35

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се разбере, че насаждане на омраза е престъпление равно по сила на убийството. Тези които насаждат омраза са потенциални убийци и трябва да се издирят и привлекат под съдебна отговорност.

34

Анонимен

преди 2 години

В западна Украйна има много катерушки и аптеки. Прав ви път!

33

Анонимен

преди 2 години

нали е мирно небето,имате легло,храна покрив,какво е това нахалство,катерушки,спа,да не искате масажи,ужасна НАГЛОСТ.

32

Анонимен

преди 2 години

В Паничище вода от чешмите не тече ли?

31

Анонимен

преди 2 години

Призовавам мoдepaтopите да трият коментари съдържащи насаждане на омраза. Всеки на когото живота му е застрашен, независимо какъв е по-народност, украинец, руснак или друг трябва да му се даде убежище с адекватни хигиенни и обществени условия и услуги

30

Анонимен

преди 2 години

Най-близкия мол е на туба и половина руско гориво, имайте милост.

29

Анонимен

преди 2 години

Така живеят бабите и дядовците ви ама за тях на никой не му пука.

28

анонимен

преди 2 години

Моето семейство и родителитр ми ,никога не сме могли да живеем дори седмица при такива условия. Чист въздух,безплатна храна, ами сковете си катерушки, Вода, много българи не могат да отделят пари за минерална вода, На палатки или наблъскани по 100 човека по- добре ли ще Ви бъде, неблагодарници

27

Анонимен

преди 2 години

И в наше село катерушките са счупени, ама не ревем. Играйте си с децата на шайки и стражари. По- яко е от катерушки.

26

Анонимен

преди 2 години

Нека да видят как живеят българите и нито ЕС нито САЩ му дреме.

25

Анонимен

преди 2 години

Това е благодарение на двадесет години герберастия ,градежи и усвояване (крадене) от оня арестант сикаджията кофпомпиер, по-известен като бай чекмеджан суджук алтън кюлчан. Държава състояща се от два града София и Пловдив,и още четири -пет по-малки в които нещо се мърля, основно схеми, далавери и какви ли не врътки и престъпления.

24

Анонимен

преди 2 години

Защо в статията не се споменава, че към тях в Паничище е под сигурен микробус, който е на разположение 24 часа в денонощието и за 15 минути може да отидат до Сапарева баня където има всичко с изключение на море.

23

До 20

преди 2 години

"Ноктопластиката имате ли къде да правите или ви досрамя да кажете, че това ви е живота-да си точите ноктите за мъже. Най- добре си отивайте!" Това най-вероятно е част от проблема. В Паничище кой несретник да намерят, да го точат за пари. Виж на Слънчака, ако ги бяха оставили в сезон... Съсипаха ги тия жени.

22

до 21

преди 2 години

ХОРА В ЗАТРУДНЕНО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ СИ ЛЕПЯТ ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ. Вижте им маникюрите по репортажите! Хора в изпаднало положение се радват на подадена филия хляб. Тези както виждате са мега наглеци!

21

Анонимен

преди 2 години

Те са хора както всички други и част от тях осъзнават ситуацията, а други изцяло не са в час. Сигурно има сред тях и "активисти", които ги "учат" да претендират за някакъв стандарт. Но България не може да им гарантира повече сигурност и повече социални услуги, отколкото дава на всеки свой средностатистически гражданин. Ако искат по-добър стандарт - да си намерят по-богата държава. Ако не, да бъдат малко по-дисциплинирани и осъзнати за обективната реалност.

20

1

преди 2 години

Има гора има вода има мечки точно като Русия.

19

Анонимен

преди 2 години

MOДЕРАТОРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАТЕ ЕЗИКА НА ОМРАЗА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРА ИЗПАДНАЛИ В ЗАТРУДНЕНО ПОЛОЖЕНИЕ. НИКАКВА ЗЛОБА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА.

18

Анонимен

преди 2 години

Като няма заминавайте при Бай Дън! Нали той ви разруши държавата? Сега или си натискайте парцалиmе или си обирайте крушите! Какви катерушки търсите? Айде, заминавайте директно в бежанските центрове а ви дойде акъла. Супер нагли хора. Така ви намразих, че се моля Путин да приключва по- бързо с Украйна и да се връщате, че станахте непоносими вече за България.Ноктопластиката имате ли къде да правите или ви досрамя да кажете, че това ви е живота-да си точите ноктите за мъже. Най- добре си отивайте!

17

Ха , ха

преди 2 години

Цяла планина с изворна вода и те плачат . Какви. Катерушки на планината бе ? А защо са в Паничище - това е курорт - не място за бежанци . Да - няма маникюрист , масажист и мол, но нахалството на тези хора няма край - дори не се усещат !!! .

16

Анонимен

преди 2 години

В западна Украйна или както вече ще се нарича източна Полша има всичко. Вървете си с добро!