54

Анонимен

преди 3 години

До ЗапознатаНема нужда, ти явно достатъчно я целуваш и заради нас...

53

до Запозната

преди 3 години

Ама, ти да не си Гешев под прикритие !?

52

Анонимен

преди 3 години

Е, като има губещи, винаги има и печелещи.

51

Чан Чун

преди 3 години

Локдаун до дупка. Догодина ще ви пуснем нов вилус. Докато се скапете.

50

V

преди 3 години

С глобалистите и тиквите до тука ще я докарате .Пак провалени сезони .Пак затворени бизнеси .Лукашенко кво направи ? Точно обратното. едни от малкото туристи които дойдоха в България бяха от Беларус ;) А бяха малко по наша вина .Беларус никви ограничения не наложи .Глобалистите от ЕС глобално ни накараха да спрем полетите от трети страни. Честито ви ЕС и герб.

49

С.

преди 3 години

Чета предимно западни медии и ми направи впечатление че по едно и също време всичките циркаджии заговориха за 'трета вълна'. Ванга ли се е вселила в тях или са им го казали звездите, не знам, но цялата история е съмнителна. Ако все още някой си въобразява че всичко това се случва спонтанно и следва някакъв естествен ход на събитията, много греши. Те ни подготвят за нещо.

48

Анонимен

преди 3 години

Днес явно са му променили лечението...!? Дано да го върнат в реалността и да го излекуват напълно ! Той ни разката фамилиите ,този пожарникар .......

47

Анонимен

преди 3 години

Какво стана нещо с търговската война с Китай?

46

ИТ СПЕЦ ЗАПЛАТА 7К

преди 3 години

Най - добре е да се продължи локдауна до края на Януари в България!Интересите на група нискочели и неуки кръчмари, сервитьори и като цяло безполезници за обществото са крайно несъществени спрямо запазването на живота на населението!ЗДРАВЕТО НА ПЪРВО МЯСТО!

45

Чалгаря на Република

преди 3 години

Боко Тиквата е илитерат и еднокнижник. Той даже и английски не знае..Ще се изненадам, ако може да смята.

44

Анонимен

преди 3 години

Пак сме в лагера на губещите. Пуста българска орисия!?!

43

Запозната

преди 3 години

Ако не беше г-н Борисов отдавна да сте измрели по улиците. Направи ви пътища да не тънете в калта,даде ви работа,санира. Заради вас боледува самият той от вируса ,а вие сте неблагодарници. Заслужавате си да *** по стълбите на болниците. Оная работа трябва да му целувате за всичко,което прави за нас.

42

Факт

преди 3 години

Набили са му канчето.

41

Анонимен

преди 3 години

Мда, слагайте още санкции на Китай и те ще ни ликвидират напълно

40

Истината 2020

преди 3 години

Тиквата си мени мнението толкова често, по простата причина че той няма мнение.Говори и прави само неща, които му спуснат от високо. А когато слуша няколко различни източника и им повтаря тезите, не може да направи паралел в главата си, че тезите им са противоположни.Това да мислиш какво казваш определено е проста задача, но очевидно за Тиквата това е по-сложно от шах.Доста грозна гледка е илитерата. Как можахте да го изберете?

39

четвърта бълна

преди 3 години

тоя е говорил с бил гейтс и оня му е казал :говори за трета вълна,няма да само аз да ги съобщавам!

38

Гълъбов

преди 3 години

Баце чака Европа да каже А, за да каже Б. Обстановката благоприятства последните месеци на сегашната власт , за да подготви на спокойствие изборите.

37

Анонимен

преди 3 години

Вълчо Арабаджиев как е жив при толкова странични заболявания? Ама той има пари да се лекува, иначе щяха да го оставят като къче пред болницата.

36

Анонимен

преди 3 години

Костов ще влезе в експертен съвет да вземе пари и ще ви оправи...Наглец.

35

Анонимен

преди 3 години

Така ли ти наредиха господарите?