54

Анонимен

преди 3 години

Като дойдат изборите и всеки втори почва да плямпа- Ми аз нема да глаувам. Всички са еднакви. За кво да си губя времето. И сега същите тези мрънкат,че са направили така,че живеещите в чужбина да могат да гласуват в повече секции. Ами другия път като си вдигнете ***.а от дивана и гласувате то гласовете на тези в Турция или тези във Великобритания ще се стопят в общия брой. Или е по-лесно все друг да ни е виновен. Все много знаем ама като дойде момента ни мързи да мръднем до секцията да гласуваме

53

Бг

преди 3 години

Продажник .Тоя ако управлява България аз се отказвам от българско гражданство.

52

жална му 3 ти пол

преди 3 години

Най голямия лъжец менте музикан говори за истината и за греховете да играе кючек под масата на мутрите за наплюти петачки на челото му. Едвам му дадоха диплома за виола след 20 год в консерваторията срещу крадени пари ръси глупости в ефир.

51

Анонимен

преди 3 години

Няма по-големи лъжци и манипулатори от ГЕРБ воглаве с Вожда им! Браво на Трифонов! Дайте сега и изявлението на Иван Тодоров, когото вчера гробарите нарочиха, че бил доставял машините като дарение на ДБ. Този човек има пълното право да осъди Георг Георгиев за набеждаване.

50

Анонимен

преди 3 години

Оф и този шоумен кога почна да разбира от политика? Не е като да ти подаряват подаръци всяка вечер в някакво тивишоу.

49

маши

преди 3 години

Радев ви използва като маша, за да си разчисти пътя за втори мандат. А Мая, ДБ и отровното трио искаха да ви яхнат, пак за свои цели и полсе да се оправдаят с вас. Изплъзнахте им се, но след извънредните избори ще попаднете в клопката им. С вас всички ще използват наивниците, които гласуваха за вас и ще си напълнят касите. Вие или сте омърсени като тях или сте наивници. В политиката всчки са мас...ри или глу..ци

48

Буци

преди 3 години

Откога изваждането на факти се нарича популизъм. За един приятел питам...?

47

Някой си

преди 3 години

Хубавото на изборите е, че дават възможност на избирателите да заличават от политическото пространство такива простаци като тоя на снимката горе! Последните 12 години бяха като златек век за България! Не е важна отделната личност / Борисов /, важен е коловозът! А тоя чалгар е СРАМ за българския парламент!

46

Анонимен

преди 3 години

Тоя народ щом опря до Трифонов...

45

Анонимен

преди 3 години

Вчера беше "световен ден на свободата на словото", каква ирония, именно в този ден националните ни медии излъчваха една след една лъжите на криминалния престъпник Бойко Методиев Борисов, пък после се чудете що сме на 112 място, като човек който е работил и живял в Африка повече от 5 години, да Ви кажа такъв цирк няма дори и в Африка!

44

Гербера

преди 3 години

Не го интересува истината интересува го усвояването . А лакеите на Бойко за власт и кинти са готови и обувките да му целуват и ги целуват ,ама и той не се скъпи за тях. Лошото е ,че сме 2021 г. и на народа му се иска да ги окауши .

43

Анонимен

преди 3 години

'' времето, в което нямаше кой да им разобличава лъжите свърши ''.................OK ... но между това да разобличавате лъжи и да съставите работещо управление има съществена разлика ... и дано вие осъзнавате, че вече не сте просто телевизионно предаване, нито чалга концерт.

42

Анонимен

преди 3 години

Двуметровата ми.ш.ка си вика Тошко пу.де.ла да му пише в фейсбука,че той без сценарист не може,Слафчо ти не търпиш критика,Дилов - син ти каза че си фурнаджийска лопата ,факт и ти побърза да го опл.юе.ш,ти си по зле и от Бойко бе приятелю,в Учиндол може и да си някой ама в България си само чалгаря

41

Смятай..

преди 3 години

Когато хората говорят всеобщи истини се наричало популизъм. Жалки гробари, пускам сълза за вас ;(

40

ятак

преди 3 години

4алгар , ти това не си го писал . нямаш толкова мозък . ти и за певец не ставаш ама като има такъв народ . единственото което унееш е да подигр5авате някои 4овек в твоето скапано шоу , без тои да може да се защити . а ина4е самия боко го доказа в твоето предаване 4е си много малък 4овек умствено

39

Анонимен

преди 3 години

Този председател трябва да разгледа и получаваната субсидията от Божков и други подобни, върху тяхното изборно законодателство. Повече ли е трябвало да им се плати за да състави правителство, че така се ограничи ролята им.

38

Solar Power

преди 3 години

Който иска да гласува да заповяда в България и да си гласува в местната секция.

37

Човекът

преди 3 години

ИНСТИТУЦИИ НЯМА ВЪВ ДЪРЖАВАТА САМО МАЧКАНЕ И КРАЖБИ ВЪВ ВИСОКИ ПАРИЧНИ РАЗМЕРИ

36

Анонимен

преди 3 години

Как може да вярвате и да гласувате за хора свързани с мутрите / и то явно /, доказани офшорки, доказани агенти на ДС, неуспели политици прескачали от партия на партия, наследници на комунистическа номенклатура. интересно, как се наместиха пак сред потенциалните управляващи. Народ който не познава историята си, е осъден да я повтаря безкрайно. Който може да се спасява на терминал 2. Сменете модела но не го подменяйте.

35

Анонимен

преди 3 години

Слафчо, пращай балета да учи кючеци.Ще ти трябват като посрещаш Ердоган.С новия Кодекс продаде България на Турция.