11

Пак некой

преди 2 години

наглосакс се прави на Вулкан от Стар трек. Толкова ли не схванаха, че мисленето не е западняшкото. Егати разхода на средства. Е, поне мисирките захлебват.

10

Както се казва

преди 2 години

Нещата се оправят тогава, когато ХЛАДИЛНИКЪТ ПОБЕДИ ТЕЛЕВИЗОРА. Скоро руснаците ще изживеят своята "победа". Вече започнаха де.

9

А у нас

преди 2 години

У нас обаче Кирчо и Кокорчо се ентусиазираха и те организираха показно арестуване!

8

сина

преди 2 години

тук новините в БГ са фейк. Истината не е това, което изглежда!!! Русия не е тиранин, а се бори за сигурността и свободата си, която все повече е притисната от сащ. Украинците ще платят цената на продажничеството си, зеленски ще е черната фигура на края, не бялата! Европа е губещата, това германците и французите да го знаят! А ние блгарите, ако имаме късмет - ще минем метър...

7

Анонимен

преди 2 години

"....Елизабет Брау, старши сътрудник в American Enterprise Institute,....." . Да , ясно - да не си помисли някой, че това е американска пропаганда или че е субективен анализ !

6

Анонимен

преди 2 години

и някои гарнозони отказват да изпълняват заповеди свързани с Украйна

5

Ми добре

преди 2 години

Руската армия още не е започнала със съществената част от военните действия. Да не туряме каруцата пред коня.

4

А коментари

преди 2 години

на специалисти кога ще прочетем?

3

Факт

преди 2 години

То и в сащ е така и в канада!

2

Анонимен

преди 2 години

Хайде да спрем да се преструваме, че русия следва някакъв западен план за войната а? те и украинците бият още от първия ден, ама още не са били, и още циврят за всякаква помощ от всеки, в това число и редица абсурдни неща. Като свърши войната ще разберем кой бие, всичко друго са глупости.

1

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм смразен