12

Rrr

преди 2 години

какая же мерзкая рожа, подонок

11

(-_-)

преди 2 години

Мокрите сънища на САЩ.. След като се избият почти до край, както в втората световна война да дойдат да грабят и завоюват.. Ми няма да стане!

10

Анонимен

преди 2 години

На немция и Щатистан им трябват роби без да подплашат го ведата от украина няма как да стане

9

Kostas Linke

преди 2 години

Искам Путин да се качи на класическия съветски боен хеликоптер Ми 24 , станал световно известен от Афганистанската офанзива на СССР 1979 - 1989 г. , и да стреля с бързоциркулярната вградена каръечница -- по Белия доми по статуята на свободата..Тези патрони приличат все едно се стреля с лазерни или лъчеви пушки . А "Ми 24" , да е последна модификация , набор .2021 год.

8

Анонимен

преди 2 години

Не командоси, вече набират като доброволци, прибрали се от Сирия и Ирак в бивша Югославия, джихадисти от ИДИЛ и ще ги изпратят срещу Крим да "освобождават" татарите.

7

Анонимен

преди 2 години

Бой по сащ, ама яко! както 2001 година, да падат небостъргачи, евалла на арабите, още тогава са знаели какво трябва да се прави!

6

Анонимен

преди 2 години

Ами отивате и ги защитете, нали свободата ви е идеала? Вие имате по голяма военна мощ от Русия! Парите са ви идеала, лицемери!

5

anon

преди 2 години

Вече става ясно, че Американците са планирали да има война там. И просто подготвят почвата. Ще пратят няколко командоса преоблечени в руски униформи, провокатори, и телевизионен оператор с тях. Работата е сигурна.Всичко си идва на мястото. Тръмп не стартира война, и военния комплекс или т.н. дълбока държава в САЩ е изгладняла. Каква огромна разликата в отразяването на Тръмп и Байдън от страна на корумпираните медии.

4

Няма проблеми

преди 2 години

панаир да има петрола е вече 100$барела тока лети на горе, това е целта супер комбинация война и Ковид=обедняване на робите

3

До 2

преди 2 години

Няма как, те могат само срещу по слаби!

2

Анонимен

преди 2 години

Дано да тръгнат и към САЩ.

1

В следващите

преди 2 години

Няколко милиона дни