116

Зън здън

преди 3 години

Дядо Джо ще вгорчи живота на............ На................... На........... Ааааааай..... Дядо Джо забрави на кого щял да вгорчи ли.... или да вдъpви ли...... ....... вгорчи ли......Ъъъъъъ..... Дядо Джо Забрави.........

115

Анонимен

преди 3 години

Байдънчо не може да си смени памперса, щял да вгорчи живота на Путин. Това някакъв майтап ли е?!?

114

геерал майтапчийски

преди 3 години

няма русоия няма щатите нема китайнасекъде е капитализъмбаш богатите са разделили тортатавсеки от тези си управлява парчетоа вие народа ке дууууте супатеоти дуада невиждано бедствие кризаи ляба ке бъде кътке се мре якоем яко ке се мрепитайте оная дека ми зе интерв=то

113

„Братска“ Русия

преди 3 години

Ако не беше ЕС да принуди "великата" сила Русия да намали цената на газта, все още щяхме да я купуваме на 50% по-висока цена. Отношенията ни с Русия бяха братски, така както руснаците разбират това...

112

Анонимен

преди 3 години

Пак фейк нюз. Първо Байдън е никой и ще си остане никой. Тръмп е последния президент на САЩ, след него Путин ще е царят на света, а световната столица - Астана. Това са ви подготвили господата, които определят играта.

111

Анонимен

преди 3 години

Не, не може!

110

Шопо

преди 3 години

Бай Дън е едно склеротично старче !

109

Анонимен

преди 3 години

В Индия в кой век са?Индия е един Китай без социализъм и без комунизъм.

108

Влад

преди 3 години

Много глупаво написана статия. Днес Русия е много по- могъща от времето на СССР ! Научно- техническите постижения са безспорни, както и икономическа стабилност,гарантирана от трансфер на суровини и стоки към клиенти от Азия и Европа! Всяка транснационална корпорация има представителства в Русия! Нека авторътсе информира поне малко за реалната ситуация!

107

Анонимен

преди 3 години

Има една книга със спомени за руско-турската война.Там на едно мясо е описано как руснаците като ходели по селата в България навсякъде ги канели и на трапезите - слагали много харана, радвали им се.И тогава един наивен руснак, който бил от село попитал - "Ами вие всъщност защо искате да се освобождавате?"Те горките още тогава са си живеели като първобитни.И днес продължават.

106

Анонимен

преди 3 години

Имам колежка, дет се разболя от вируса. Казва - страшно, на никой не го пожелавам, много тежко. Говори, говори и накрая кат са спря и останахме само двамата, я питам директно:Мая, колко ти платиха?4000 хиляди, идва нова година а пари нямам за подаръци да пазарувам. Пък и кредит имам.Е?!?!?!?!

105

Анонимен

преди 3 години

Никой от Западна Европа и САЩ не казва лошо за Индия.Индия е една прекрасна държава.

104

ПроСоТо

преди 3 години

До ВолодяПОСМАЛИМАНГО !..-Такъв израз имаме ние-българите...АКО "сичкото кадърен ***" е "бегало в Штатите",то..КАК ТАК ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА ТАЯ ДЪРЖАВА ?..Разни "дивацисбрадви" ли я крепят?.....Впрочем,ни са коркай!..Аз НЕ съм "агитатор на Русията"!!!!!!!..Просто СПОДЕЛЯМ..

103

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда някой да му вгорчава живота.Той си му е вгорчен по рождение.Да си руснак вече си е трагедия.Всеки нормален руснак си мечтае да бяга на запад.И който може го прави и не се обръща назад.

102

Ъхъ

преди 3 години

До Русия е в 19 векТе пак са добре. Ти си в 15 век. Ти не спиш върху печка, ти си на пода, дет си запалил огън. И те така. И няма, *** да излезеш от това. Руснаците са в 19 а ти в 15 век. За ко изобщо се тЪрмозиш да пишеш не знам, ама... сложи дръва, огъня в средата на одаята ша угасне. И тогава... не знам от ковид, ама от студ със сигурност ша умреш.Ай чао.

101

Анонимен

преди 3 години

И Ердоган е диктатор по еврейски медии но е избран от 45% !До като Макрон е мрзен от цялото общество все още на власт!

100

Доналд Тръмп

преди 3 години

Тази статия не е дори и треторазрядна!Не мисля ,че има чак толкова заблудени Българи за да повярват !

99

Анонимен

преди 3 години

Модерният (а ла) соцтръгва от сащ. Подробностите - в движение. Източна европа е Източна, но Европа, а по- на Западса добре организирани. Някои.Или доминото рухва, или става по-зле. Шегата настрана, било, каквото било.

98

Анонимен

преди 3 години

Всичко което не е в еврейски интерес се описват в диктатура!

97

Анонимен

преди 3 години

Ти, платен *** такъв, дет ми слагаш минуси.Колко ти платиха, че да казваш и пропагандираш хората да се ваксинират? С ко да се ваксинират? С нещо с неясно съдържание ли?Хора, гледайте в сайта svobodanaslovoto, е тая Харис как се ваксинира. Гледайте. И тия дет се ваксинираха, уж добрите - що един не дадоха как го ваксинират, в близък план? Няма ваксинация, има лъжа и измама. Аз исках да се ваксинирам, но сле това което видях.... лъжа е бе брат, лъжа.Ковид има, ама чак пък страшно да е. Ми не