44

Анонимен

преди 2 години

Карайте Москвичите, затъвайте в мизерия. Никой не ви иска. Никой. Бедняци с БВП на глава от населението преди санкциите, колкото *** България.

43

Караджа

преди 2 години

Аз ти казах че си жалък и нещастен, тая злоба от безсилие ли е? Такива сте евроатлантиците- злобни, жалки, псуващи зад монитора, а всъщност си поредният научил се да пише " ром" живеещ от кражби и социални помощи от махалата. Аз ти казах, още няколко месеца да доиде зима и да спрат топлата вода в София и тогава ще ми е интересно какви ще ги пишеш тук. Ще те подсетя тогава обещавам ти.

42

Анонимен

преди 2 години

Запада, както му викате лавров може да прави всякакви грешки ,но е помогнал на милиони хора по света и всеки ден го прави под една или друга форма. Развива се ,гради зелен свят, учи от грешките си, създава общности.... а вие какво направихте последните 30г за някой ? Айде излезте и кажете? А сетих се уговорихте се с арабите дано намалите добива на петрол и газа за да се вдигнат цените : )))) Ето това сте вие... елементарни хора

41

Анонимен

преди 2 години

Рублата поскъпнала.хахаха.И кой купува рубли,даже и ти който пишеш тези дивотии пазаруваш с левове и евраци

40

Анонимен

преди 2 години

Да се оправят сами тогава.

39

Анонимен

преди 2 години

Стига с това разделение Запад, Изток... Всички живеем на тази планета и трябва да помислим за нея. За климата, за бедните райони, за проблемите с ***, за водите. Само се караме и се цепим, така Земята ще загине.

38

Караджа

преди 2 години

До 38 аз викам теб да прятя към канада или щатите, може и с ритници защото като те гледам каква жалка евроатлантическа душица си, ще те пратя не знаеш колко бързо.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Един русофил ми покажете с деца в прекрасната русия." Няма такива. Всъщност, повечето върли русофили изобщо нямат деца, а тези, които имат, на повечето децата им са ги отписали като безнадеждни. Русофилите смятат демокрацията за личен провал. Децата им виждат по различен начин света.

36

Анонимен

преди 2 години

Вече се убеждавам че в Кремъл не само Путин е със спечен мозък.За тези люде важи спълна сила поговорката:те хората в селото не го пускат,той за попа пита!

35

Пустиняк

преди 2 години

Ватенко, ако е е запада до сега 6 пъти да сте изчезнали.

34

Анонимен

преди 2 години

Един руснак отишъл при художник да го нарисува. Художникът го пита:- Как да ви нарисувам, господине?- В героична поза. - отговорил руснака.- И каква е тази героична поза?- Ами пред мен бутилка водка и аз я гледам с отвращение.

33

Анонимен

преди 2 години

американофенчета рублата що поскъпва от ден на ден вчера беше 58 днес е 57

32

Анонимен

преди 2 години

До За 16/27 "Ако и след прекарания Ковид не си се сетил че сме колония на Запада, при това най-забутаната, няма надежда да се сетиш" Жал ми е за хора, които им трябва винаги нещо, което да им оправдава провалите: дали ще е Ковид, ГМО, 5Жи, Световна конспирация, Кемтрейлс, или нещо друго - винаги целта е да се чувстват "знаещи", докато се занимават с нищоправене. Винаги трябва да се чувстват в състояние на "застрашеност" и извънредност. Само така си обясняват собствените неадекватни поведения.

31

Анонимен

преди 2 години

Караджа, кога заминаваш за русия да се порадваш на хубавото?

30

Анонимен

преди 2 години

Запада, както му викат комунистите си е нормалното развитие на човечеството. Вие сте тези който още живеете с доктрини от преди ВСВ. Да създавате изкуствени врагове в ума на народа си и после да правите войни да поддържате режима. Нищо не сте помогнали на планетата специално вие. Запада има хиляди инициативи и проекти за какво ли не. Вие имате само за ракети! Вие сте срам за планетата и човечеството.

29

Анонимен

преди 2 години

Като си могат и сами, за какво са им други контакти?

28

Анонимен

преди 2 години

Един русофил ми покажете с деца в прекрасната русия.

27

Анонимен

преди 2 години

До Караджа Прав ти път за русия русофилски близачо.

26

Анонимен

преди 2 години

До 27 Що бе русофил? Жириновски не кара ли ковид? С летален изход. Китай и Северна Корея не карат ли ковид? И те ли са колонии на запада?

25

Караджа

преди 2 години

Скоро няма да има развита Европа, без цинка, кобалта, житото и газта от Русия, нито ще е цивилизована с тез църни " имигранти". Развит запад или тоалетна? Срам ме е от евроатлантиците- Кирчовци, Боковци и сие, но нека доиде зимата тогава ще го разберете в София сами.