро.

30

Калеко Алеко

преди 1 година

Боже, прибери си кремълските версии боже, тяхната паралелна вселена и без това няма връзка с нашия свят, а ако не ги щеш ги прати с еднопосочен билет към Ада ... що се отнася до зимата все ще я изкараме някак, а и нашата "топлинка" пълни касичката на сибирската бензиноколонка, без което путино.пи.теците на товарищ путин ще забравят за водката и сельодката и ще го карат на антифриз и бояришник ... !!!

29

none

преди 1 година

Още си вярват и сматяат че европейците се интересуват от тях.. Русия е терористична страна и трябва напълно да бъде изолирана.

28

81

преди 1 година

Голямо чудо, че ще помръзнем и ще се повишат цените.Ще има отрезвяващ ефект, защото повечето европейци и без това са доста разлигавени.

27

БисерГъскатаБелене

преди 1 година

Не е лошо Кремъл да стане стъкло...

26

защо нападнахте UA

преди 1 година

Русия никога за нищо не е виновна, това го чуваме след всяка руска диващина.

25

До До Ха Ха

преди 1 година

Хубавото, е че в днешният свят мнението на хора като теб е едно голямо нищо-0. Нищо не зависи от теб и на никой не му пука.Обикновено злобните хорица като теб умират сами, опикани и забравени от света. Пък ти си плюй...

24

Анонимен

преди 1 година

Всякаш навремето руската дипломация,а и съветската, бяха далеч по - възпитани.Какви изразни средства само.

23

До Ха Ха

преди 1 година

Мало умен ли си, дж-ендър ли си или и двете заедно. Ама то на такива т-ъпи го_веда като теб няма какво да се обяснява. На кратко. Украйна трябва да бъде тотално унищожена, както и такива и ди о ти като теб.

22

ТИЯ ОКРАНЯНО

преди 1 година

СТО ГОДИНИ СЕ ПОЛЗВАХА БЕЗПЛАТНО ОТ РУСКИЯ ГАЗ И НЕФТА. ТЕ БЯХА ТЕРИТОРИЯ НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ. ОБАЧЕ СТИГА КАЗАХА РУСИТЕ. СТИГА АВАНТА. И НАШ ЗЕЛЬО СЕ ОЗЪБИ КЪТ ЛИСУНГЕР. НО ЛИСУНГЕР С МЕЧКА НЕ МОЙ СЕ БОРИ. И ЗЕЛЬО ПРОДАДЕ ОКРАИНА И СЕБЕ СИ.

21

Ще

преди 1 година

гладуваме, ще студуваме и ще изпукаме единно ако трябва, за да покажем, че Европа е единна и държи на санкциите! Венсеремос!

20

Анонимен

преди 1 година

След тая зима някой ще се разпадне и съм сигурен че това няма да е ЕС :)

19

Крум

преди 1 година

Като се замисли човек всичко е вярно,въпреки неистовото квичене на русофобите

18

Манчев

преди 1 година

Напротив, Медведев, напротив - само вие, фашистка Русия, сте виновни за войната в Украйна и последиците от нея! Колкото и да си лаете, че Западът или Украйна са ви виновни, хората знаят, че именно вие ,съвременните руски агресори сте виновни за проблемите настъпили след започването на войната - НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИМ !!!

17

Pen

преди 1 година

ЕС ще се разпадне.... Не вярвам всички да искат да се самоубият.....

16

Анонимен

преди 1 година

Медвед,и Вашето стои...и Вас ще Ви съдят...скоро ще Ви обявят за....Терористична Държава.... със всичките последици.....

15

...

преди 1 година

Понеже преди месеци в ЕС се смееха, че Русия била просто износител на горива и ресурси и нямала икономика.Да вметна, че по време на криза и тежка инфлация, това какво произвеждаш няма абсолютно никакво значение.В такъв момент най-важни стават ресурите, които се ползват в производството. Ха нека да работят фабриките и индустрията без горива и суровини. Или вкарай суровина от другата страна на океана и качи цените с 20% и чакай пазара да тръгне.Логика за петокласници

14

Ха ха ха

преди 1 година

Върха на диктаторската наглост. По тази логика просто трябва да остави човечето да си нахлува в държави и да си прави каквото иска...преклонена главица, сабя не я сече. Това е робско мислене.

13

Бай Иван

преди 1 година

Европа ще се оправи някакси, ама вие ще продължите да си живеете в мизерята. Не че на някой ще му направи впечатление.