160

Анонимен

преди 2 години

Повече от ясно е, че Русия не ще Сев.Македония да е в ЕС, нежели пък - в НАТО.... Значи, макетата на тях да се сърдят, не на нас )))

159

Алооууу,

преди 2 години

...анонимния, Кирил и Методий са гръцки имена/както Петър и Георги/! Напъни се да си вкараш в мозъка, че княз Борис е приел учениците на двамата братя, и им е създал условия да напишат азбуката и превеждат на нея във ..ПЛИСКА! После Климент отива в Охрид да разпространява делото ,и най-вече превод на Светото писание! Факт! Както и факта , че макетата само чакат от Кремъл да им спуснат опорките с лъжите, точно когато трябва да започват преговорите с ЕС!

158

Мнение

преди 2 години

Ей сега некои ще почнат да обясняват че само Русия щяла да ги спаси. Ще ги спаси колкото спаси православните братя Арменци миналата година.

157

защо

преди 2 години

нашето правителство 30 години търпи да плюят Родината и продължава да е в позиция партер спрямо ВСИЧКИ?Ми нека си пишат,ама ЗАЩО НАШИТЕ СИ ТРАЯТ?

156

Анонимен

преди 2 години

Най-кратката история на путиновия Гулаг: През една тъмна нощ на 1155 г. синът на Юрий Андрей открадва "ветинята на на Русь" - иконата на Владимирската Богородица и я занася в Суздалската земя. През 1581 г. Иван Грозни убива сина си. На 16 срещу 17 юли 1918 г. е убит руския цар Николай ll и цялото му семейство. На 27 февруари 2015 г. пред портала на Кремъл е убит Борис Немцов. ...За справка: История на РФ

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185 "Русия не се е разграничила от филма,а го е наградила.Разграничи се руското посолство в София.Демагози.." Думите нямат никакво значение, а реалността. На Руското посолство във София му е известно, че "разграничението" на думи има НУЛА ефект върху последиците от съществуването на този филм за внушенията, които се правят чрез него. Ако бяхме нормана държава, а не ДС колония на разположение на руснаците, руския послник щеше да бъде привикан във Външно министерство да дава обяснения.

154

Анонимен

преди 2 години

182 не дрънкай глупости, бе! Кирил и Методий са гърци, работили по поръчка на цар Борис. Те пишат глаголицата, която не се използва, а Кирилицата е създадена в Преславската книжовна школа от българи! И си е чисто българска азбука. А когато руснаците са я взели, са били доста дребна и невзрачна държавка, в сравнение с тогавашна България! Оттам идва и огромния комплекс! Тезата за славяните се появява по времето на Ленин и тя създадена да приобщи и покаже уж голямото величие на "баш славяните".

153

Диана

преди 2 години

До ЛЪЖА Не си прав! Много мръсотгия се изля върху руснаците от нашите политици, но и аз не си спомням да сме водили антируска политика..И съвсем нормално е да имаме лошо отношение към тях - те най-безцеремонно прекратиха едностранно всичките си договори с нас в началото на перестройката си, с което ни вкараха в дълбока икономическа криза, довела до свалянето на Тодор Живков и идването на БСП с нейния исторически пагубен за България преход и съсипия..

152

какво искате

преди 2 години

Елена МИРОНЕНКО-украинка.А че рашите,след като за ТРЕТИ път сме срещу тях,във военен съюз,вече едва ли ще ни търпят както досега.

151

Анонимен

преди 2 години

До 156 .Откъде знаят старобългарски ,превеждат Библията на Старобългарски.Ти си абсолютен ***.

150

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се търси разделяне на РС Македония - Албания като пакет за начало на преговорите .Руските милиони пак са против България .

149

Анонимен

преди 2 години

Кирил и Методий, че са славяни-спор няма (имената им са славянски). Че са създатели на глаголицата-спор няма. Че Македония като държава не е съществувала тогава-не е. Че българската азбука е създадена от български първосвещеници и учители в Охрид-спор няма. Че нашата си българска азбука е българска-спор няма. Че българската азбука е хакната от македонците-ами да си я наричат македонска, а руската е хакната българска азбука, ами пи*ч*ка им *******. Да си наричат, както искат!

148

Анонимен

преди 2 години

До Диана "Русия е много голяма страна,за да може една шепа българи да дадат езика й,мисля." Ясноо. Не че и преди не беше ясно, де.

147

Анонимен

преди 2 години

България е била империя. Тия племена на запад са били в рамките на иперията Толкова е просто..

146

Анонимен

преди 2 години

Пада голямо гърчене на русофилите да доказват че провокацията не е на Русия а на Македония. Но то е ясно на кого е, Путин преди 2 години прокара същата теза.

145

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Русия официално се разграничи от филма преди дни." Тя се "разграничи" и от зелените човечета в Донбас. Врочем, Путин кога ще се "разграничи" от думите си и кога да чакаме честването на БЪЛГАРСКАТА писменост в Руския културен център?

144

Анонимен

преди 2 години

Леле, направо се гърчи от яд и безсилие целия кремълски слугинаж и тролищак. Свиквайте, таварищи, свиквайте!

143

ЛЪЖА

преди 2 години

...е ,че българите сме водили "антируска" политика! Единствено сме се борили срещу болните "геостратегии" на Кремъл,и от хибридната война и исторически фалшификации, които се опитват да ни набутат!

142

До 157

преди 2 години

"...Филмът хубав ли е или е руски?..." - и хубав и Руски, важното да не е Краварски. Готин е майтапа все пак ))))

141

Анонимен

преди 2 години

До На амбразурата Ти на какъв език пишеш в момента, на български, или на славянски?