45

Анонимен

преди 2 години

Журналята, стига сте писали глупости. Вземете се информирайте. Вече има няколко изследвания в различни държави, че текущите "ваксини" осигуряват защита до 2 месеца след слагането на дозата. След това трябва бустер. Сега масово налагат трети, на някои места и четвърта доза. В паника са навсякъде , защото това нещо не пази. Трябва да се преболедува. Само отлага срещата с вируса и не е ясно кой как ще го изкара. Сертификати трябва да се дават само на хора с т-клетъчен.

44

+++

преди 2 години

Няма как да имаме висок процент на ваксиниране, след като половината български граждани са в чужбина и се ваксинират там вдигайки техния процент на ваксиниране и намалявайки двойно нашия процент. Реално около половината от живеещите в България са ваксинирани и около 2/3 от пълнолетните живеещи в България.

43

Анонимен

преди 2 години

До *** ще наложат. Няма как отличниците да пръднат и ние да не се ос.ерем. В друга медия четох за Африка. Щото там имало малко случаи, единственото решение било повече да ги ваксинират. Да, точно така е написано, колкото и странно да звучи.

42

антиваксъра

преди 2 години

Аз и лекарство не искам, защото не искам да бъда лекуван от несъществуваща болест!

41

До 57

преди 2 години

Ваксините са по желание ....но са по желание на някой хора не и на простолюдието !

40

Анонимен

преди 2 години

Тези наще сега ще приемат задължително да се ваксинираш. Аз съм ваксиниран но това е наш избор и никой не трябва да се меси в политиката на държавата. Но умните глави в България не мислят така май!

39

ХХХ

преди 2 години

Съюзниците ни от ЕС и Майка САЩ тотвят военна инвазия в България защото не сме се ваксинирали :)

38

не разбрал

преди 2 години

И защо има риск от санкции, след като ваксините са ПО ЖЕЛАНИЕ?!

37

Анонимен

преди 2 години

Има решение. Всички политици и семействата им дават пример и отчитат поставени дози. Всички на опашка за по три дози в един ден, като се снима по тв как се вади случайно шише ваксина от кашона и се дава близък план на спринцовката от изтеглянето на ваксината от шишето до инжектирането. Няколко седмици след експеримента даже ще имаме повече желаещи за ваксини, щото ще са видели, че не е опасно. Между другото, къде е Кунчев? Така да изчезне рекламното лице на ваксините посред кампанията....

36

Анонимен

преди 2 години

Те парите от ес така и не стигат до нас -обикновените хора, що трябва да ми дреме? Самият факт обаче е тревожен, оказва се че сме в тежка финансово-политическа зависимост от евро*ейската бюрократична машина, което предполага тотално незачитане на националните ни интереси, това няма как да ни води към просперитет, по-скоро ще затънем повече.

35

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксинирана, относно ваксината тя не пази 100 процента и това на всички е ясно, при естествения имунитет е доказано че всяка нова мутация също може да се хване, тоест повторно заразяване също е възможно. Но да налага и да глобяваш един народ който отказва да ти се ваксинира и то от вън е намеса в политиката на държавата. Кой им разрешава? Що за *** отново са на власт

34

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на санкцията. НЯМА да се ваксинирам!

33

Pet

преди 2 години

Е, това е Европа, тя дава пари, но нищо не дава даром, ние като държава връщаме наколко пъти повече пари в Европейската хазна. Преди беше СИВ - при социализма, сега е Европейски съюз, ние сме все потърпевши.

32

Картофчо

преди 2 години

А нашите "партньори", знаят ли че ако наложат санкции заради "ваксинирането", ще има риск от референдум за напускане на ЕС. И при тези обстоятелства не е трудно да се предположи, какъв ще е масовият отговор на запитването!

31

Мунчо

преди 2 години

А санкции ,че няма пари за куриози и закони ще има ли ? А за държавни поръчки ще има ли?

30

Анонимен

преди 2 години

Пълна лъжа е това за 90% сигурност на ваксината, вече официално обявиха, че до 3-4 месеца след втората доза ефекта е не повече от 20%. Тоест ще налагат санкции че не искаме да участваме в експеримент с опасни последствия и съмнителен резултат. На това му се вика холокост.

29

Ха ха

преди 2 години

Чобаковците не мога да схванат какво се случва. Хайде на чалгата и кючека. Блъска по масата че ти е пу кнал съседа от нещо си ама ни е корона. Днес 100 плюс утре още 100 плюс от чалгарите. Това ме кефи.

28

Ken

преди 2 години

Според мен Кацаров посочва "трите проблема, които водят до все още високата смъртност у нас" в обратен ред. На първо място е "лошото състояние на здравната ни система". А той е министър на здравеопазването. И санкции може да има ако сме подписали някакъв договор. Къде е ако има такъв ? Искаме да го видим !

27

Анонимен

преди 2 години

Цяло лято защо спа бе Кацаров

26

Анонимен

преди 2 години

България вън от Нато и Ес!!