83

Анонимен

преди 3 години

С вас сме г-н Борисов! Изчистете корумпираната комунистическа *** превзела властта, започнала да краде от първия ден! И после прокуратурата да разследва националните предатели БОЙКО РАШКОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ, МИНЕКОВ, АСЕН ВАСИЛЕВ И РАЗНИ СПЕЦОВЦИ...

82

Жоро

преди 3 години

Тоя лилипут Тошко е жалко същество, върви като че има нещо навярно от зад, това е идола на чалгопитеците садо-мазохисти

81

Отговор

преди 3 години

До 88 Радев и неговото служебно правителство са единствените разследване от ОЛАФ ,за далаверата с джиповете! Според шефа на ОЛАФ..."класическа схема за измама!

80

Анонимен

преди 3 години

"На Европа не й пука за конекрадците от долния Дунав" е казал Бисмарк.. Това е отношението и мисленето към България. Истинското мислене! Хилядолетна страна, която се опозори, благодарарение и с участието на организираната престъпна шайка герб, която пази интересите на грабителите на България! Излезте да гласувате! Не гласуваме за чалга! Гласуваме против мутрите!

79

Анонимен

преди 3 години

На Боко му се даде шанс повече отколкото на други, провали се :) Аз си знаех отначалото че е второстепенна мутра, ама нали не правим разлика м/у политици и мутри.... хахахаха :) Вече е за Карлуково мистър Бокич, това постоянно да гледаш зад гърба си не е живот :)

78

Анонимен

преди 3 години

На снимката виждам един диктатор със силно изразена криза на средната възраст!!!! Намерил си и приятел, който също е обвинен в корупция...Абе смях до скъсване

77

Анонимен

преди 3 години

Няма демокрация в страна с ченгеджийски традиции и червен мироглед. Няма демокрация без свободни медии, но журн.а.лята се продават най-евтино!Няма демокрация мезннаказания за корпорации като Фейсбук, където няма свобода на словото!Българите ще продължават да мечтаят за демокрация докато са на море!

76

Анонимен

преди 3 години

А бяха времена когато Бойко казваше, че е лошо да се говори против България...

75

Анонимен

преди 3 години

Вебер се гаври с политическия труп Борисов.

74

Анонимен

преди 3 години

Бибит ко пак реве , а на тия в ЕС хич не им пука че българите са най бедни и болни!Че са ограбвани 6 млд дадени на 6 фирми без да са построили нищо!3 млд дадени на Москва за турски поток от който няма полза!3 млд на 20 фирми в ББР! Общо 12 млд откраднати от Бойко и аверите му от ДПС! За това няма за пенсии и заплати но на Вебер какво му пука!

73

до протестърите

преди 3 години

и след тези избори си оставата на улицата, защото от партиите ви обещават, но... няма даже да ви потърсят, освен за следващите избори за да им тичате да търсите застъпници, да раздавате флаери, заначки, но да ви включат в някой проект...ЗАБРАВЕТЕ ЧЕ СА ВИ ОБЕЩАЛИ, бяхте и си оставате кок.шкари

72

Анонимен

преди 3 години

Само глупости ръси този човек!!! Наистина ли сме го държали 12 години???? Те вече опонентите му даже не му отговарят!

71

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя Борисов ве! Той е умрел като вироса.

70

АЛОООО!

преди 3 години

Какво общо има тук Радев , Радев е НАЙ-ЧИСТ , за сведение на посрещачите !Евала и на временният кабинет , а не *** на Бойко !МЕРСИ!

69

Анонимен

преди 3 години

Точно чрез демокрация, хората ги наритаха тези от ГЕрП. Сега на 11 ще им се тегли окончателният шут

68

Анонимен

преди 3 години

Погледнете навсякъде по света къдет има демокрация е мизеррия! Бийте се за демокрация.

67

ВЪПРОС

преди 3 години

Не е ли обидно министър-председател да говори срещу държавата си?Какви ваксини му е дал?Нали имаше квотен принцип за ваксините?В цялата ни история няма нито един министър-председател, който е обругавал държавата си както Борисов.Трябва да си напълно неадекватен,за да гласуваш за такъв ПРЕДАТЕЛ!

66

Има Такъв Народ

преди 3 години

Изчегъртай с 22!

65

ЕНП

преди 3 години

Вебер, човече, докога ще търпите за член не. Демократична България и Радан Кънев, който се заиграва с комунистката мили.он.чива

64

Фактите !

преди 3 години

Понеже Борисов не намира подкрепа в България , затова отиде ''другаде'' по Европата да я търси ... А дано , а *** на-да-ли !