30

Истукан

преди 3 години

Преди да създаде партия, мотото на Слави Трифонов беше Няма такава държава и политиците били некадърни. Като дойде време да създава партия, се изметна и каза Има такава държава. Как се връзвате на простотията на Слави? Измята се като Сидеров накъдето му е удобно. Днеска сме патриоти, а утре управляваме с ДПС.

29

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече говори, толкова повече се излага.

28

Анонимен

преди 3 години

Незнам дали ндсв крадяха, ама герб как крадат не е истина .

27

Миндил

преди 3 години

а изхвърлена с шамаренца от нс , евентуално

26

Анонимен

преди 3 години

Доган решава кой ще управлява в България.

25

Анонимен

преди 3 години

До 12Наистина ли мислиш Слави за национален герой? Ти на колко години си? 15?Да върнеш БСП и старите комунисти на власт и да се обединиш с ДПС, създавайки новата тройна коалиция му викаш геройство? Това е най-гадното което можахте да изберете за държавата! Искахте ново управление, а връщате старото куцо и сакато, че и нагло отгоре на всичко!

24

Анонимен

преди 3 години

Всички са готови да подкрепят и дявола, само за да са на власт.Правите ли разлика между власт и служене? По конституция те ние сме техни работодатели, но не можете да ги уволните, освен на избори(дори и тогава пак не можете)Власт, пари, контрол.Само това си получавате...

23

До 13

преди 3 години

Мадридски крадец викаш. Нямаше човек от бизнеса, който да не е признал, че по времето на царя икономическата обстановка беше много добра. Признават го повечето хора, занимаващи се с бизнес по това време. Друг е въпроса, че още в началото го подведоха, че видиш ли ДПС е хубаво да бъде коалиционен партньор. Ако беше живял в БГ и знаеше игрите то той щеше да предприеме коренно различни действия

22

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори , живот и здраве ще гласувам за Нинова. Дано до тогава успее да изчисти още БСП от гадове.

21

Неразбрал

преди 3 години

Не знам защо всички се радват не че ще управляват и ще издигнат икономиката на България,а че са направили мръсно на ГЕРБ.Демек не ми пука за България ,важното е че свалихме ГЕРБ от власт.Не важно аз да съм добре ,важно е Вуте да е зле.С такова мислене винаги ще бъдем зле не само в Европа.

20

Анонимен

преди 3 години

Като да реачат нещо

19

Защо така

преди 3 години

Малко е закъсняла другарката Нинова с подкрепата на новото ОФ ! Те и ДПС вече казаха, че ще подкрепят !

18

Анонимен

преди 3 години

Как ли не, БСП и Слави са стари дръжки. Цялата рода на Слави са комунитти, Газпром финансира Слави шоу по едно време. Тогава в шоуто звучаха руски романси. Чалгарят си е ляв проект, честито.

17

Анонимен

преди 3 години

А сега чакаме Мая ужновата, заедно с Дончева никоганебиладепутат и всички "нови" стари излъскани НДСВейци да кажат същото! Ще си имаме правителство на БКПто и всички ще твърдят че е ново с нови лица! На това му се вика склероза!

16

3-те ППП

преди 3 години

Изгладняла червена птица.Месото за Славчо, а за Корни -кокалче. Кой ти мисли за останалите?

15

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Корнелия, БСП щеше да управлява с ГЕРБ вече 2 мандата. Такава беше идеята на гергов, дъбов, Добрев. Само да ви кажа, ако ГЕРБ и БСП управляват, то те ше управляват в следващите 10 години. Такава беше идеята. И от ГЕРБ и от БСП искаха това, защото е идеално. И двете партии имат достатъчни гласове ( винаги) Но Нинова спря това.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7"Днес" е все едно севернокорейски сайт.

13

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Честито!Слави + БСП са 94 депутата + ДПС с още 30 стават 124 - стабилно и непоклатимо с гласуване в парламента мнозинство.Тоя цирк 3 ДПС 5 БСП 8 вече сме го гледали, само дето вместо Слави беше Мадридският крадец с НДСВ

12

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ ПОНЕ ПОЛОВИН ГОДИНА И ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЛАВИ!!!СЛАВИ В МОМЕНТА Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!

11

Хойо

преди 3 години

*** да държи властта до пълното унищожение на бсп!