54

айдее отиде коня

преди 2 години

Оставка Радев! подай си оставката нали си голем мъж! Оставка и се изправи пред съда!

53

Кой краде?

преди 2 години

Все някой им е виновен. Борисов 16 години беше на власт и пари за заплати имаше. Сега Радев е от 9 месеца и вече пари няма.

52

Въпрос

преди 2 години

Интересно в тази бедна държава откъде текст милиардите към офшорките?Извират ли отнякъде или са откраднати от тия дето сега са без заплати?Финансиста Горанов взе ли от Черепа 700 милиона неплатени данъци?

51

Анонимен

преди 2 години

Милиард и половина са получили предварително, а работниците са оставени без заплати! Кой взе парите??? Защо собствениците на тези камиони се крият, Комитова призова да се покажат.

50

ами сега?

преди 2 години

треперете комунисти! хората излизат на бунтове! оставка на радев и цялото правителството!

49

Кой ги харесва?

преди 2 години

Правителството на Радев и двете му харвардчета спряха всички строежи. Вигнаха тока, предизвикаха допълнително инфлация, убиха транспортния сектор и започнаха да гонят фирми работодатели. Руслфилчетата реват Русия, Русия. Какво да им харесвам на тази ваша русия. Нали им виждам управлението. Заминавайте за там русофилчета. Ще ви дават по 200 лв заплата за 100 часова работна седмица.

48

Анонимен

преди 2 години

Да си ги искат от Бойко, наши той им даде договорите.

47

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, ама работника по принцип се договаря за заплатата си с работодателя, в тази връзка ако не са си получили заплатите, следва да протестират пред шефа на съответната фирма, а собственика на фирмата ако е с нещо ощетен от държавата, може да я съди, така обикновенно стоят нещата, подобни протести на работници насочени в подкрепа на шефовете си винагиса ми били много странни, ясно е че същите са изкарани доброзорно да протестират, ама к'во да правим след 12 години управление на зеленчук ..

46

Анонимен

преди 2 години

румен радеф и неговото правителство- шайка негодници!

45

Анонимен

преди 2 години

Във всеки случай не са на някоя турска, румънска или пък руска фирма.

44

Анонимен

преди 2 години

До ААА да си чул за регресен иск? Фирмите ще си искат парите от държавата. Т.е. от НАШИТЕ данъци!!!! ББ нарочно ги остави в отделна сметка. Къде са парите??? Имаше 500милиона заделени за пътища оставени от ББ!!!! Самото министерство призна за задъженията. Тази техника не е купена с пари от офшорки, а с кредити!!!! Има ежемесечни вноски. Има и застраховки и т.н.!!!

43

шопа

преди 2 години

Това което се случва в сега в България е чиста проба саботаж организиран от мафията на Боко! А под дъжда са тези на които ГЕРБ разчита за победа в изборите, само че иска Янев да им плати

42

ГЕРБ

преди 2 години

Това ви чака ако ПУЧА Радев спечели

41

Анонимен

преди 2 години

Ама много готини камиони, на кого са?

40

334

преди 2 години

Всичко е толкова ясно, че чак е отвратително. Милиардите са в ръцете/по-скоро в офшорките/ на шепа олигарси, на които Бойко е раздавал авансово пари, за да го поддържат. Така че тези бабаити с тежката техника по-добре да отидат в Банкя или да се обърнат към анонимните си шефове и от тях да си търсят парите. Респект към Комитова, която устоява на този консолидиран натиск по всички линии.

39

Предложение..

преди 2 години

Да ги търсят от оня дето обикаляше непрекъснато с подвижната си лудница и от джама обещаваше милиони като на голяма ромска сватба)Щом е обещавал сега да дава!

38

Анонимен

преди 2 години

И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?

37

Кибика

преди 2 години

До константинов: какъв изумителен зад ник си само, Константинов.

36

Анонимен

преди 2 години

ДПС и ГЕРБ започват предизборната кампания.

35

Калеко Алеко

преди 2 години

Тези хора при ГЕРБ и ББ редовно си получаваха парите, както и всички други служители и работници в която и да е сфера обслужваща живота на гражданите, сега "Промяната" на фигуранта и подваластиниците му ги остави без заплати за свъшената работа, а нас останалите граждани ни остави без действащо правителство, без бюджет, с галопиращи нагоре цени на ток, парно и енергоизточници, които ще се отразят на потреблението и всичко останало,да не говорим за пандемията и рекордната неконтролирана смъртност