56

Анонимен

преди 3 години

До 47Като е много умен Байдън що пада по стълбите на самолета и е оградил Капитолия със бодлива тел ?

55

:D

преди 3 години

Само някакви пълни ретарди гласуват за гробчетата. Стоите си момчета, да илядите дано

54

Анонимен

преди 3 години

Божков идва и много индианци ще плачат !

53

щаб на герБКП

преди 3 години

с две новини към 66добрата - пак спечелихме изборителошата - никой не е гласувал за нас

52

Тодор Живков

преди 3 години

Важното е дже.ндър България, Маяма Нолова и тримата герои на Доню Донев и куция славей от Учиндол да получат минимална подкрепа. Всичко освен тези три антибългарски партийки е добро за България.

51

Анонимен

преди 3 години

дрън,дрън,дрън, щяло да има ниска активност :) точно обратното Баце макс 700 хил. гласа, БСП и те толкова, Дългия от 700 хил до 1 млн, зависи от гласуването извън страната, това е, служебно правителство и нови избори, тогава вече ако Дългия успее да си прокара референдума може и да вземе мнозинство

50

Отвратен

преди 3 години

Очаквам до изборите да чуем за изследвания поръчани от герб от типа - ГРОБ води с 101,11 % пред всички останали партия като печели изборите в България, Мозамбик, Перу и Естония. хахахахаххахахахаха

49

Анонимен

преди 3 години

слави победа!

48

Анонимен

преди 3 години

МВР-О и Неволя ще отпаднат още на първи кръг.

47

"Мен ме свалиха

преди 3 години

неколко евреи...и именно тези евреи искат да водят хорото..." --Т.ЖивковКърваво е хорото до днес !

46

Джипка ТВ

преди 3 години

отива да зареди с пари

45

Анонимен

преди 3 години

До бай Пешо. Ти наистина ли го казваш това или ти плащат да пишеш щуротии. То че е мизерия и безпаричие и гледаш да изкараш некой лев ама баш по тоя начин ли. Мислиш ли че някой ще ти се хване на въдицата и ще гласува за тези които 11 години ни натикват под дъното. Погледни около теб и виж каква мизерия и глад е. Ходил ли си в провинцията да видиш че в селцата няма народ. Ходи виж огледай се ослушай се и тогава агитирай. Хората се събудиха и видяха че ги ограбват а един си пълни чекмеджето.

44

НА_ВИ

преди 3 години

Герберите през лятото се бяха скрили като мишки, а сега отново си показват рогата. Колко омраза има в тези, които ще гласуват за тях. Вече дори не я прикриват. Змията, хапе най силно, когато умира. Герб никога не са били партия с визия и идеи, а един сбиротък от нереализирани комунисти, ченгета, кариеристи и хамелеони. Властта за тях е всичко и са са готови да я защитават до край. Имат един вожд с партиен билет, когото величаят и му вярват. 70% от българите не могат да го понасят. Обединение с

43

Анонимен

преди 3 години

"Те и в САЩ гласуваха за Тръмп ама спечели Байдън."Само простолюдието е гласувало за Тръмп. Което е показателно, че населението на САЩ е поумняло, щом спечели Байдън.

42

Анонимен

преди 3 години

Избирайте между боб и качамак.

41

ТИ НИЩО НЕ РЕШАВАШ !

преди 3 години

ДС своите слага на власт,до безкрай ще ни грабят!!

40

Биволъ

преди 3 години

По всяка вероятност ГЕРБ ще е с над 10% разлика пред БСП. Румен Радев ще подеме инициатива за подмяна на Корнелия като лидер на комунистите. Той със сигурност губи президентските избори есента и се насочва за нов лидер на БСП. Явно каузата на комунизма в България е бита карта. Може БСП да стане и трета опозиционна сила. Ще видим.

39

Анонимен

преди 3 години

Единствено Слави има партия, другите имат крепостни селяни дето гласуват за тях. Вота от чужбина е за Слави, никой от тия дето избягаха от БСП и ГРОП няма да гласува за тях.

38

Анонимен

преди 3 години

Нещо много бърже се свиха от 10% на 8%. До изборите да не станат -2%?

37

Анонимен

преди 3 години

До Резачка РисърчИ така да стане. С какво смяташ ДБ и маяма, че ще са по-различни? С 4% могат единствено да решават на кого да се продадат - на ГЕРБ или на БСП. Или смяташ, че с 4 % Маяма ще стане мин.-председател?