115

Анонимен

преди 3 години

Ковачев,що не посъветваш италианците да бутнат всичко,построено по времето на Мусолини?Не чувстваш ли колко си смешен?Дори да не ни харесват комунистическите символи,трябва да останат,за да знаят поколенията какво е било-и добро и лошо.

114

Анонимен

преди 3 години

Слави ще ни оправи. Не се съмнявам!

113

Май май

преди 3 години

Тресе те про-стотия-та, нямаш мярка за приоритети. Никой не се интересува как ще се казва даден град, а доколко неговите жители ще имат добър стандарт на живот.

112

Повече

преди 3 години

А ти от кои се бе комсомолска мишка

111

Анонимен

преди 3 години

Тъй тъй сме почнали да сменим името на държавата на "Крадистан" например.

110

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоВуйчо Ваньо, ще плащаш ако искаш да живееш в нормална държава, ако искаш да живееш в комунистическа или посткомунистическа свинщина можеш без да плащаш да се установиш в Русия или КНДР.

109

Анонимен

преди 3 години

Не виждам смисъл да се руши. Нека стоят и да се помнят от историята. Гербовите са добри в рушенето, ама нищо особено не могат да построят. Да построят паметник на демокрацията? Само да не се само срути след гаранционния срок...

108

агха

преди 3 години

Аз предлагам всички населени места, местности, реки, планини да бъдат незабавно наименувани с истинските си имена от арабски и турски произход. Димитровград няма турско име, да му измислят ново, примерно Донерпазар.

107

Баче Кико

преди 3 години

Половината в ГЕРБ са комунисти, а другата половина - децата на комунисти. Да ги махнем.

106

Анонимен

преди 3 години

Тези от герба като паднаха от власт само с глупости ли мислят да се занимават? Хората,които живеят в тези градове трябва да решат.

105

Анонимен

преди 3 години

Димитровград да стане Борисовград. Вместо паметника на съветската армия, мултака Рашидов да извае Жипката с Генерал Борисов вътре.

104

Любо Андреев

преди 3 години

Преиграват. В момента са в силна позиция, защото народа се изплаши от инфантилността и управленската некомпетентност на анти-ГЕРБ коалицията. България не е Казахстан, където столицата се преименува през няколко години. Специално Димитровград е основан по времето на Г. Димитров. Добър, лош той е управлявал държавата по това време. Останалите имена са добили обществено признание и разпознаваемост. Историческият реваншизъм е неуместен. Преименуването на Михайловград в Монтана се оказа нелепо.

103

Анонимен

преди 3 години

А ЦСЗ трябва да се преименува на бойко борисов!

102

Анонимен

преди 3 години

Съгласни сме ,но защо не премахнем и паметника на американските летци - убийци на мирни граждани ,както и да се преименува булеварда и метростанцията носещи името на един английски шпионин действал тук още преди 9 септември.

101

Анонимен

преди 3 години

Докога? Завинаги. Мамин сладък той.

100

Анонимен

преди 3 години

Я па тоя!Какъв му бил проблема.А бедността на народа след 12-годишното ви управление не е ли по-голям проблем?Или 12-хилядната ти еврозаплата не е причина да се вгледаш в живота на хората???

99

Здравеняк

преди 3 години

МЛЪКНИ БЕ МРЪСЕН ***!

98

Анонимен

преди 3 години

Банкя ще я наречем Бойковград, Бацовград, Тиквоград.Ще се направи местен референдум за да си кажат думата хората кое име е най-подходящо за града родил новото слънце на България!Управници, които не могат да направят нещо съществено винаги се занимават с имената на градове, селица, улици и тем подобни!Писна ни от такива некадърници, които са по-лоши и от комунистите преди 1989 г.

97

Ачо

преди 3 години

В Благоевград мисля, че преди много години имаше референдум и хората не искаха да им сменят името на града. Ако се смени, това значи нови лични карти, шофьорски книжки и куп други проблеми.

96

Анонимен

преди 3 години

Значи не случайно съм гласувал за Демократична България!Винаги ще гласувам и оказвам доверие на тази партия, която заяви недвусмислено намерението си да гръмне паметника на Червената Армия в София така, както навремето Евгени Бакърджиев гръмна мавзолея на Георги Димитров!Унизително е да пазим и почитаме паметник на армия окупаторка!Добре че и от ГЕРБ има истински антикомунисти, които подкрепят освобождаването на България от тези срамни паметници и имена!