175

да изчистим България

преди 3 години

С държавата си се гордеем, но с Радеф се срамуваме!

174

Анонимен

преди 3 години

Има много елементарни хора, но тоя наричан президент е толкова злобан, че ако впрегне злобата си в атомна централа ще я задвижи. Какво да го коментираш.

173

моч

преди 3 години

"Властта отново се опита да постави под карантина...."Ако сте гледали живото предаване , би трябвало да сте забелязали че това е отговорът на Радев на въпрос отнасящ се до националните идеали.От този отговор ( ако може да се нарече така ) разбрахме че за президента такова нещо като НАЦИОНАЛНИ ИДЕАЛИ няма или ако има , то те са принизени до жалката комплексарщина и мания за реванш на един подъл злобар.Този болшевик цапа всичко свято , българско и родно !Отвратителен е !

172

Край

преди 3 години

След "мутри вън" Радев имаше един верен ход - ултиматум за оставка на правителството и след 2 седмици да напусне президентсвото - да направи нова мощна ЛЯВА партия и на изборите през април да ги измете.Нищо подобно не направи -върна си се в президентството на топло пък даже и още един мандат нищо правене иска.

171

Анонимен

преди 3 години

Герберстите са пуснали пяна вече.

170

Анонимен

преди 3 години

Радев ще се качи сам на Щипка а останалите българи ще поднесат цветя по градое и села. Не може 6 милиона да се струпат на Шипка а и няма смисъл отделно и че ще се заразят.

169

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаРусия на Александър Втори освободи България, това е факт. България възстанови територията си от преди нашествието на турците. След това видяхме какво стана, как тя беше разпарчетосана и досега берем ядовете за това. Това което направи Русия всички останали се постараха да заличат, само защото ги доядя че докато те градят империи в Далечния изток и не му пукаше за нас, Русия дойде. Но за нас това беше само плюс. Не може в никакъв случай да сме неблагодарници.

168

До Диана

преди 3 години

Не обиждай хората които гласуват за БСП ,това са милион души!

167

фигуранта на Божков

преди 3 години

Тоя мълчи мълчи, па вземе, че изръси поредната си глупост !

166

Диана

преди 3 години

До АнонименЯ се завирай по храстите, не.щаст.ни.ко...Като не можеш да кажеш нищо, се нахвърляш с лични обиди...Но това само показва, че съм права, гл.у.пако...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!...Представям си такива негодници да ни управляват...От вас не става и храна за прасето - така смърдите на умряло, значи...

165

Бостанска тиква

преди 3 години

Велик е Радев ! Премъдър е той..

164

Анонимен

преди 3 години

Тоя в една нормална армия най много да е ординарец!

163

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 147 Да разбирам , че си благодарен на тогавашните руски управници ,които започнаха войната за Освобожението на България , на военни и обикновени хора , които са участвали в боевете ?

162

Край

преди 3 години

Защо Радев генерала, президента, революционера се кандидатира пак за президент -длъжност без власт и без отговорности с хубава заплата и творческо работно време.Революция така не се прави.

161

Бау

преди 3 години

досадник. Все някой му е виновен, че няма никаква власт. Да беше станал премиер. Президент никога не е било нещо особено.

160

Анонимен

преди 3 години

До Радев спасителяНека да се промени закона за да може да изкара още три мандататри мандата в софийския затвор го чакат

159

Нмк

преди 3 години

Абе фигу рант,не ти ли писна да опорочавш всеки празник.оставка.заради тебе не пускат нормалните хора да се поклонят пред загиналите

158

Накратко

преди 3 години

Нема такъв идиоот като тоя.

157

Анонимен

преди 3 години

Оза що ще ходи Радев в затвора бе комунис.

156

made in РадеФ

преди 3 години

Този не пропуска и ден без да покаже на всички колко е злобен и *** !