134

депюти

преди 2 години

Депутинизацията е неизбежна!

133

Анонимен

преди 2 години

Щом е тръгнал да прочиства собствените си хора от ФСБ, много е вероятно и те да го очистят. Такъв е краят на всеки диктатор. Когато е силен има под него много нива г*лизци които му изкривяват виждането за реалността, след сблъскването с реалността обвинява много от тях в предателство, но те малко по малко го отлъчват от властта и му правят капан.

132

Ммм дааа

преди 2 години

Да гръмнеш жп гара с цивилни е благородно!? Всичките им куршуми и бомби са благородни? Да не са от злато? Лъжа пропаганда манипулация. Синовете и дъщерите на тия от Кремъл са на запад. А пращат бедни наборчета в Украйна. Цинизъм към собствения си народ.

131

Възмутен

преди 2 години

Специално отглеждаха храсталака на неонацизма и сблъсъкът на Русия с тези сили беше неизбежен, те само избраха времето за атаката ДА СЕ ЧЕТЕ: "Специално отглеждаха бурена на неонацизма и сблъсъкът на Русия с тези сили беше неизбежен, те (силите) само избираха време за атака."

130

Само питам

преди 2 години

Русофилчета каква ще бъде съдбата на вашият фюрер? А /Подобно на Хитлер ще глътне цианкалий в бункера. Б/ Ще бъде линчуван от разбунтувалите се руснаци и трупа му ще бъде хвърлен в Москва река. В/ Ще бъде ликвидиран он обкръжението си. Г/Ще избяга в Северна Корея. Д/Ще бъде съден като военнопрестъпник в международен трибунал. Е/Ще стане патриарх на Русия.

129

Анонимен

преди 2 години

Украинците тепърва ще стават още по-силни с високотехнологичните оръжия на запада. А руснаците насреща ще предлагат кръвта на 140те си милиона жители и дъртите си следвоенни танкове. И ще държат пръст на червеното копче да плашат света с ядрена зима

128

Анонимен

преди 2 години

До79Бе ти в кой век живеешОтдавна няма КГБИма други структури за сигурност в и извън РусияНа война,като на войнаТи да не си мислиш,че американците галеха афганистанците с перцаЖалко е,че два близки по родство,език и култура с обща история и религия,биват принудени от други народи,различни и от двата,който имат икономически и политически цели да ги разграбят и унищожат не в полза на човечеството а заради личните интереси на един склеротик и синчето му и да не бяха неонацистите извършили преврат

127

Анонимен

преди 2 години

134 това че Гугъл приема пропагандата на смърт на хора от руски произход и даже я толерира, няма да те спаси от българския закон. САЩ може и да заповядва на политиците ни, но българското право е това, което е меродавно на територията ни. А по него, ти си терорист. И подбудител на убийство. И двете се наказват с доста дълъг затвор. Или си извън България и работиш за промиване на мозъците на българите и за това не ти пука какви ги плещиш? Т*п ли си или си платен?

126

Истината

преди 2 години

Нафтата е над 3 лева. Като стане 5 лева всички българи ще са по форумите, защото няма да имат пари да се возят с колите. Ще си стоят в къщи и ще ядат само хляб и маргарин. За друго заплатите няма да им стигат. Еднакво гладни едните ще крещят Слава Украина а другите Слава Русия. И така безславно ще си живеят още 1000г....

125

Анонимен

преди 2 години

На САЩ опита да дестабилизира Русия с Украйна ще им излезе през ***, долара заминава постепенно.

124

Анонимен

преди 2 години

Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов,Скабеева, Симонян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

123

Анонимен

преди 2 години

Има как да се изолира и ще се случи.Путин унищожи Русия,унищожавайки Украина.Скоро ще му стане ясно.

122

Анонимен

преди 2 години

Ако САЩ и ЕС не въоръжаваха и насъскваха Украйна срещу Русия това нямаше да се слущи, но те я насъскваха, а глупавата Украйна се върза.

121

Моля за съвет

преди 2 години

Търся спешно убежище в чужда Държава! Моля дайте идеи, от Хърватия отказаха, Швейцария и Германия мълчат!

120

Ех ама

преди 2 години

До Анонимен 124 - моето момче, като решиш да видиш малко свят, като отидеш до виетнам - препоръчвам столицата Ханой, като посетиш историческите им музеи, като поговориш с месните хора, тогава изказвай мнение. Сега тоя съветска пропаганда дето си я чел из анонимните бологчета никой не го интересува.

119

Анонимен

преди 2 години

Нека скимтят Путин, когато бомбардираха редица страни и избиха милиони лъцемерно мълчаха. Все повече страни по света няма да търпят западняците да им казват как да живеят започна началото на края на тяхното господство.

118

До 108

преди 2 години

Ами, че то 15 век и нашата държава я е нямало. Била е част от османската империя. И какво сега? Ердоган да си вкара войските тук ли? Италия пък да изкарват войските и да запопват да възраждат римската империя?Толкова ви е сбъркан мозъка на всички путинисти, че няма повече на къде.

117

Анонимен

преди 2 години

На всички западняци не им харесва унищожението на биолабораториите , търговията на деца и органи , както и неонацизма ! Явно и тук някои много жалеят за тях и ковида !

116

Анонимен

преди 2 години

Путин определено си стреля в крака. Украинците ще мразят Русия за 200 години напред, проблемите им тепърва започват.

115

Анонимен

преди 2 години

Тука сме Нато и Ес. Едни магистрали и пътища са се ширнали. Пенсионерите, пътуват като германците с бели панталони, до далечни дестинации. Младите имат, по 3,4 деца,добре са материално осигурени. Здравеопазването е безплатно,образованието също.