17

Анонимен

преди 3 години

Затваряне на всички заведения за бързо хранене и нощните барове! Стига повече робски труд и доброволна проституция сред работещите. България е православна страна, а не разбойнически храм.

16

Анонимен

преди 3 години

Е като е толкова опасно, що точно учениците ще съберете пак!?! Да стане пак като есента ли? Май много ви радва че има нов опасен щам и има възможност да измиpат хора!

15

Готино

преди 3 години

Друго си е да си на държавна службичка и на датата да ти идват паричките по картата, а ? Ама то е малко като бумеранг, да знаете. Аз вече съм с ТЕЛК и не ми дреме. Едно малко семейно кафене си имах, ама вече го затворих. То си е мое, поне наеми не ме тормозят. Ама от мен данъци, осигуровки, лиценци и т.н. - тц! Вече няма. И време имам да си пазарувам за в къщи от Гюргево /Румъния/, че ми е по евтино. Пък, че бюджета вече е пробит - все ми е тая!

14

Анонимен

преди 3 години

на снимката Лайнгелов показва как му звъни телефона с " АЙМ ИН ЛОВВ УИТ ДА КОО КООО ?:

13

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Плачка Алигербов Ричко,свършват лесните пари,щели да отварят всички,ами кой ли ще ги посети ?!

12

Румен Грипенов

преди 3 години

Само Корнелия Нинова и Румен Радев ще ви спасят от всички щамове на коронавируса !

11

Анонимен

преди 3 години

Защо да вярвам на този?Къде са данните, доказателствата че, тестовете са специфични, че не пишат умрял от ковид само защото имал болка в лявото ухо или сополи?!

10

Анонимен

преди 3 години

Тея *** като - ангелов , са страшна напастДокато беше -тръмп по -200 души умираха дневно и не взеха никакви мерки , сега взеха да се пьнат да се мазнят на - бабаидьн мерки до края на април Да се скрива вьв тях и да му вземат мерки за осмирителна риза в - карлуково там ще е защитен от вируса

9

вай вай ваййй

преди 3 години

Новият щам вече е тук!О Боже, аз съм все още с модел маска която е за старата версия.Каква маска ще е нужна за ъпдейта?

8

Соня Ериксон

преди 3 години

Този щам вече остаря ! Дайте нов ,другарю Ангелов, щото ще вземем да се успокоим и да дойдем да ти фраснем един по мокетената кpaтyна !

7

ИТ ЗАПЛАТА 7.9К ЛВ

преди 3 години

Пълен Локдаун до края на Май, за да запазим човешките животи! Мнението на шайка ресторантьори, хостеки, сервитьорки, кръчмари, барманчета, наргилисти, музиканти, невнасящи лев в хазната, нямат право на менние, защото предходните години укриваха данъци и живяха като дерибеи!ЗАТВОРЕТЕ РЕСТОРАНТИТЕ И ВСЕКИ, ДРЪЗНАЛ ДА ОТВОРИ ТАКЪВ, ДА СЕ ЗАТВАРЯ ЗА ПЕРИОД ОТ 10 ДО 20 ГОДИНИ С БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО, ПРИ НАЧАЛЕН СТРОГ РЕЖИМ!

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Казах ви 100 пъти, че ще си поживеете ... чак ... Лятото !И то, при късмет...Дебели глави !!

5

Анонимен

преди 3 години

Само така как иначе по друг начин ще загубят изборите.

4

оставкааааа

преди 3 години

Не може Коцко, на 04.04. приключвате курса.

3

Анонимен

преди 3 години

колкото и да се пънете, хората няма да свикнат с новото ви нормално, свикнаха с маските ама да отнемеш свободата на човек - няма да стане, това е сакрално право на всяко човешко същество, очаквайте много скоро да се счупят оковите на робството и тогава жална ви ..родител номер 1 ...

2

deus

преди 3 години

До zeusA ти какво очакваш? Поне още две години, а след това друг ще стане модерен ....

1

zeus

преди 3 години

Дайте направо до следващата година, а?