10

извод

преди 2 години

точно така. на колене пред путин и каквото ти каже ще правиш,не да си вириш носа с голия зад- ник

9

Анонимен

преди 2 години

Който иска да подкрепя Украйна, да ходи и да се записва доброволец ! Моите пари не давам да отиват за подкрепата на неонацизма !

8

Анонимен

преди 2 години

Комедианта се превърна в трагичен клоун!

7

Анонимен

преди 2 години

Мечката излезе от бърлогата,това е същественото.Ото фон Бисмарк - Зная 100 начина да изкарам руската мечка от бърлогата и нито един да я върна обратно.Не си мислете че сте излъгали руснаците - те Винаги се връщат за хората си..

6

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Пак се започна. Сутринта иска среща с Путин, на обяд казва, колко генерали и войници са убили, а вечерта се кара на ЕС и Нато, че не му помагат. Този човек трябва да си ходи

5

Г-н.Зеленски

преди 2 години

Ти се подготви за срещата със свети Петър , където ще те пратят скоро твоите западни ментори

4

Ами капитулирай

преди 2 години

Колко повече мърдаш по дълбоко ти влиза!!!! Та Зелински колкото и да се въртиш все тоя руския дебеля те чака... И така колкото по рано вдигнеш белото знаме и дадеш капитулацията, толкова по малко жертви и разруха ще има... ама дали от теб зависи или друг те стиска еди къде си!!!И споко ...от историята се знае, че ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко, той определя условията за мир, той определя и бъдещето. а загубите се плащат от капитуланта... А война има, но тя е между ФАЩ и Русия... там трябва да има мир и разбирателство!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Еее, как така. Нали громите руснаците по всички фронтове.А и Путин дали иска да се срещне с теб?

2

Анонимен

преди 2 години

Пълна подкрепа за братска Русия и миротворческата операция на господин Путин ! Няма място за нацисти в 21-ви век ! ПЪЛЕН НАПРЕД, ПОБЕДАТА Е ВСЕ ПО-БЛИЗО !

1

Анонимен

преди 2 години

Наркотиците те унищожават теб,бавно но сигурно.