16

е сега вече

преди 2 години

Гадпром ще започне кампания срещу всеки , който се осмели да твърди това. За Гадпром ние българите трябва да знаем само едно: България е много бедна и единствено на милостта на руснаците може да разчита....НО ТЕЗИ ОПОРКИ ВЪРВЯТ САМО В ДЪРЖАВА В КОЯТО УПРАВЛЕНИЕТО Е ПРОЯДЕНО ИЗЦЯЛО ОТ КОРУПЦИЯ!

15

Ай Сиктир

преди 2 години

В едно друго интервю на инженер Хиновски от преди две седмици капацитета на залежите беше 330-350 милиарда кубически метра. Освен това добива ще бъде по метода фракинг, който не щади природата. Необходимо е голямо пространство, ще надупчат земята като швейцарско сирене и освен добив на газ територията няма да е годна за нищо друго. Тука мирише на лобизъм, американски капитали, продажба на национален интерес и лакомия за лесни пари.

14

Анонимен

преди 2 години

То и злато има в Челопеч и една канадска фирма с американско участие го изнася злато за милиарди но българскиянород и една стотинка не вижда от него

13

Хахаха

преди 2 години

Един, ***, коментира тази сутрин за житото от Украйна. Ако беше някой предишен министър председател и говореше така, до обяд щеше вече да пасе кози някъде.

12

Анонимен

преди 2 години

газ, възлизащи на 480 милиарда кубични метра, които биха ни стигнали за 150 години..И ЗА ЕДИН ДЕН НЯМА ДА НИ СТИГНАТ! също като с лукойл и златото - ще дадем концесия, всичко ще се изнесе, а чуждата фирма по документи ще е на загуба 30 години занапред. а после ще си купуваме собствения газ на двадесеторни цени, внесен!

11

Анонимен

преди 2 години

В Добруджа ни чака втори Донбас.Ще ни отровят земята и както Ванга е казала:"От златни чаши ще пиете,но вода няма да имате".Хората там принудително ще ги изселят на безценица,а който не е съгласен...знаете какво става в Донбас...ще ги убиват.

10

Анонимен

преди 2 години

E, петата колона у нас си върши работата. Нещо неясно.

9

Анонимен

преди 2 години

Има си газ в България. И така може ситуацията за България да стане по-добра.----Абсурдното е, че колкото и ресурси да имаме ситуацията няма да стане по-добра. И давам за пример русия, безкрайни ресурси, безкрайна корупция и в крайна сметка обикновения човек живее много зле. Докато не преборим корупцията и чуждите агенти, никога няма да сме добре.

8

Анонимен

преди 2 години

Разръчкайте Добруджа, да текне вода и газ едновременно като в САЩ, да изтровите и хората и животните и пшеницата, гении! ОСТАВКА!!!!!!

7

NoirFire

преди 2 години

Хаха, да те всички видни политици като вземат да п ъ р дът, никой в цел свят не може да ни стигне по добив на газ.

6

Fa

преди 2 години

Абе като отровим Добруджа какво правим? Ще ядем синтетичен хляб

5

Анонимен

преди 2 години

Малееееее ! А стига бе ! Ама верну ли бе ? И кде е тоа газ ?

4

Анонимен

преди 2 години

Лобитата почнаха, сега ще си разрушим природата.

3

Христо Христов

преди 2 години

А каква е реалистичната прогноза, че Киро и бандата му много лъжат?!

2

Анонимен

преди 2 години

Аман от простотии

1

Анонимен

преди 2 години

Има си газ в България. И така може ситуацията за България да стане по-добра.