128

Анонимен

преди 3 години

Как да Ви вярвам, като си личи, че и при ваксините го обърнахте на политика АЗ може Спутник не ама иначе сте много загрижени за здравето на овцете.

127

Анонимен

преди 3 години

Кои са тия хора? Всеки човек е отделен, важното е да се оправдавате с хората ако се проваляте. Вирус с маски не се спира. Колкото свинския,ТОРС,МЕРС и т.н. самозатихнаха от само себе си. Цяла година отваряй, затваряй, нещо да се подобри?

126

Извод

преди 3 години

Някои от вас хубаво казват, че ще си изкажат благодарностите на Бойко на 04.04., но това по-добре да стане в избирателните секции, а НЕ по форумите, да не стане накрая старата песен на нов глас. Приятен ден от мен!

125

Анонимен

преди 3 години

Борисов живее в любимите "80, когато истината беше това, което казва офчарят от телевизора, а не това, което виждаш с очите си. Неосъществената му мечта да стане Бай Тошо 2

124

лекар от САЩ

преди 3 години

Ваксинацията на народа трябва да бъде само с иРНК ваксините на Пфайцзер и Модерна, колкото и да струва това, Израел имунизират само с иРНК и пандемията там умира, а страната се връща към предишния живот! Никакви векторни ваксини не ни трябват те са ОПАСНИ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА, защото съдържат жив вирус, срещу който възрастния организъм реагира по различен начин от детско- юношеския!

123

професор пръц

преди 3 години

Нашия вожд мисли за народа и пусна дори цирковете...но за какво,като герб-мерките срещу пандемията са си цял цирк...палячовци и клоуни

122

Факт

преди 3 години

Същият този ,,загрижен,, сикаджия закри и фалира десетки болници в България, тъй като е много загрижен за здравето ви.

121

Bond

преди 3 години

Нищо ново по слънцето - както винаги раята е виновна. Нямате ли друга плоча с хитовете "Некадръни сме", "Прости сме", "Пачки в чекмедже" и т.н.

120

Уошингтън Ървинг

преди 3 години

...В Индия не слагат и супер-луксозната високотехнологична псевдоваксина на Пфайцър... Понеже индийските лекари поискали допълнително изследване за сигурност и ефикасност... Ама Фитзър казали НЕ

119

По света и у нас

преди 3 години

Част от ваксинираните, тъй като са вече защитени, проблема не е техен вече и съответно не пазят другите. Оттук и по-голямото разпространение. Този феномен се забелязва в цял свят.

118

ГРТЖК

преди 3 години

като гледам минусите под статиите за борисоФ , няма как да спечели на 04.04Дори да ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ ШЕ ГО ТАКОВАМЕ С 200

117

Анонимен

преди 3 години

Преди да затваряте трябва да отговорите на някои важни въпроси, а вие не го правите, обаче хвърляте вината на други реално без доказателства.

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121 "защо пуснаха ресторантите да отворят когато знаеха.."И още една причина, която обаче е най-важната: Не вярваха, че ваксинираните може да разнасят вируса, а наивно се надяваха на точно обратното, че ваксинираните ще са "щит".

115

Анонимен

преди 3 години

Вие да не си помислихте, че ще свалите Бойко на 4.4 ?Нищо такова! Новата тройна коалиция ще е ГЕРБ + СДС + ИМА ТАКЪВ НАРОД !Те ще управляват, а премиер отново ще е Борисов!

114

Анонимен

преди 3 години

Дори Индия не е одобрила АЗ, сиреч Индия има по-високи стандарти от прехваление ЕСсср.

113

?!??

преди 3 години

Как да се пазя като детето ги носи от училище.

112

антиутопия

преди 3 години

В същото време мутри на Борисов изтезават хора в нацистки лагер в Перник със знанието на некорумпираните Държавни институции!

111

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости!!! Тук да не успокоявате група ***??? Попитахте ли защо пуснаха ресторантите да отворят когато знаеха за пика на вируса??? Има няколко причини:1. Политическа2. Да им спрат помощите3. Да бъдат ресторантите виновни за новия пик4. За да ви покажат "загриженост" за ресторантьорския браншП.С. На 04.04 пак стойте с чаша в ръка пред компютъра и псувайте живота!

110

Анонимен

преди 3 години

Няма значение,какво мислите и за какво ви е грижа или не!Резултатите говорят красноречиво: Ваксини няма,болните се увеличават,на трето място сме по смъртност!Изводите са ясни:Мн.лошо справяне със ситуацията!

109

Bлк

преди 3 години

ПРЕСТЪПНИК, скрит зад преторианците си. На тотален съд.