32

Анонимен

преди 2 години

Вице-премиерът на Украйна Ирина Верещук: "Киев отказался от открытия гуманитарных коридоров, которые предложила Россия".

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 В момента няма санкции за купуване на руски нефт, но скоро ще има. :))))

30

Кон боб яде ли

преди 2 години

Онова старче не се спря с лъжите от Белия дом,насъсква и Европа,не върви на добро тая работа,но пука ли му,все ще се мре,некролога ми се подава отджоба,жалко за глупавите американци

29

Анонимен

преди 2 години

Който украинец не се чувства руснак е съвсем свободен да емигрира ама където поиска.След това референдум и присъединяване към територията на РФ.държава украйна няма това са Руски Земи

28

малийй!

преди 2 години

Още една такава "бодряшка" статийка и запада е спечелил войната! От къде ви намират бе?

27

Анонимен

преди 2 години

До Запада похарчи Запада подкрепя Украйна в борбата й срещу фашистките руски агресори. Борбата за пълното изтощаване на Русия е начина за срутването й.

26

Анонимен

преди 2 години

след Полша и Германия обръща палачинката, а Shell кротко без много шум си купува руски нефт, санкции, санкции, ама интереса клати феса, кой ще рискува домашна революция заради едни санкции

25

Анонимен

преди 2 години

До Мдаа Бегай в Империята на Злото, там бензина е евтин. Само не знам защо така, но даже "освободените" украинци нещо не тичат към "освободителите" си. Ти обяснение имаш ли?

24

Кажете и за Тръмпи

преди 2 години

В събота направо се е кандидатирал за световната награда за канибалски хумор - "пошегувал" се пред съпартийци, че във войната на страната на Украйна трябвало да се включат американските изтребители F-22, но с наплескани по тях китайски опознавателни знаци. Не е зле в Щатите да се погрижат този да не може да се кандидатира през 2024 г. също като Спящия Джо. Щото вече се видя какво се случва, когато президентът е хуморист.

23

НАТО

преди 2 години

Много сме силни.Русия не може да се справи с Украйна камо ли със мощните войски на НАТО.Имайте предвид че превъзхождаме Русия десет пъти като население и двайсет пъти като икономика.Няма най малък шанс да победи Русия.

22

Анонимен

преди 2 години

С тате, 89г като се карах, че Америка са демокрацията на света, той ме убеждаваше в обратното, дойде време да ги мразя безумно. Няма такива алчни безумци.

21

Анонимен

преди 2 години

Статията е сглобена от Гардиън, Индипендънт, Вашингтон пост, Уолстрийт джърнъл, Файненшъл таймс, Йорк таймс. Падението е чутовно. Московская правда друго казва по въпроса.

20

Анонимен

преди 2 години

Добро утро ДНЕС.РУ редакторчета!Как е ? Хвърчат ли руски глави? Хвърчат нали....! И така ще бъде до победата на Украйна над агресора.

19

Анонимен

преди 2 години

До Брюкселките *** 16 - Ц! Вече е 2900 долара за 1000 кубика

18

Анонимен

преди 2 години

До АсанДа го...купиш ли? Пич, 2022 сме - изцяло онлайн е. Пиши guardian в гугъл, първия линк

17

Анонимен

преди 2 години

До Бисмарк "базиран на милиони руснаци с православна вяра." Руската лъжа за "православните воини" падна, както много други. Чеченския башибозук в Украйна ясно го показа.

16

Българин

преди 2 години

Няма невинни и неутрални руснаци. Путин даде заповед за тази война, но и 6 годишните руски деца от Петербург трябва да бъдат наказани и да платят за това, защото те го заслужават, техните 80те годишни руски баби също го заслужават, западът трябва да наложи колективно наказание, трябва да се причинят страдания на деца, за да възстържествува справедливостта и западните ценности.

15

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на няколко месеца е Русия да бъде унищожена от тази война и санкциите на Запада... Руските войски се топят, като снега, който заваля вчера в България...

14

Анонимен

преди 2 години

ха ха значи за Украйна да се бият наемници може, но ако за Русия се бият наемници е рев, е как да не ви "обича" човек

13

Анонимен

преди 2 години

Министърът на външните работи Теодора Генчовска: "Готови сме да понесем тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна"